Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-11-24 18:40:51

Edit :Rettenetesen sajnálom ami veled történik ,sírva fakadtam !
Nem is értem az okát mi lehet a baj ...de kiderül hamarosan ha vizsgálatokra mész !
Nem adod fel ....igy kell.... mert valóra válik hamarosan ,hogy anya leszel !
Nem gondoltad hogy a vércsoportotok miatt van valami gubanc !
Hallottam olyat ,hogy nem is mindegy milyen a vércsoport keresztezi egymást !
Vagy hülyeséget írok ?

Lion : Nem jött még meg , vizes folyás folyamatosan van mellem fáj !
Én ovura gondolok ,de a hőm még nem ment fel !
Te írtad várod a menszit ,leesett a hőd ?
Nem látom a görbédet most !
Az enyém ilyen .

Andi198729
2019-11-24 18:11:29

Edit a soraidat olvasva elérzékenyültem :( tudom mit élsz át én is igy voltam a nyaralásunkkal h.nem számolgattam önfeledten együtt voltunk biztosra vettem h.sikerül de sajna akkor is megjött akkor nagyon dühös voltam.én is úgy akartam visszaemlékezni a nyaralásra h.akkor fogant a babánk de sajna nem lett belőle semmi:( mensi továbbra is mint mindig:( csodálom a kitartásodat kívánok neked sok erőt kitartást és hidd el el fogod érni a célt! Én olyannyira belefáradtam h.nincs erőm tovább küzdeni a 2 év alatt túl sokminden erőt próbáló dolog történt a boldog babavárás ami szertefoszlott a kisbabánk halálával aztán a sok sikertelen próbálkozás úgy érzem nincs értelme. Jól időzítettünk mindvégig és nem sikerült hiába próbálkoznánk továbbra is így úgyis ugyanaz lenne a vége: mensi. 18 hónapja így megy.az ir beleszól és hiába csinálnánk inszemet lombikot valószínű az sem sikerülne.na akkor borulnék még ki h.orvosi segítséggel sem jön össze.minek áldozzunk rá pénzt meg időt tegyem kockára a szervezetem azért hogy ismét csak megjöjjön? Megjön az amúgy is akkor inkább ne kavarjanak be nekem hormonálisan. Anno a laparoszkópos miomamütet is felesleges volt azert vállaltam be h.terhes legyek és nem azért h menstruálgassak köszönöm meg lettem volna nélküle.szóval mindent megtettem és eredménye semmi.:(
Meliko78
2019-11-24 17:38:52

Edit sok erőt kívánok neked teljes szívemből !
Edit90
2019-11-24 17:35:23

sziasztok!
Nagyon sokat gondolkodtam ezen a hèten. Tavaly az elsô hàzassàgi èvfordulónkon derült ki,hogy terhes vagyok. A nagy boldogsàg 4napig tartott,majd megjött. Azóta az a rengeteg halvànyka tesztecske,kitudja mi àll a hàttèrben,de a lènyeg az,hogy mindig mensi lett belôle. 15ciklusban mindig ovuteszttel,ès nyàk figyelèssel,több mint 1èvig hôgörbèkkel visszaigazolva oldafigyelve idôzítve voltunk együtt. Elfàradtam. Az idôzítès miatt a fèrjem sosem panaszkodott,hiszen ô is szeretne babàt,de èrzem,hogy az nem olyan. Èn sem tudom úgy elengedni magam,arra gondolok közben,hogy na vajon ez van e olyan varàzslatos pillanat,hogy erre jó lesz e emlèkezni,hogy ebbôl fogant a babànk. Megbeszèltük a nàszút elôtt,hogy elèg volt. Le kell àllnom,mert nem birom ezt tovàbb csinàlni. Nem vagyok hajlando ugy emlèkezni a nàszutunkra,hogy ott ugy voltunk együtt akkor is,amikor èpp nem akartuk volna csak azèrt,mert kell,mert idô van. Nem csinàltuk ezt. Ittam alkoholt,cigiztem majdnem minden nap,pedig nem szoktam. Akkor voltunk együtt,amikor jól esett,ès az nem kènyszer volt,hanem olyan,mint règen,felszabadultan,csak az èlvezetèrt. Aztàn èreztem,hogy közeleg az ovu,de a bal oldalt. Na ebbôl tuti nem lesz baba,letettem errôl a hónapról. Egyàltalàn nem figyeltem oda a "tünetekre",ès a progit sem kezdtem el a labor eredmèny utàn. Annyira meglepôdtem a teszten,nem is hittem el. Nem volt a gondolataimban,hogy sikerülhet. Nem èreztem magam terhesnek, de azèrt pihentem kèt napot otthon. Akkor elöntött a bûntudat,hogy pedig itt van,örülnöm kellene. Màsnap a halvàny teszt miatt kb el is engedtem. Aztàn újra a bûntudat,hogy engedhetem el,ha itt van,amig pozitiv a teszt örülnöm kellene,de nem merek. Majd ez ment egèsz hèten èrzelmi hullàmvasút. Szombaton megjött rendesen.
Az elsô, a hàzassàgi èvfordulónkon jut eszembe minden èvben. Most emiatt a nàszutunk emlèke is màs lesz. De ezek utàn mèg mindig èrzelmekkel túlfûtve sem tudnàm azt mondani,hogy abbahagyom. Akàrhàny ilyen nehèz idôszak àll elôttem akkor sem. Èn megyek tovàbb,kivizsgàlàsok,meddôsègi,ahova kell,de èn nem adom fel ilyen könnyen. Ès ezt úgy írom,hogy közben potyognak a könnyeim,mert mèg friss a dolog,ès nehèz,ès fogalmam sincs hogyan fogom vègigcsinàlni,de tudom,hogy mennem kell tovàbb mert anya szeretnèk lenni.
Andi198729
2019-11-24 16:41:58

