Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Igen Krisz ez így van ahogy írod,de én mást akartam kifejezni a mondandómmal.Ezek szerint rosszul fogalmaztam:)
Így állok ma,még nem tette be a gép az ovumat
SzMZs
2015-10-18 08:59:33
Húú én pont az ellenkezőjével küzdök, nekem meg mindig azt mondták, hogy majd ha hízok, akkor fogok teherbe esni. Apósom mindig azt mondta, hogy ilyen nyeszletten soha nem fogok...hát 2szer már sikerült ;) Az az érdekes, hogy nekem még a pajzsmirigyem is alultermel mégsem tudok hízni. 165 cm vagyok az 50 kilómhoz. De majd pocakkal hízok hatvanpár kilóra :D
hugery
2015-10-18 08:50:05
A testsúllyal ti hogyan álltok? Én plusszosan :) a kaáliba a dokinő mindig ezzel érvelt, majd ha fogyok. Most ugy állok, hogy júl ban 95 kg, most 87 kg, szerintem a torna, pedig heti egyszer voltam szept óta. Arra vagyok kíváncsi nektek milyen a testömeg indexetek? Mennyiben ez befolyásolja a teherbeesést?
SzMZs
2015-10-18 08:25:49
Akkor 12.naptól bármikor egymásnak eshettek és hátha ;) Azt mondják Apa megérzi az ovut, sokkal rámenősebb olyankor ;) Már amikor otthon van :D Nálunk most az éjszaka közepén ébresztett fel pont akkor, amikor kellett :D
hugery
2015-10-18 07:58:37
Nálam 13-20. nap közé tette az ovut, 28-32 napos ciklusokra, de én junius ota mérek. Szerintem a környezeti tényezök is befolyásolják ( nálam) . Na jó lenne már babásodni:) hajrá csajok!
hugery
2015-10-18 07:47:23
Nem a kellő ideig ihattam akkor. Hogy álltok?
hugery
2015-10-18 07:38:25
Sziasztok! Cickafark teát kipróbáltam, jó régen, 56 napig meg se jött, nem is ittam többet.
FrauKriszi
2015-10-18 05:55:53
Jo reggelt
Nekem nagyjabol 28 naposak a ciklusaim (az utolso nem, az 31 volt). Tudom mikor van ovum, mert a testem jelzi.
3 nappal elotte a 12. nappon elnehezul a hasam, kovetkezo nap szurkal es tobb lesz a folyasom. A 14. nap reggelen mindig baromira szurkal a petefeszkem, ami delutanra enyhul.
A kovetkezo nap pedig szep lassan beindul a pms. Minden honap vegere hatalmasak lesznek a cicijeim, es a hasam is felpuffad. Az a nap, amikor a cici-poci osszemegy, jelzi: reggel meg fog jonni.
Na, ez elozo honapban egy az egyben kimaradt, es kesett is.
Most nem tudom mi lesz, ez a 12 nap, a hasam semmilyen, es a hom egy tizeddel feljebb van, mint mensi elott... ma 36.9