Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Fantasyc
2015-04-01 13:16:50

Sziasztok!

Először is örülök, hogy ennyi kismamink van, gratulálok mindenkinek!!! :-)

Corinna, üdv itt. Az én véleményem az, hogy a 31 napos ciklusnál előfordulhat, hogy később van peteérés és nem a 12. nap körül. Nekem pl átlag 28 naposak a ciklusaim, de a peteérésem a 16. nap körül van. Nem lehet, hogy elhamarkodtátok azt az uh-t???
Azt írtad, hogy vezeted a hődet és figyeled a jeleket, elvileg hányadik napon kellett volna lennie?? Én elmennék egy pár nap múlva újra uh-ra, ha tehetném...még nem adnám fel. :-)

Én ma voltam endokrin szakrendelésen és nagyot csalódtam. :-( Megnézte a leleteimet és azt kérdezte: "mi is a problémám?"
Nem is tudom, mindenre azt mondta, hogy az értékeim alapján velem minden oké. A tsh magas még, arra azt mondta, hogy attól még teherbe eshetnék, csak nem biztos, hogy megmaradna...na szép :-(
Az IR-re azt mondta, hogy nem kóros és ne aggódjak, csak igyeljek picit az étkezésre, de semmi gond. Gyógyszert nem írt fel és sehova nem küldött további vizsgálatra. :-( Most akkor mi van? Ir, akkor kezelni kéne szerintem, ha nem, akkor meg mik ezek az értékek? Össze vagyok zavarodva. :-(

A görbém:
Corinna
2015-04-01 12:56:54

Sziasztok csajok...
Én még nem írtam ide, de már régóta olvasom a hozzászólásokat!
Most egy kicsit elkeseredtem, mert voltam a dokinál köztes ultrahangon, mivel szeretnénk babát. Mérem a hőmet, a nyákot figyelem, az is nyúlós félidőben, görcseim is vannak mindig amikor a peteérés ideje van. Tegnap viszont azt mondta az orvos, hogy nincs peteérésem... tegnap voltam a mensi utáni 15. napon. És azt mondta, ha lett volna már tüszőrepedésem, akkor látná annak is a jeleit... szerintetek elképzelhetőek ezek a tünetek peteérés nélkül?... a mensim minden hónapban 31 napos, és hasi ultrahangon nézett, mivel nincs hüvelyi... köszi aki válaszol.
Tsibe
2015-04-01 09:21:45

Jó reggelt mindenkinek! :)
Moha! Köszönöm. Anno én is ezt a fajta pempőt ettem immunerősítőnek (rengeteg torok/mandula/hörgőgyulladás ellen) - kb. 3 éve nem is voltam beteg. Be is szerzem megint :)

Szevike! 3 hét múlva megyek teljes kivizsgálásra, utána okosabb leszek, hogy hogyan tovább.
Én sem vagyok egy türelmes lélek amúgy, de az utóbbi hónapokban a párom annyira stresszes volt, hogy nem akartam még ezzel a témával is "zaklatni". Most viszont ő mondja, hogy menjünk már dokihoz :)
Andi1989
2015-04-01 06:52:51

Edina,
Én teljesen megértelek ! Nálunk perpillanat 57 kismama van a városban, ebből 5 a közvetlen közelemben. Sokszor nem értem, mi alapján dönt isten, kinek miért ajándékoz gyermeket. Nálunk minden feltétel adott, hogy tisztességesen felneveljünk egy gyereket, mégis küzdünk 3 éve, és ki tudja, hol a vége! Mások, meg nem győznek abortuszra járni... Vagy épp segélyért a hivatalba...
Soha nem fogom ezt megérteni...
Edina1985
2015-04-01 05:52:52

köszi Andi 1989.

teljesen kibuktam tegnap sajnos. nagyon sírtam, hogy negatív. hőm még mindig fent. csak azt nem értem, 23.-án miért volt az a halvány pozitív teszt, 2 napra rá és ma is meg negatív? de menzesz eddig még sehol. ez éltet engem és a párom is. tegnap is felvettem egy kismamát, ezt volt a 4. márciusban. képzeljétek el, elmondása szerint mikor pozitív lett a tesztje, se a szülei, se a tesója nem tudta neki megmondani, hogy dokihoz kéne mennie. ő szépen elsétált a háziorvosához. a mai világban nekem a pozi teszt egyből nődokit jelent, nem háziorvost. elvileg január 15.-én volt az utolsó menzesze, addig rendesen megvolt neki. úgy számoltuk ki, hogy kb 8-9 hetes lehet. és nem. 22 hetes a drága, a nődoki megállapította. senki, de még csak ő maga sem vette észre a teste változásait, a pulcsi alatt is gömbölyödő szép pocakját, hogy nagyobbak a mellei és persze, hogy az a baba kb a 16-18. héttől már érezhetően mozog. ja és szegényke kismamám első kérdése az volt, hogy mivel a terhesség fele elment már, azért ugye ő még megkapja a családit. jaj szegénykém, az az anyasági amiről ő beszél. de én még csak a koszos fekete körmeit és koszos kezeit emelném ki. semmi munkája sincs, marad a gyes. és kérdem én. miért ilyen az élet, hogy azokat áldja meg gyermekkel, aki tojik mindenre és csak a pénzt látja a gyermekben? bocs lányok, de ez mind bennem volt a tegnapi negatív tesztem óta.
Andi1989
2015-03-31 22:04:08

Edina,
Amíg nem jön meg, nem szabad feladni! A görbéd alapján abszolút reménykedhetsz még lehet, hogy tényleg csak annyi az egész, hogy kevés még a hcg!

Dzsudzsa,
Gratulálok a Picihez, jó egészséget kívánok :-)
Dzsudzsa
2015-03-31 20:10:32

Benéztem a fórumra, nagyon rég jártam már itt.
Moha!!
Láttam a nevedet, ezért is gondoltam, megosztom Veled a hírt, hogy márc. 11-én megszületett a kislányunk. 4000g 58cm-es Júlia. Sokat fórumoztunk itt együtt Plumeirával, Kedinával, és még pár emberrel. Nem tudlak visszaolvasni benneteket. Mi van veletek???
Szívből kívánom minden ismeretlen ismerősnek, hogy mihamarabb pozitív tesztet tartsatok a kezetekben, azt követően pedig az apróságot!!
szevike88
2015-03-31 20:00:30

Sziasztok!
Tsibe! Én is szedtem barátcserjét barnázásra, és még csak több barna lett tőle mint volt. 4 hónapig szedtem. Aztán januárban kiderült a pajzsmirigy alul működés, és utána az IR. Mióta szedem mindkettőre a gyógyszert tartom a diétát, mozgás, azóta a 4 napos barnázás 1 napra csökkent. Elvileg hétfőre nem várom, és remélem ez a barnázás így abszolút megszűnik. Amúgy progeszteron hiány is okozhat barnázást! Érdemes minél előbb kivizsgálni! Én türelmetlen vagyok, és 4 hónap próbálkozás után dokihoz mentem. Jól tettem szerintem!!
Gyöngyvirág88
2015-03-31 18:46:07

Kardvirág, nem hinném, hogy bármi baja lenne a bébinek, ha nem eszed meg :)
kardvirag
2015-03-31 18:41:58

Edina sajnálom! De hátha még van remény...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!