Köszönjük Milla a jószándékodat. Én is minden létező dolgot megpróbáltam már. Vitaminok teák méhpempő megtermékenyítést stimuláló sikosító progikrém, egy sem használt.Az ir-t erőn felül próbáltam leküzdeni a merck nem vált be 1 év után is nagyon lassú a javulás.a problémánk hasonló de neked szerencséd volt nekem sajna nem. Nekem szintúgy alacsony a progim az ir-nek köszönhetően viszont nekem nem írtak fel sajna.nekem az átjárhatósági sem hozta meg a sikert hiába lett kiadva h.próbálkozzunk ugyanúgy menzesszel zárult az a ciklus is.a másfél év alatt mindvégig teszteltem és aszerint voltunk együtt de nem lett eredménye. Anno mikor teherbeestem akkor valóban ovuteszttel sikerült nekünk is. Úgyhogy én feladtam az erőlködést. Már nem tudok többet tenni. Beletörődtem h.ez a sorsunk nekünk nem szánt gyereket a sors ketten maradunk a férjemmel viszont igyekszem h.szeretetben éljünk.a diétát is azt hiszem hagyom a fenébe minek csináljam? Kis javulás van az inzulinomat illetően ha visszaállnék kb.ugyanott tartanék de legalább élvezném az ízeket, a diétával már 1 éve utálok enni. Úgyhogy tényleg vannak szerencsések akiknek sikerül és vannak olyanok akik bármit csinálnak sosem jön össze. Én is ez utóbbi vagyok sajnos.de már belefáradtam h.erről szólnak a mindennapjaim lassan beleőrülök.ezért adtam fel a küzdelmet.van más amire büszke lehetek bár a legfontosabb dolgot amit egy nő átélhet az anyaság nem tapasztalhatom meg viszont más dolgokban átélem mintegy kompenzálom ezt a tanulással zenéléssel.ezt a hegedülést és bőgőzést is hogy át tudtam volna adni a gyermekemnek én lettem volna a tanára együtt játszhattunk volna, de ez van sajnos majd tanítok más gyerekeket elsősorban a keresztfiamat nagyon szeretném megtanítani:)
Lion86
2019-11-24 15:07:39

Vashiányom nekem is mindig volt. Szerintem neked segített. Én meg már annyi mindent próbáltam, hogy most nem szedek semmit.
Tényleg érdekes lenne, ha 29-én születne :) A lányok kicsit hamarabb szoktak, a fiúk többnyire ráérősek. Bár én erre rácáfoltam, mert mind a kettő pontosan egy héttel előbb érkezett :)
Meliko78
2019-11-24 15:02:20

Nem tudom hogy nekem a DHEA segített e? De addig én is azzal küzdöttem hogy nem maradt meg a terhesség
Meliko78
2019-11-24 14:59:01

Koszonom jól vagyunk jó lett a cukorterhelés de lett egy kis vérszegénység meg vas hiány. Március 2 vagyok ki irva és remelem a hercegnő nem viccel meg és február 29 ken születik meg
Meliko78
2019-11-24 14:59:00

Koszonom jól vagyunk jó lett a cukorterhelés de lett egy kis vérszegénység meg vas hiány. Március 2 vagyok ki irva és remelem a hercegnő nem viccel meg és február 29 ken születik meg
Lion86
2019-11-24 14:57:49

Nekem egy év alatt volt 4 kémiai, most meg már 1 éve egyáltalán nem jön össze. Ez rosszabb nekem, előtte legalább láttam az esélyt, most már nehéz hinni.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!