Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lányok, köszönöm szépen mindenkinek a segítséget. Jelentem, bevásároltam :D Eddig szedtem C,D és E vitaminokat + inofolicot.
Na, mondom most mim van :D D és E vitamin cseppben a jobb felszívódásért, méhpempő, Q10+omega3, vas (az simán alacsony volt) és jó minőségű vörösborom is van már :) (mondjuk nem annyira szeretem, de ez gondolom jelen esetben mellékes...) L-argininról is olvastam, hogy jó lehet, azt is vettem, de akkora az a kapszula mint egy kúp, nem annyira tudom hogy fogom lenyelni (pláne hogy amióta félrenyeltem egy advilt, küzdök minden gyógyszer leszuszakolásán a torkomon...) minden esetre lelkes vagyok, csináltam diéta-táblázatot és ma este kezdem a merckformint. És most elmegyek és ráállok a mostanában szobainasnak használt ellipszis trénerre. Köszönöm, nekem erőt adtok =) felpumpálom a méhnyálkahártyám, nincs apelláta!
Meliko78
2019-11-26 14:44:59
Edit fotóztam a listát Így egyszerűbb ez mellet volt még a méhpepö nekem is és a párosnak is
https://kepkuldes.com/image/e5UacZ
Edit90
2019-11-26 14:40:16
Màlna: de jó,nagyon örülök:) (nem gratulàlok babonàból mèg:D ) pihenj amennyit tudsz,ès csak pozitivan:)
Dorina a te görbèd is nagyon szèp,babàs kinèzetû. A nyàlkahàrtyàra èn úgy tudom 9 a minimum a beàgyazódàshoz,15körül szokott lenni àtlagosan,azt hiszem. Amiket írtak a csajok azokat próbàld ki rà: mèhpempô,e vitamin minimum 400mg naponta, vörösbor, ès a progeszteron krèm. A progeszteron èrtèked amúgy nem alacsony,az enyèm kevesebb volt,ès arra azt mondta a dokim,hogy elègnek kellene lennie. A cukor gyógyszert ne bànd,kiegèszíti a diètàt,gyorsabban helyreàll a cukor hàztartàs. Azèrt szurkolok,hogy erôsödjön a teszt
Meliko: Neked miket írtak elô a teherbe esès segítèsère? A DHEA ra emlèkszem,mi volt mèg? köszi
Köszönöm lànyok a kedves szavakat,nagyon jól estek. Nekem sokat segít,ha kiírhatom magamból az èrzèseimet.
Málna27
2019-11-26 13:43:49
Köszi Meliko! :)
Meliko78
2019-11-26 12:11:04
Uhh málna gratula ! Nekem is ilyen volt az első tesztem a 9 depon és most 26 hetes vagyok
Málna27
2019-11-26 12:06:57
doriana: Köszi, aranyos vagy! :) Őszintén szólva még én is meglepődtem rajta. Én is remélem, hogy erősödni fog és kíváncsian várom a progi eredményemet. Bár szerintem elkezdem az utrot este, biztos ami biztos.
Remélem,hogy te is mihamarabb pozit fogsz tesztelni, a görbéid szépek! A nyálkahártya meg fog erősödni hamar, gyorsan regenerálódik.
doriana
2019-11-26 10:54:56
Úúúúúristen, Málna, ez csodálatosan szép, ráadásul még csak a 9. napodon! juhééééj, nagyon örülök!!!!! remélem minden nap egyre erősebb lesz!
Tegnap én is teszteltem egy (nagyon) halvány pozit, ha őszinte akarok lenni, de nekem mára "elmúlt", gondolom a gyenge nyálkahártyám nem bírta el a dolgot :)
Málna, neked nagyon-nagyon örülök! Vigyázz rá =)
Málna27
2019-11-26 10:41:33
Erikasz: Megint ovu? :O
Az az igazság, hogy én reggel egy hatalmas pozitívat teszteltem reggel. 9 DPO-n vagyok (bár nyáron is 10 DPO-n délután teszteltem erős pozit). Olyan pozitív, hogy nem kell keresni a vonalkát.
Ez a kép 3 perccel a teszt készítése után készült, még meg se száradt,
https://kepkuldes.com/image/e59xWm
Egyelőre nem fogtam fel és félek is, nehogy úgy járjak, mint legutóbb.
erikasz
2019-11-26 10:32:42
Málna ,doriana :Huuu...de szép a görbétek ,terhesgörbének néznek ki !:D
Itt az enyém ,két napja 36.4 volt az érték és ma szurkál a petefészkem ismét !
Ki érti ezt ?
Ez a hónap rejtélyes ...már ebben a hónapban 2 szer !
Mellem fáj méhnyak fent és vizes folyás !
Málna27
2019-11-26 08:59:12
Még mindig szép a görbéd! :) Az enyém is kezd pofás lenni :D Voltam tegnap, majd csütörtökön lesz eredmény.
Na, mondom most mim van :D D és E vitamin cseppben a jobb felszívódásért, méhpempő, Q10+omega3, vas (az simán alacsony volt) és jó minőségű vörösborom is van már :) (mondjuk nem annyira szeretem, de ez gondolom jelen esetben mellékes...) L-argininról is olvastam, hogy jó lehet, azt is vettem, de akkora az a kapszula mint egy kúp, nem annyira tudom hogy fogom lenyelni (pláne hogy amióta félrenyeltem egy advilt, küzdök minden gyógyszer leszuszakolásán a torkomon...) minden esetre lelkes vagyok, csináltam diéta-táblázatot és ma este kezdem a merckformint. És most elmegyek és ráállok a mostanában szobainasnak használt ellipszis trénerre. Köszönöm, nekem erőt adtok =) felpumpálom a méhnyálkahártyám, nincs apelláta!