Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jniki82 Ide irok, mert a remenyhozoba nem szabad hozzaszolast irni, hatha olvasol itt is. Gratulalok nektek a babahoz, csodalatra melto a kitartasotok! Sok egeszseget, minden jot nektek!!!! Sok erot a felnevelesehez, neked jo pihenest, remelem jobban leszel!
Udv, kardvirag
Berni83
2015-08-07 08:50:46
HnésAnna Úgy volt és azt hiszem nem is fogok se méregetni se tesztelni. Komolyan elegem van. Néha olyan vagyok mint egy ovis. Ma már görcsöl ma hasam szerintem meg fog jönni. elegem van. Feladom. Majd alakul, de ez az állandó stressz amiben tartom magam nem normális. Végighőmérőzöm ezt a ciklust és a véletlenre bízom. Elfogyott a türelmem. Csalódás csalódás után. Ez most sokk volt.
HnéSAnna
2015-08-07 07:21:25
Berni83, nem úgy volt, hogy csak vasárnap tesztelsz? :)
Egyébként ez még nem garancia semmire. Sokszor a nem várt után sem mutatja még. Szóval a remény hal meg utoljára.
Én így állok most. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy aludtam vagy 5 órát...
woql2n
2015-08-07 07:11:11
Maximail! Kitartast Nektek és a többieknek is!
Berni83
2015-08-07 06:22:11
Sziasztok ma reggel a 13- dpo-n teszteltem 25- ös érzékenységű teszttel. Sajnos megint negatív . :(((((((((
Berni83
2015-08-07 05:50:52
Sziasztok Már megint leesett egy fokot. Sajnos !
maximail
2015-08-06 12:13:49
wokl!
Én már nem is tudok olyan vizsgálatot, amit nekünk ne csináltak volna meg. Viszont amit eddig jónak mondtak (pedig nekem volt néhány gyanúm), arra G1-ben azt mondták, azért nem tökéletes, és van mit javítani. Pl. nekem peteérés serkentése, férjemnél spermiumok minősége. Én egyenlőre csak Keszthelyi doktornő utasításait követem, aztán ha szeptemberig nem történik valami csoda, akkor megyünk Szőnyi doktorhoz is.
Dettikécske
2015-08-06 10:08:57
Sziasztok csajok! De kedvesek vagytok,jo volt olvasni ezt a sok biztatást! Levették a vért 6000ft ez még fizetős,nem tb támogatott,legkésőbb 9 nap mulva küldik az eredményt emailben,,,ugy hogy még várnom kell,a dokim szeptemberben lessz,de majd elemzem én a neten fent vannak a határok,mennyi mit jelent,,,ovum még nem volt,,,de türelem és lessz az is,,,,,nagyon várom ezt az eredményt,mert ettől függ minden,és remélem nincs nagy baj,,,,,,,,
Berni83
2015-08-06 09:08:48
HnésAnna Szép a görbéd fent van ez bíztató. Már csak türelem kell, hogy kibírjuk a nem vártig. :)
woql2n
2015-08-06 07:24:09
Maximail!
Köszönöm a választ. Mi is voltunk már Keszthelyi Zsuzsannánál, nagyon szimpatikus vot nekünk is.
Szőnyi doktorral eddig egyszer találkoztunk, akkor pozitív benyomást tett ránk, elmondta mire számítsunk, milyen vizsgálatokra van szükségünk, azt mondta, ha megérkeznek az eredmények, konzultálunk mik a teendők. Én mkskolci vagyok, eddig egy orvosnál voltam, de nem akarom az időt húzni a vizsgálatokkal, mert Miskolcon nem megy konnyen az időpontkérés, meg persze itt egyesével nézik a lehetséges okokat, nem egyszerre.
Én sem találtam sok véleményt a G1-ről, én ráketestem Szőnyi Györgyre és róla írtak, de rosszat is olvsstam....
Nehéz választani, a G1 volt nekem szimpatikusabb. De eddig csak jókat tudok mondani. Voltunk már immunológiai vérvételen és ott is nagyon készségesek voltak, elmondták ha ott van gond mire számítsunk, stb.
Nektek milyen vizsgálatok voltak eddig?
Bea
Udv, kardvirag