Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Gyöngyvirág88
2015-06-29 11:10:25

Hozzátok Csajok, amit tudok segítek :)
Kitti9001
2015-06-29 10:56:52

Andi, nekem is délutánra lesz meg a vérvétel eredménye! Nekem megnézi doki. hátha tudok utána segíteni :)
Andi1989
2015-06-29 10:54:51

Sziasztok Csajok! :)

A teákhoz csak annyit tennék hozzá, hogy tényleg nem biztos, hogy jó csak úgy inni őket, "hátha ez segít". Én is ittam anno cickafarkat és palástfüvet is és szép katyvasz lett csak belőle. Néha lehet, hogy többet árt, mint használ. De mindenki döntse el maga.:)

Én ma reggel voltam vérvételen, délutánra van eredmény! :D
Segítetek nekem majd kielemezni?

Gyöngyvirág88
2015-06-29 10:49:16

Kitti

Sajna elképzelésem sincs :( Reméljük, a doki okosabb lesz :(
Kitti9001
2015-06-29 10:35:01

Gyöngyvirág, Lisa jó eredménnyel gyertek vissza!
Én is megyek ma Uh-ra, kár, hogy nem a babát megnézni... Ugyanis ma is negatívat teszteltem, és már Dpo 17nél járok.
3 hete a doki mindent rendben talált, nincs cisztám, se miómám, semmi sem.
Tudtok példát mondani, hogy mi okozhat késést? A luteális fázisom 14 helyett már 17 napos.
lisa74
2015-06-29 10:25:15

Köszi csajok.. Egy ora mulva indulok, irok amint végeztem.. Kicsit izgulok.. :-)
Dettikécske
2015-06-29 09:46:28

Arhangel,ezert irtam mindenki maga donti el,azert van ez a forum h, a segitsuk egymast,barmivel,aztan meg mindenki eldonti maga,A masik semmi komoly problemam nincs mivel van 3 gyermekem mar,ikrek es egy nagy lany,es itt is azt irtak a segitsegben h, a tabletta miatt nem jot meg a masodik honapban mert ido kell hozza h vissza aljon,a masik voltam orvosnal nogyogyasznal is,es ha a tea nem hozna meg akkor megyek vissza hormonvervetelre,mert nem akarok egybol hormon tabletat h az hozza vissza stb.Meg nekem mar a sima stresz hatastol is kimaradt 3 eve,mikor egy nagyobb gond stresz hataskent ert,es most is eleg streszbe voltam egy dolog miatt stb.Es szerintem itt eleg sokan isznak a cicka es palast teat,v tabletta formajaban gyogynovenyt kulonbozo dolgokra.,,,,,,,,,;))))). Lisa,Gyongyvirag drukkolok,irjatok,bevallom irigykedek,bar mi meg most kezdtuk csak egy honapja,de mar nagyon varjuk mi is ,,, ,,,,,,;)))))Babasodok vigyazzatok magatokra es a babucira.....;))))
Archangel85
2015-06-29 09:12:54

Sziasztok Csajok. Jól belekavarodtatok már a teázásba.
Nem biztos, hogy jó dolog ez így, hogy mindent összeolvastok a netről. Persze. Én hiszek a gyógyteában. De azért ez már....
Mindenki maga dönti el, mit iszik és mit nem, de komolyan. A gyerek a szextől lesz, nem pedig a teáktól és fürjtojástól. Én vettem gyuri bácsi teáiból méregtelenítés szempontjából. Szart nem ért. Legalábbis gyerek nem lett.
Hiába mondjátok hogy természetesen akarjátok, meg nem kell a gyógyszer, de aki még orvosnál sem járt nem hiszem hogy jót tesz azzal, hogy azt se tudja mi a baja, és vedeli a teákat , mert x.y. és annak a 6.szomszédjának ettől lett gyereke. Ne haragudjatok senkit nem akarok ezzel bántani, csak eldobom az agyam, mikor ilyet olvasok. :D
Gyöngyvirág88
2015-06-29 08:54:26

Jajj, már nagyon izgulok Lisa :) Siess az eredeményekkel, 2 után én is jövök :) Remélem, csak jóval :)
lisa74
2015-06-29 08:42:28

Gyöngyvirág.. Irj, hogy mi volt a dokinàl.. Ebéd utàn én is jelentkezem az uh. eredménnyel.. Szép napot.. :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!