Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
SzMZS: a próféta szóljon Belőled! :) Nem tudom, ez már trifázisosnak számítana? 25-ös tesztem van itthon :) Tegnap is szurkált a hasam, de ez nem "megakarjönni" érzés volt, tényleg a szurkálás a legjobb szó rá.
SzMZs
2015-10-14 09:17:27
Kata, szépen leballagtál ;) Így kezdődnek a sikeres hónapok ;)
Hugery, a méregtelenítés jót fog tenni ;) Én nem gondolom, hogy ez a görbi felmegy még, de egy szép szabályos következő görbét érzek a hatodik érzékemmel ;) Esély megvan rá ;)
Frau Kiszi, elmúlt a vérzés? Alacsony tsh tarthatja így fent az alaphőt, esetleg egy olyan vérvételt lehet nézetni bármikor ;) Mikor mész a nődokihoz jövőhéten?
Krisz, 11.dpo, trifázisosnak tűnik ;) Szombaton lőhetsz egy 25ös tesztet, az már csíkos lesz ;)
Én beálltam 37re, ma vagyok mensi szerint 5+0 ;) Még 2hét 1 nap az ultrahangig :D
BKATA77
2015-10-14 08:40:36
Sziasztok
Ez a mai
Krisz27
2015-10-14 08:37:12
Sziasztok!
Hugery: én még drukkolok Neked!
Az enyém ma ilyen:
Corinna
2015-10-14 08:27:40
hugery ne add fel, ebből még bármi lehet... szép az a görbe... SzMZs ez nagyon jó :)))))) majd mindig tudjátok egymásnak mondani, hogy mi a helyzet... én remélem, hogy Dettikécskével leszek majd így... én is már úgy szeretnék Gyes-re menni :))))
FrauKriszi
2015-10-14 07:08:44
Jo reggelt...:)
Mindenkinek - az itt levoknek, tesoknak, ismerosoknek megy a drukk es/vagy graula....:D
Rettenet jo olvasni, hogy tudtok orulni masok boldogsaganak - sok forumon jartam mostanaban, az a tapasztalat, hogy a babara varok tobbsege kikeszul az ilyen hirektol...:(
En meg mindig nem hultem ki, ma 36.8 - marad az aggodas.
hugery
2015-10-14 05:51:54
Olyan regenort ma elkezdem inni, diétája van, remélem javit a helyzetemen, a grapefruitot amugy is szeretem. Kezdem a süllyedést, 32 nap lesz a vége. :( annyira gyesre akarok menni :) Drukk Mindenkiért! Sziasztok!
SzMZs
2015-10-13 22:54:35
Anita, nekem sem tűnt a terhelésed rossznak ;) Most szombaton? Akkor az hipp-hopp itt lesz :D
Köszi, remélem tényleg dupla öröm lesz :D
Hugery, a regenorról én is sok jót hallottam ;)
Anitacool
2015-10-13 22:46:08
Azta micsoda örömhír! SzMZs akkor dupla az öröm a családban :-)
Hugery az ismerősödnek is nagy gratula! :-)
Remélem pár nap és neked is ;-)
Arivett üdv köztünk neked is gyors babásodást! :-)
Ma voltam az endokrinológus-nőgyógyász orvosomnál, aki nagyon örült a pozitív tesztnek, és azt mondta a cukor- és inzulinterhelés eredményemre, hogy teljesen jó. Úgyhogy megnyugodtam. :-)
Szombaton bekukkantunk a pocakba, hátha látunk már embriót, de főleg a petefészkeimre kíváncsi, hogy 100% nincs-e pcos. A tavalyi vetélés miatt mától utrogestan kúpot használok biztos ami biztos alapon. Bizakodom :-)
hugery
2015-10-13 22:42:20
Köszönöm Csajok!!! ismerösöm mesélte regenor-t ivott 2 hónapig, méregtelenítésre, azt vette észre nem jött megneki (jön a 3. ).