Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
De már várjuk a következő csodánkat, aki nagyon ügyes lesz és szépen megnő a pocakomban :)
fszonja
2015-04-02 10:45:22
mikor a nem várt volt, akkor tipikus mindjárt megjön érzésem volt, alhasi szúrkálással.
most meg feszít, és enyhén fáj. de szinte egész nap. 5+5 vagyok. felemelem a magnéziumot.
Gyöngyvirág :(( ezt olvasni is rossz...
Gyöngyvirág88
2015-04-02 10:38:56
Nekem nem volt semmilyen fájdalom a 9 hét alatt, még amikor elkezdődött a vetélés akkor sem. Csak jött egy-két barna csepp, irány a kórház, rá 1,5 órára műtöttek :(
Kathy16
2015-04-02 10:34:15
fszonja
Ha csak enyhén fáj, akkor szerintem sincs ok aggodalomra. Nekem naponta 2x-3x fájdogál most enyhén (kb. 5 hetes vagyok), de amikor meg kellett volna jönnie, sokkal gyakrabban éreztem enyhe mensi-szerű fájdalmat.
Ha éles, késszúrásszerű fájdalom lenne, akkor viszont érdemes felkeresni az orvost.
fszonja
2015-04-02 10:14:29
köszönöm Gyöngyvirág!
totál ijesztő. beszéltem dokival telefonon, azt mondta "lehet" normális. hát köszi! :)
azért nem bánnám, ha szépen elvonulna a fájdalom.
Gyöngyvirág88
2015-04-02 10:04:29
fszonja
Teljesen normális, vegyél be plusz magnéziumot, ha szükséges :)
fszonja
2015-04-02 09:57:20
lányok, akinek van tapasztalata. mennyire normális a feszítő, enyhén fájó alhas? 6. hetet taposom. nem elviselhetetlen, nem kell rá nospa, stb, de azért kellemetlen rendesen. magnerotot szedek.
Kathy16
2015-04-02 09:23:32
Edina, sajnálom:( Én a helyedben megpróbálnék utánajárni, hogy nincs-e vmi probléma a beágyazódás körül...
kardvirág, ma mész dokihoz? Ez nagyon izgalmas!:) Majd írd meg, mi volt:)
Én csak jövő szerdán megyek, addig izgulok, hogy minden oké legyen.
Gyöngyvirág88
2015-04-02 09:04:04
Igazából az MM-et tudnám ajánlani, ők konkrétan ezzel foglalkoznak. Minden hónap 10.-én nyitják meg az időpontos terminált, most fogják a májusit vagy a júniusit azt hiszem :) Nagyon sokan járnak oda, magán az egész, de a legjobb dokik dolgoznak ott. Ha teheted Breyer Helgához vagy Tűű dokihoz menj :)