Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Berni83
2015-08-05 10:21:18

HnésAnna Nagyjából egyszerre derül ki nálunk hogy mi újság. Szorítok. nekem 4 napom van a nem vártig. A rendszer szerint leghamarabb pénteken teszteljek? Te hogy vagy ezzel? Olyan mintha nem múlnának a napok. Mindenképp irj. remélem jól alakulnak majd nálunk a dolgok :)
Moha13
2015-08-05 09:41:35

Nekem nem volt műtétem, mindkétszer 1 héttel a pozi teszt után kezdtem pecsételni...
Ha strúmád volt, akkor a pajzsmirigyértékekre fokozottan kellett volna figyelniük szerintem...simán lehet, hogy itt van valami gond.
A férjednél minden rendben?

Nálam minden egyéb rendben van, csak ez a TSH, amire gyanakodni tudok. Már csak azért is, mert mindkétszer akkor jött össze, amikor elkezdtem közönséges galajteát inni, ami ugye normalizálja a kisebb alul- vagy túlműködést. Persze terhesség alatt nem ajánlott ez a gyógynövény, így mindig abbahagytam és szerintem itt ugrott meg a TSH. PErsze a dokik (a magán nőgyógyász, egy nőgyógyász-endokrinológus és még egy magán endokrin szerint ennek ehhez semmi köze...nem normálisak, komolyan). És egy 3. endodoki, akihez szintén magán mentem, végre kiírta a gyógyszert, bár, szerinte elég, ha 2,5 alatt van...mindegy, a célomat elértem, lett receptem. :)
Most 25 mikrogramm L-thyroxine-t szedek pár hete, meglátjuk.
woql2n
2015-08-05 09:11:10

Szia Moha13!

Köszönöm a segítséged. Nekem eddig csak TSH eredménye van, mert most kezdjük a kivizsgálásokat. Ha minden jól megy augusztus 15-én fog a műtét után másodszor megjönni, és akkor tud majd az orvos hormonszintet, es pajzsmirigy műkodést nézni, de még néznek vérsűrűséget, véralvadást és inzulinrezisztanciát is.
Az első terhességemnél nézték a TSH-t, akkor 2,03 körül lett. Ezt csak azért kérték még, amikor Nem tudtuk hogy Baja lesz, mert mondta volt strumma műtétem. Szerinted lehet EZ volt a baj?Miskolcon azt mondták EZ teljesen normális, de a G1-ben Nem ezt mondta a dokim, azt mondta amit írtál, hogy 1 körülI étrték a jó.
Nagyon nehezen viselem, ezért mentünk magánrendelésre, mert itt 2 hónap alatt mindent mehnéznek...
Neked milyen vizsgálatok voltak már? Mit mondanak az orvosok?
Udv:Bea
Moha13
2015-08-05 08:34:47

woql2n
Üdv itt!
Ha beírod a hormonsorod, szívesen ránézek.
Pajzsmirigyhormonokat néztek? TSH, T4, T3, AntiTPO, antiTG?
Én is két missed ab-on vagyok túl a 2,5 év próbálkozásunk óta. Nálam valószínűleg a pajzsmirigy a gond, mert jóval 2 fölött van az értéke, és babásodáshoz 1 körüli érték a jó, csak ezt ma sok doki figyelmen kívül hagyja.
woql2n
2015-08-05 07:31:03

Sziasztok!

Bea vagyok, régóta olvaslak már titeket.
Kb. Egy éve keztünk el próbálkozni, tavaly októberben pozitívat teszteltem, de sajnos a 9. Héten nem volt szívhang, így missed ab. Lett belőle, aztán májusban megimétlődött uez a 7. héten :'(
Ugy gondoltam csatlakoznék hozzátok, hátha tudunk egymásnak segíteni, reményt nyújtani.
Maximál azt szeretném kérdezni Tőled miért kezdtél a G1-be járni?
Mi is ott keztünk neki a kivizsgálásoknak.
Dr. Szőnyi Györgynél.
HnéSAnna
2015-08-05 06:33:55

Lisa, arra a görbére én is kíváncsi lennék. :)
Nekem még annyira sok van a következő mensiig. Mindig a peteérés utáni két hét a legnehezebb türelemmel...
Berni83
2015-08-05 06:20:16

Lisa beraknád a görbédet? csak hogy mi is bizakodhassunk :)
Berni83
2015-08-05 06:18:56

MIndenkinek köszönöm a biztató szavakat. A doki szerint októberig várunk. Minden jónak tűnik velünk bízunk benne hogy addig összejön. ha nem irány a kivizsgálás. Én bízom a csodában. A hő egyenlőre szépen fent maradt ha vasárnapig nem esik le akkor tesztelek. A rendszer szerint pénteken lehetne először. Szerintetek? Aki volt babás mikor tudta leghamarabb tesztelni?
lisa74
2015-08-04 13:55:17

Dettikécske.. Kítartàst.. Az én babăs görbém is nagyon cikkcakkos volt... :-)
Dettikécske
2015-08-04 13:15:51

sziasztok! Lisa,,,,meg volt a mensi a norcoluttol,még egyszer lessz egy norcolutos menet,,,,,,megyek az anti müller hormon vizsgálatra,,,,,adigra vissza jön a dokim,a továbbit még nem tudom,,,most ugrandozik a hőm,nem tudom miért,,,

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!