Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Lányok, aranyosak vagytok, hogy ilyen sok tanáccsal láttok el! :-)
:-D Köszönöm mindenkinek!!!
Gyöngyvirág Vác környéki vagyok, igazából nincs messze Pest, csak az időbeosztásom miatt nem egyszerű. :-)
Anitacool, valahogy nekem is úgy tűnik, hogy hamarabb van ovum, mert a 16. napon szokott lenni.
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz ebből.
Gyöngyvirág88
2015-04-02 07:36:02
Kardvirág
Én elgondolkodnék a helyedben, hogy táppénzre menjek. Tudom, már lassan év vége, de ha stresszes, az most nem tesz jót :/
Anitacool
2015-04-02 07:10:59
Szerintetek lehetett tényleg most az ovu?
Ez nagyon korainak tűnik.
kardvirag
2015-04-02 06:36:46
Sajnalom Edina!
Edina1985
2015-04-02 06:26:34
Hát lányok, nem jött össze. rózsaszínű a WC papír. irány az új hónap. de rendes a program, ezt írta ki nekem: Az eddig bevitt adataidból végzett számításaink alapján az ovulációd valódi időpontja eltér a népességi átlagtól! kedves. De ma este megyünk a párommal andrológushoz értékelni a hormonvérvételét. én meg ma elkezdem szedni a Gravidát.
Edina1985
2015-04-02 05:01:08
kardvirag.
a munka törvénykönyve minden várandóst véd. nem köti ki, hogy mikor, vagy inkább meddig kell bejelenteni a munkáltatónak. nem rúghat ki, nem mondhat fel, ha meg veszélyes a magzatra a munkaköröd, vagy nem bírod te ellátni, könnyebb munkát kell felajánlania. ha az sem megy, marad a betegszabadság.
menzesz sehol, teszt negatív. csak annyir érzek, hogy kissé nagyobbak a melleim és melegebbek.
kardvirag
2015-04-01 21:32:30
Szörnyű lenne, ha most többen megtudják h babát várok, s akkor pár hét múlva elveszíteném....tudom nem szabad erre gondolni....
kardvirag
2015-04-01 21:30:05
Jovo heten 3 nap reggeltol estig fogok dolgozni, vendeg-diakokat kell kiserjek, programok lesznek stb.mikor elvallaltam meg nem voltam allapotos. Emelni ugyan nem kell, de bizti faraszto lesz. Utana lesz kb.1O nap szabadsagom. :)
kardvirag
2015-04-01 21:28:06
Gyongyvirag stresszes, foleg 1-1 osztalyban. Nehezen birom a zajt.
Es tegyem hozza, h naponta 4O-1OO km-t vezetek, tobb iskolaba kell mennem 25 km-es korzetben tanitok, es ha meg elmegyek a legkozelebbi nagyvarosba, akkor meg tobbet vezetek.
Lányok, aranyosak vagytok, hogy ilyen sok tanáccsal láttok el! :-)
:-D Köszönöm mindenkinek!!!
Gyöngyvirág Vác környéki vagyok, igazából nincs messze Pest, csak az időbeosztásom miatt nem egyszerű. :-)
Anitacool, valahogy nekem is úgy tűnik, hogy hamarabb van ovum, mert a 16. napon szokott lenni.
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz ebből.