Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dettikécske
2015-06-29 08:37:21

Már nem tudom ki mit szolt hozzá,csak irom a válaszom az olvasottakra.A málnalevél segíti a peteérést,javítja a petesejt minőségét. és hosszabb ciklus esetén előrébb hozza a tüszőrepedést, ezért a ciklus első felében kell fogyasztani.

A lady ciklus teát azért választottam,mert pont a fogamzásgátlo abahagyása miatt nem jött meg a második honapban,azt mondta az orvos az csinál ilyet h, kimarad,erős volt amit szedtem,és nem akarom h hormon tablettával hozzák meg,ez a tea cickafark,palástfű,ánizs,és citrom fű keveréke ,még most iszom a másidk héten,és rá 5.7 napra meg kell jonni vasárnap kell abbahagyni,majd irok és rakom fel a görbém ha meghozta.Ciklust is rendezi 28 naposá teszi ha a 2ik héten isszák egy hétig.És én a fogamzás segitő hatását is szeretném kiprobálni.Megbeszéltük ha nem jon összö három honapig,akkor a babaváro csomagot probáljuk meg,aminek első lépése méregtelenités a férfi és a nő részéről is,2ik lépés Méhfal erősítése, spermaszám növelése - és sokan már az első két lépésnél teherbe esnek,ismerősőm sogornőjének is ezzel sikerült,és az a drnő akinek felttem a cikkét szintén ezzel eset teherbe,ő is drnő létére inkább ehhezz fordult,mint hormon tablettához,és most ez az ismerősőm is ezt kezdték el,,,,én csak segitség képp teszem ezt fel,mindenki maga eldönti mit szeretne,,,,:)))))
Babásodoknak gratulálok,a többieknek kitartást,türelmet,,,,kivánok:)))
VeDi84
2015-06-29 06:41:10

Anita, Gyöngyvirág, Fantasyc köszönöm szépen! :-)
Jövő szombaton jelentkezek az eredménnyel!
Szép napot!
Kicsifény
2015-06-28 22:00:11

A teákkal nekem az a bajom, hogy megmondják, hogy a ciklus melyik ré szében kell inni, peteérés előtt, közben, után, stb... de hogy ha nem is tudom, hogy mikor van peteérés, akkor elég nehéz eldönteni, hogy meddig igyam vagy meddig ne. :)
Bár én amúgy sem bírom ezeket a gyógyteákat sokáig inni, egy idő után rosszul vagyok még a szagától is. :)

A málnalevél teát én is úgy tudom, hogy csak a terhesség 36.hetétől lehet inni.
Palástfű és cickafark kell a ciklus alatt, de meg nem mondom, hogy mikor melyiket kell. :)

Detti, azért kíváncsian várom, hogy neked beválik-e a tea. Ha igen, elgondolkodom rajta én is. :)

Én tegnap és ma nagyon magam alatt vagyok, se mensi, se ovu, se semmi... lassan beletörődöm.

Kitti, csinálj másik tesztet, mert szerintem nem volt jó a teszt. :)
kukac
2015-06-28 20:33:32

Kitti, szerintem is vegyél másik tesztet. Nekem az x-epil és a facelle is bevált!

Én úgy tudom, hogy a málnalevelet ovuig, onnantól meg a palástfüvet kell inni! Nekem nagyon összekavarták a ciklusomat a teák...
Anitacool
2015-06-28 20:31:02

Kitti, vegyél egy másik tesztet, néha bele lehet futni olyanba, ami rossz. Nekem, amikor terhes voltam, és mondták csináljak még egyet, pont sikerült kifogni egy olyat, amin a kontroll csík se látszott.

Fantasyc, eddig szépen haladsz, előttem jársz egy nappal :-) Nagyon szép kiegyensúlyozott a görbéd :-) Drukkolok!
Gyöngyvirág88
2015-06-28 19:35:21

Tudom, hogy segíteni akartál :) csak azért ennek utána kell járni elég rendesen. Egy háziorvos pedig csak háziorvos :)
Dettikécske
2015-06-28 19:20:13

A malna level tearol amit ir jo indulatbol tetem fel,es csak a kulonbozo szakaszokban ajanla,terhesseg vegen,es elejen pedig a besgyszodast konnyiti......igy van gyongyvirag mindenki maga donti el,en jo akarattal tetem fel. Masik teat pedig azert iszom,mert beszeltem a hazi orvosommal,es mivel volt egy ciklusom,a fogamzasgatlo amit szedtem eros volt,az miatt maradt ki,es nem akarok ujjabb hormonnal terhelni a szervezetem h megjojon a menses,inkabb iszom a palastfu es cickafarkfibol keszult teat ami termeszetes,,,,,,,,szerintem az nem art,,,inkabb hiszek abban,,,es hiszem meg lesdz a hatasa a hazi orvosom is inkabb ezt ajanlotta mint ujabb hormon bombat,,,,,,,,csak orvosi oldalt olvasok el es pl a herbari lafy ciklus is magyar en gyogyssz ajanlja,,,,na mindegy en csak segiteni akartam...
Fantasyc
2015-06-28 19:04:48

Izeize, gratulálok!!!!
Majd írj, mi van veled/veletek :-)

VeDi, most sikerülni fog, csak pozitívan. Semmi nem számít, csak az, hogy most mi van. Szívből kívánom, hogy minden rendben legyen!!!!

Kitti, szerintem valami gond lehetett azzal a teszttel, mert ha a kontroll csík sem volt erős, akkor az nem normális vele. Az viszont, hogy a pozitív jel darabkája látszott, az biztató...én csinálnék még egy tesztet. :-) Én drukkolok ;-)

Én várakozok:
Gyöngyvirág88
2015-06-28 18:57:33

Én már elmondtam, hogy a teákkal vigyázni kell, főleg, ha van egy alap hormonzavar. Amíg az nincs kiderítve, hogy minden rendben van-e, én egy kortyot se innék. De mindenki maga dönti el :)
Narita
2015-06-28 18:55:10

Sziasztok!

Nem szeretnék vitatkozni, de pont nem szabad terhesség elején málnalevél teát inni, mert vetélést okozhat...

Mindenhol azt írják, hogy csak a 36. héttől ajánlott. Olvasson, kérdezzen mindenki utána szakembertől bármit hall, olvas a neten, sok tévhit kering, nehogy ártsunk magunknak, a babának. Minden infót óvatosan kell kezelni, józan ésszel mérlegelni. Én pl. a baba foganása előtti ciklusban próbálkoztam palástfű teával, de mivel nekem rendszeres, normális hosszú ciklusom volt, nem biztos, hogy kellett volna, mert csak megkavarta a végét.

Mielőbbi babásodást kívánok mindenkinek!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!