Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2019-11-24 14:55:40

Meliko, hogy vagy, mikorra várod a kis Hercegnőt? :)

Őszintén szólva nekem az első babám úgy jött össze (fogamzásgátló mellett!), hogy alaposan berúgtunk az akkori párommal a névnapján... :D Sajnos az a baba nem maradt meg, de biztos nem a pia miatt.
Meliko78
2019-11-24 14:52:55

Nem is tudom mi a rosszabb , hogy nem jön össze vagy az hogy viszonylag gyakran össze jön de nem marad meg
Meliko78
2019-11-24 14:50:30

Sziasztok! Ami egyiknek beválik az a másiknál nem ! De akinek nem sikerült ne adja fel a reményt ott lesz az a kis csoda nektek is
Lion86
2019-11-24 14:48:10

Ja és nekem holnap /holnapután esedékes, azért is vagyok ilyen érzékeny és ingerült :D
Lion86
2019-11-24 14:44:02

Milla, ne haragudj, de én jó hosszú ideje csinálom ezt és semmit sem használt (egyedül progit nem szedek, mert az legalább az IR ellenére magas nálam).
Értem, hogy jót akarsz, de vagyunk egy páran, akik szintén ezt csinálják és nem sikerül. A jótanácsokkal már Dunát lehetne rekeszteni. Nem rád haragszom, hanem a sorsra, hogy mindent megpróbálunk és van akinek sikerül, de sokunknak nem, ugyanazzal a módszerrel sem. És nekem például rosszul esik ez. Tényleg ne vedd magadra, nem rosszindulatból mondom.
Hányadik hétben vagy? Minden rendben?

Málna, Doriana drukkolok nektek :)

Edit, Erikasz, mi a helyzet veletek?
Milla880529
2019-11-24 13:40:01

Jótanács(ok):
Hőmérőzés nekem nem jött be :) Ami bevált, az a tesztelés. Lányok tanácsait megfogadva itt, vettem a fasttest oldaláról 30-as ovulációs tesztet.
Napi 2* mértem, reggel (nem első pisiből) és délután. Délután mértem volna? Nem tudtam volna meg, hogy 2019.10.24-én lesz (volt) az ovulációm. Délutánra halvány lett, mint az előző napiak. Az lett volna az eredménye: Nincs ovulációm!
Pajzsmirigy alulműködésed van: Étkezés előtt szedd a gyógyszered és ne fogyassz jód tartalmú ételt, beleértve a terhesvitamint.
IR / Prediabétesz: 600 kcal-ás ebédet fogyasztottam, mozogtam, szedtem a gyógyszert, elhagytam a cukrot és a búzalisztet.
Progeszteron: Érzed, hogy nem hagyhatod abba, ne hagyd abba :)

Amiket szedtem/szedek:
3000NE D-vitamin + terhesvitaminban 1000NE, Letrox (pajzsmirigy), Netamin Pocaklakó Terhesvitamin, Merckformin, Progeszteron...elkezdtem újra Inofolicot inni. Merckformint abba kellett hagynom.

Reggel arra keltem 2019.11.02-án, hogy tesztelnem kell, mert biztos vagyok, hogy nem hagyhatom abba a progeszteront. Női megérzés bejött. Akkor voltam a 9. DPO-n, halvány volt, de látszódott. Rá egy hétre csináltam digitálisat, szerencsére + jel volt és alatta 1-2hét.

Ami ezeken felül a legfontosabb, ami életem során többször beigazolódott: Minden fejben dől el. 2019.10.15-én miután a meddőségi vizsgálatot túléltem és megtudtam, hogy van egy domináns tüsző, azután tudtam, hogy össze fog jönni. Tudom, hogy baromi nehéz, nekünk is 1 év 3 hónap kellett hozzá, de engedd el a rosszat és hidd, hogy ott van szerelmetek gyümölcse.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vagyok befosva, hisz messze van a 12. hét, de amilyen nehezen jött össze, annyira erős :)
doriana
2019-11-24 09:34:07

:D:D na látod, szép ez ;) csak így tovább :)
Málna27
2019-11-24 09:27:25

Most néztem, amikor megmostam a hőmérőt, hogy csipás szemmel félálomban egy fél fokot elnéztem :D Tartom a tegnapi hőt.
Tényleg nem volt rossz a múlt havi görbéd sem, de most sokkal szebb az emelkedés! :) Nekem a múlt havi maga a tökély a 10. DPO-ig, aztán puff :D
doriana
2019-11-24 09:13:18

Szerintem még ne add fel Málna :) Gövica írta, hogy nála is horribilis görbéből lett vaba :)
Nekem az emelkedés semmit nem jelent. Minden hónapban ez van. Nézd ez pl a szeptemberi:
Málna27
2019-11-24 09:00:44

doriana: Viszont a te görbéd ígéretes, szépen emelkedik! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!