Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszi szépen Edina!!! Bejelentem pár hét múlva....arról is van szó, hogy júliusban 2 vizsgám lenne, 1 kotelezo, h tanar maradhassak, a masik pedig a jovo tanevre vonatkozik. És ha bele gondolok, akkor okt.1-tol mar nem dolgoznek, s akkor a szeptember miatt erdemes-e nekem arra is vizsgaznom? Vagy eljohetek majd aug.vegetol betegszabira? Ezen gondolkodtam.
Amúgy ilyen álmosan nem tudom hogy fog menni a tanulás.....:( de muszáj lesz ezt megcsinálnom, mert ha majd 2-3 ev utanra maradna, meg nehezebb lenne szamomra.
Holnap megyek dokihoz.
Puszillak Titeket, és drukkolok Nektek!!!
kedina
2015-04-01 21:10:54
Fantasyc
Hát, hasonló értékeim voltak. Nekem a diéta, csicsóka, gyógygomba, diabétesz tinktúra levitte a felére, 32 lett a 120 perces inzulin értékem. November óta pedig Inofolicot is iszom. Ha nem jön a baba, akkor ismétlés nyáron. Ja és fontos a mozgás. Én nem a gyógyszerrel kezdenék. Az én orvosom se törődött vele, magamnak kellett utána járni.. Pedig én nem sztk-ba mentem... :S
Ebben ciklusban újra mérem a hőmet.. Nagyon fura fél év után újra. Hajrá hölgyek! :)
Klau84
2015-04-01 20:20:58
Sziasztok!
Ma vettem a páromnak a DM-be Xtramen Goji Plus Maca kapszulát.Az összetevőknél tényleg csak növények vannak,naponta egyet ajánl.Valakinek van róla tapasztalata? Moha? :) Meg vettem magamnak szelént az immunrendszerre és pajzsmirigyre :) meg múltkor omega3-at :) Ez a hónap most sok babát fog hozni,úgy érzem! :)
Edina1985
2015-04-01 20:20:11
a terhességet a munkáltatónak minél hamarabb érdemes bejelenteni, mert onnantól kedve védve vagy. nincs már az, mint régen, hogy köteles vagy a 12. hétig elmondani, mert csak akkor véd a törvény.
Ági41
2015-04-01 20:01:05
Gyöngyvirág, esténként 1 bogyót kell bevennem (500mg).
Fantasyc, én is decemberig az államiba jártam. Az internet segítségével kiderítettem, h az endodokinak van magánrendelése is. 1 hónap alatt 3 vizsgálatot kiìrt: vércukorterhelés, MR vizsgálat és TSH, prolaktinszint mérést. A kiírt vizsgálatokért nem kellett külön fizetni.
Gondolkodom rajta, hogy a Menmentisben megbeszélt időpontot lemondjam-e.
Gyöngyvirág88
2015-04-01 19:55:46
Nem stresszes a gyerekek miatt? Én nem biztos, hogy tanárként vállalnám a napokat :/
kardvirag
2015-04-01 19:44:18
Néha kell cipeljem a könyveket.....tanár vagyok.
szevike88
2015-04-01 19:39:14
Fantasyc!
A helyedben én is keresnék másik dokit, aki ért is hozzá, nem pedig értetlenkedik. Az éhgyomor inzulin se túl jó nekem a doki 5-ig mondta jónak, a terhelt értékek pedig tényleg látszik hogy pörögnek még 2 órával a terhelés után is. Erre már adnak bogyót amúgy, és diéta, valamint mozgás. A mozgás a terhelt értékekre jó, a diéta pedig az éhgyomor értékein tud javítani.
Kathy16
2015-04-01 19:32:53
kardvirág
Én a 12. hét előtt csak néhány embernek tervezem elmondani, munkahelyen még semmiképp. De ez tényleg attól is függ, hogy milyen jellegű munkát végzel.
Amúgy ilyen álmosan nem tudom hogy fog menni a tanulás.....:( de muszáj lesz ezt megcsinálnom, mert ha majd 2-3 ev utanra maradna, meg nehezebb lenne szamomra.
Holnap megyek dokihoz.
Puszillak Titeket, és drukkolok Nektek!!!