Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Igazság szerint nagyon jó lenne tudni, hogy mi újság progeszteron ügyben. A fogamzásgátló abbahagyása után kezdtem barnázni (2,5éve), előtte nem volt ilyen gondom. Akkor azt mondta a doki, várjunk még, hátha helyreáll. Kb. fél évvel később kisírtam egy vérvételt, de szerinte annyira minimális az eltérés, hogy az nem magyarázat...
Tavaly ősszel, mikor eldöntöttük, hogy jöhet a baba kerestem magándokit. Elmondtam neki minden nyűgöm, bajom, épp csak megvizsgált, vérvételt nem kért, pedig tudja, hogy babázni szeretnénk, csak próbálkozzunk. Hát hozzá nem fogok visszamenni.
Elméletileg most találtam egy doktornőt, de nem akarom elkiabálni... 3 hét múlva megyek hozzá, akkor okosabb leszek.
Mindenesetre a málnalevél+palástfű kombót iszom.
A méhpempőből melyiket ajánljátok? A tisztát vagy a ginseng royal jelly ampulla is jó?
Andi1989
2015-03-31 11:47:35
Köszi Csajok,
akkor majd megnézem a Maca-t a Dm-ben.
Én már ittam cickafarkat meg palástfüvet, szép lett tőle a görbém. Most csak cickafarkat akarok inni, de csak 1-2 naponta 1 csészével, hátha segít jobb minőségűvé tenni a peteérést. Utána meg szedem a Duphastont.
:)
Edina, még mindig megy a drukk!!!
Moha13
2015-03-31 10:35:07
Tsibe
Nálad mi a helyzet a hormonokkal? Progeszteronszint normális? Mert elvileg annak az elégtelensége okozhat barnázást mensi előtt pár napig...
A progeszteronhiány természetes szerei a palástfű, méhpempő, talán ezeket is megpróbálhatod, ha tényleg ez a helyzet. Ezek azért is jók, mert ha pozi lesz a teszt, utána is nyugodtan folytathatók, sőt. :)
Moha13
2015-03-31 10:32:51
Tsibe
Egyetértek Gyöngyvirággal. Sokan úgy állnak a természetes szerekhez, hogy ártani nem árthatnak, de azért használjanak. Sajnos, ami használhat, az ártani is tud. Én mindig mindenkinek azt javaslom itt a fórumon, hogy ne azzal kezdje a gyógynövényezést, hogy elolvassa, hogy másnak mi segített, hanem menjen el a nőgyógyászhoz, kérjen egy hormonsort, amiből látszik, mi a helyzet nála konkrétan, miből van több, miből kevesebb, és annak megfelelően válasszon magának gyógynövényt, vagy bármi egyebet, gondos utánajárással.
Gyöngyvirág88
2015-03-31 10:22:49
Ebonique
Nekem van ilyen ismerősöm, két lánya van :) Mindkettő természetes úton jött, problémamentes terhességei voltak :)
Gyöngyvirág88
2015-03-31 10:21:29
Csajok, nem mindenkinek tesznek ám jót ezek a teák, valakit úgy összezavarnak, csak úgy zörög.
Tsibe
2015-03-31 10:17:25
Moha! Elvileg barnázásra. De eddig nem hogy csökkent volna, egy nappal tovább tart :(
Moha13
2015-03-31 10:12:28
Tsibe
A barátcserjét mire szeded egyébként?
kicsikincs
NEm iszol cickafarkat? Mert nálam az csinált ilyen csúnyaságot, amikor kipróbáltam egyszer.
kicsikincs
2015-03-31 09:57:30
Sziasztok!
Egy kis változás történt görbe ügyben! Máris elfelejtette az ovus időszakot! 0,4 tizeddel leesett a hőm! Én is furcsálltam a korait. De h miért volt ilyen magas ezt még mindig nem értem!?
Tsibe
2015-03-31 09:45:03
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni barátcserje ügyben? 2 hónapja szedem és most kicsit tanácstalan vagyok, mert a legtöbb helyen és a betegtájékoztatóban is azt írják, hogy 1-2 hónapos kúrát kell tartani. Ugyanakkor pedig azt is olvasni sok helyen, hogy 3 hónap kell míg hat. Most akkor meddig kell szedni?
Eddig még csak negatívumot tapasztaltam, de ki tudja, lehet kell még idő neki...
Előre is köszi nektek.
Tavaly ősszel, mikor eldöntöttük, hogy jöhet a baba kerestem magándokit. Elmondtam neki minden nyűgöm, bajom, épp csak megvizsgált, vérvételt nem kért, pedig tudja, hogy babázni szeretnénk, csak próbálkozzunk. Hát hozzá nem fogok visszamenni.
Elméletileg most találtam egy doktornőt, de nem akarom elkiabálni... 3 hét múlva megyek hozzá, akkor okosabb leszek.
Mindenesetre a málnalevél+palástfű kombót iszom.
A méhpempőből melyiket ajánljátok? A tisztát vagy a ginseng royal jelly ampulla is jó?