Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Berni83, a hőd bíztató!!! :)
Hát remélem, hogy sikeres lesz ez a hónap!
Egyébként az okosok azt mondják, hogy 1 héttel a nem várt után érdemes tesztelni. Egyik barátnőm is akkor tesztelt csak, hogy ne stresszelje magát, mert hogy akkor már az igazat kéne mutatnia. Persze annyi mindent lehet olvasni a neten. Olyat is, hogy valakinek már a nem várt előtt mutatta, van akinek ki sem mutatta egyáltalán, de az ultrahangon látszott.
Kár, hogy nincs egyértelmű vizsgálat csak a doki. Oda meg nehezen indul el az ember szerintem.
Berni83
2015-08-11 11:16:12
HnésAnna szerintem tuti a görbéd szépen fent van a hőd. Drukkolok
Berni83
2015-08-11 09:56:34
HnésAnna Ma is negativ a tesztem de szerintem korán tesztelek. legközelebb szombat reggel akarok tesztelni.Addig nem tesztelek. Van egy állati halvány szinte alig látható " képzelt második csikom ". Hő ugyanannyi 37.0 remélem jól sejtem a dolgokat. Állandóan pisilek, feszül a cicim. Mindenkinek drukkolok.
Szorítsatok, nagyon vágyonk a kis csodánkra.
HnéSAnna
2015-08-11 08:39:35
De jó neked Gyöngyvirág!!!! Szeretnék már én is így lenni..
Az én görbén egész érdekesen alakul. Szeretném, ha ilyen szépen fenn maradna!!
Berni, mi van veled???? Írj!!!
Andi1989
2015-08-11 06:35:45
Gyöngyvirág,
Ez nagyon jó hír :-) továbbiakban is várjuk az infókat Zénóról ;-)
Hát eljött a nagy nap.. Délután fél 3-ra megyünk a meddőségibe ... Nem izgulok, ez fura...
Gyöngyvirág88
2015-08-10 19:10:35
Sziasztok!
Megvolt az uh, 73 mm a baba, szépen fejlődik, úgyhogy a mensitől számolunk innentől, holnap kezdjük a 14. hetet. Minden méret szuper, holnap megyünk a vérvételre időpontot kérni.
Azt mondta a doki, hogy valami van a lábai közt, de még nem meri kijelenteni, hogy Zénó lesz :)
Köszönök mindent, a segítséget és a drukkokat is.
Mindenkinek kívánok gyors babásodást :)
Berni83
2015-08-10 15:19:36
Gólyahír 10-es érzékenységű teszt volt. ma vettem Gabriellt holnap reggel ha fent lesz a hőm akkor reggel megcsinálom, SZORÍTSATOK, mindenkinek csíkosodást kívánok :)
Brigi05
2015-08-10 14:11:55
Köszi a választ!
Akkor létezik,hát nagyon meglepett! :)
HnéSAnna
2015-08-10 12:48:38
Andi1989, szurkolunk, hogy jókat mondjanak!
Brigi05, én is jártam úgy, hogy az ovulációs teszt mondta az igazat! Szerintem jobban lehet arra hagyatkozni.
Berni83, Milyen tesztet csináltál? Gabrielről tényleg csak jókat olvastam. :) Szurkolok nagyon!!!
Berni83
2015-08-10 12:03:09
Holnap csinálok egy Gabriell tesztet úgy tudom az megbízható, reggeli első vizeletből. Szorítsatok csajok, remélem nálam is úgy lesz mint nálad lisa :)
Hát remélem, hogy sikeres lesz ez a hónap!
Egyébként az okosok azt mondják, hogy 1 héttel a nem várt után érdemes tesztelni. Egyik barátnőm is akkor tesztelt csak, hogy ne stresszelje magát, mert hogy akkor már az igazat kéne mutatnia. Persze annyi mindent lehet olvasni a neten. Olyat is, hogy valakinek már a nem várt előtt mutatta, van akinek ki sem mutatta egyáltalán, de az ultrahangon látszott.
Kár, hogy nincs egyértelmű vizsgálat csak a doki. Oda meg nehezen indul el az ember szerintem.