Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! Ma kicsit pórul jártam....nagyon megkívántam valamit, és nem akartam kérni belőle, mert a munkahelyemen volt, s még nem akarom bejelenteni a kollegáknak....
Szerintem kevés is elég lett volna belőle, hidegtálak hevertek a konyha asztalán, le voltak fóliázva és nem loptam belőle.....de még mindig a fejemben van, hogy milyen jól néztek ki, finomak, mert kóstoltam ezeket a finom falatokat. Azt hiszem bajom lesz ebből a kívánosságomból, én mindigis az voltam....aztán d.u.vettem zöldséget, csirkemellet, mindjárt kisütöm prézliben. Inkább a zöldségeket kívánom, kevésbé az édeset.
Ha vmit megkívánok, és nem jutok hozzá, ez árthat-e a picikémnek?
Megfájdult az epém a zöld uborkától, ezt hogyan lehetne csillapitani?
Üdv, Kardvirág
Gyöngyvirág88
2015-03-31 18:34:14
Engem nem sértettél meg :) Te tudod :)
fszonja
2015-03-31 18:19:11
hello Lányok :)
Edina, a hcg folyamatosan emelkedik. nekem a 15. dpo halvány, 16. erősebb volt, majd a 18.napon kíváncsiságból csináltam egyet napközben is, és az egyből pozi lett már, másodperceken belül.
Ne add fel, még bármi lehet!
Edina1985
2015-03-31 18:03:34
ha nem sértelek meg, bocs, de én nem hiszek a csak reggeli tesztelésben. sajna ez olyan negatív, hogy az csak na.
Gyöngyvirág88
2015-03-31 18:00:33
Megvárhattad volna a reggelt, ezen a pár órán már nem múlik semmi :(
Edina1985
2015-03-31 17:54:15
fél órája.
Gyöngyvirág88
2015-03-31 17:51:04
Mikor csináltad?
Edina1985
2015-03-31 17:12:05
Menzesz sehol........ terhességi teszt NEGATÍV. :-( ma vagyok dpo 15 vagy 17.
Ebonique
2015-03-31 15:53:31
Gyöngyvirág:)
Köszi a biztatást:) Két hét múlva megyek vissza és akkor egyeztetünk időpontot a laparoszkópiás műtétre... Akkor többet tudnak mondani, mi a helyzet. Mert azt mondta a dokim, hogy ezzel együtt szokott járni, hogy zártak a petevezetékeim. De mondta, hogy a műtét során lehet kiveszik a sövényt és akkor nem lesz annyira osztott a méhem, és gondolom ha zártak a petevezetéket azt is megpróbálják megnyitni. Csak azért szomorodtam el, mert kapásból lombikot mondott a doki, semmi inszemináció. És a műtétért sem rajongok annyira. De hát ha ez kell a sikerhez akkor hajrá:) Mennyi a várólista a lombikra?
Moha13
2015-03-31 12:51:43
Tsibe
A málnát én is iszom és a palástfüvet is, előbbi szép nyálkát csinál és előrébb hozza az ovut (legalábbis nálam működik), szóval számíts rá, hogy előrébb jöhet pár nappal, utóbbi pedig a sárgatest munkáját segíti, tehát a progitermelődésre jól hat, segíti a beágyazódást, erősíti a méhet.
Méhpempőt én a tisztát ajánlom, mégiscsak természetesebb. Itt elég jó árban van: http://www.mehpempobolt.hu/
Hűtve szállítják házhoz. :)
Szerintem kevés is elég lett volna belőle, hidegtálak hevertek a konyha asztalán, le voltak fóliázva és nem loptam belőle.....de még mindig a fejemben van, hogy milyen jól néztek ki, finomak, mert kóstoltam ezeket a finom falatokat. Azt hiszem bajom lesz ebből a kívánosságomból, én mindigis az voltam....aztán d.u.vettem zöldséget, csirkemellet, mindjárt kisütöm prézliben. Inkább a zöldségeket kívánom, kevésbé az édeset.
Ha vmit megkívánok, és nem jutok hozzá, ez árthat-e a picikémnek?
Megfájdult az epém a zöld uborkától, ezt hogyan lehetne csillapitani?
Üdv, Kardvirág