Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
HnéSAnna
2015-08-06 06:14:50

Berni83, szorítok nagyon! Már nincs sok hátra, hogy tesztelhess. :)
Dettikécske, szorítunk neked is! minden rendben lesz!
Az én hőm egy kicsit feljebb kúszott. Egylőre még semmit nem merek kijelenteni. De reménykedem, hogy babó lesz! :)
Berni83
2015-08-06 06:01:40

Dettikécske szorítok minden el fog rendeződni lesz baby, jönni fog, nálad is mindannyiunknál amikor eljött az idő.

Ma igéretesen ugrott egyet a hőm szorítsatok csajok. nem akarok vasárnap hétfő előtt tesztelni. félek a csalódástól. Ma 36.9 remélem fent marad a hőm és hamarosan én is boldog kismama leszek. Hnésanna mi a helyzet veled? Hogy alakul a hőd? Írj ! Sok sikert mindenkinek !!!

Szép napot !
maximail
2015-08-05 16:57:19

woql2n!

Először is üdv itt, remélem, nem sokáig maradsz! :-) Másodszor sajnálom az előzményeket.

Mi alapvetően Keszthelyi Zsuzsa doktornőhöz kezdtünk el járni, aki andrológus. Tavaly voltunk nála egy vizsgálaton, és nagyon szimpatikus lett. És amikor elegünk lett a Róbert Károlyból, ráadásul csúnyán benéztek valamit, felhívtam, és így mentünk el hozzá.

Jó pár állami és magán meddőségi intézményt láttam az elmúlt 3,5 évben, és azt kell mondanom, a G1 messze mind fölött áll színvonalban (egyedül a MensMenstis endokrinológiai részlege közelíti meg a minőséget és a hozzáállást, a nőgyógyásszal már ott is akadt gondom.)

Szőnyi doktor milyen? Vele még nem találkoztam, de ősszel valószínűleg szükség lesz rá. :-) Mesélj róla, kérlek!

Ti hogy kerültetek a G1-be? Fórumokon próbáltam rákereseni, de olyan, mintha senki nem járna oda. :-)
woql2n
2015-08-05 16:26:06

Köszönöm a választ Moha13! Nagyon hasznos információk! Remélem azzal a gyógyszerrel amit szedsz, sikerrel jártok!
Én várom a vizsgálatokat, és majd azok eredményeit! Talán már egy hónap múlva fogom tudni mi okozta a vetéléseket.
Szurkolok Dettikécske! Csak pozitívan!
Dettikécske
2015-08-05 15:16:30

Sziasztok csajok! Szoritsatok nekem legyszi,holnap reggel fel 8 ra megyek az anti muller hormon vizsgalatra,,,ettol sok minden fugg,, ,,,,
Moha13
2015-08-05 14:36:03

A legutóbbi TSH-m most a vetélés utáni 2. ciklusban néztünk hormonsort, 2,840 lett. Tavaly amikor először néztünk hormonokat 11 hónap sikertelenség után januárban, akkor a TSH 2,956 volt. Ez után kezdtem szelént szedni, és pár hónap múlva megint néztünk néhány hormont az endodoki miatt, akkor 2,4 volt. Gondolom a szelén miatt. Ezután kezdtem a galajt inni, ugyanis az endodokihoz, aki kérte a vizsgálatokat (úgy kellett kikönyörögnöm, hogy írja ki az antiTPO-t, még sírtam is, mert akkor már olyan állapotom volt, hogy ha beszélnem kellett erről, totál kibuktam, mire megjegyezte, hogy mit sírok, van még jó 10 évem szülni, mondanom sem kell, nem volt kedvem hozzá visszamenni) nem mentem vissza, főleg, hogy ő már a 2,956-ra is azt mondta, hogy nincs ezzel semmi gond, 4,6-ig jó. Ebből láttam, hogy nem ő az én emberem. Szóval elkezdtem a galajt inni és pozit teszteltem júliusban. Akkor próbálkoztunk 16 hónapja...

A TSH az a pajzsmirigyserkentő hormon. Ha a szervezet úgy érzékeli, hogy nincs elég pajzsmirigyhormon (T4 és T3), akkor több TSH-t termel, ami a pajzsmirigyet serkenti több termelésre.
Az antiTPO a pajzsmirigy antitestje, aminek a magas szintje azt jelzi, hogy autoimmun eredetű pajzsmirigygyulladás állhat fenn, amikor is ezek az antitestek a saját pajzsmirigyedet nem támadják. Az is jel lehet, ha az antiTG magas. ezt a kettőt mindenképp meg kellene nézetni, akár magánban, ha senki nem akarja kiírni. Én is megnézettem magamnak most nemrég, de rendben van.
Mivel volt pm műtéted, jó lenne egy ultrahang is, hogy rendben van-e.

Ha fennáll pajzsmirigyalulműködés, az megdobhatja a prolaktinszintet is, ami szintén gond lehet. Nálam ez rendben van.
Berni83
2015-08-05 12:44:34

HnésAnna én elevit pluszt szedek reméljük a legjobbakat :)
HnéSAnna
2015-08-05 12:04:53

Berni83, és tényleg.
Hát a rendszer nekem nem ad ilyen tanácsokat. :)
Sajna a múltkori ciklusom jól kiszúrt velem...sokat késett, és a 34. napon jött meg. Szóval nem tudom mit csináljak. Szívem szerint megvárnám a 34. napot, de épp úgy jön ki, hogy kb akkor indulunk Angliába tesómékhoz, szóval addigra meg már kéne tudni. Azt hiszem, hogy megvárom, hogy egyáltalán késik-e, aztán lehet 2-3 napos késésnél bepróbálkozom.
A napok most nekem duplán lassúak, mert a férjem sincs itthon péntekig..gyerekeket táboroztat.
Én is szorítok neked! A hőmérsékleted reményteli! :)
Egyébként az ügy érdekében én elkezdtem szedni a Femibion 800-as vitamint.
Erről olvastam a legjobbakat a neten.
Te szedsz valamit?
Moha13
2015-08-05 11:26:14

Koszi, en is szurkolok Nektek!
A kerdeseidre valaszolok kesobb most mobilrol irok es kicsi a kijelzo nem is latom mit irok.
woql2n
2015-08-05 10:31:36

Szomorú dolog, hogy harcolni kell azért, ami kezelheti a problémákat. Nehéz megtalálni a megfelelő orvost, még akkor sem biztos, hogy kellőképpen körültekintő, ha magán úton keresed fel!
Szurkolok nektek, hogy segítsen ez a gyógyszer! :-)
Nektek sok próbálkozás után sikerült a terhesség? Mennyi volt neked a TSH értéked? A többi, amit az első üzenetedben említettél mit jelent?
A férjemnek volt spermium vizsgálat,ott minden rendben volt/van. Én azért váltottam orvost, mert úgy éreztem nem voltak körültekintőek. Pl. nem vették figyelembe a műtétemet sem.
Vannak orvosok, akik "csak" a 3. vetélés után kérik a kivizsgálásokat, de én úgy döntöttem belekezdek , most, mert még egyszer ezt nem akarom átélni.
Köszi a gyors válaszokat!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!