Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Krisz27
2015-12-09 09:40:45

Kata: történt valami változás, vagy magától ment lejjebb? Cickafarkot iszod? Lehet az is benne van. :)
Krisz27
2015-12-09 09:39:02

A tegnapi szerelem nagyon jókor volt :) ma is jó lenne ha lenne. A lényeg hogy a kis fickók már ott várják a frissen kiszabadult petét. Az a legideálisabb :) Úgyhogy ez volt a legjobb időzítés :) Hajrá
BKATA77
2015-12-09 09:38:19

Sziasztok
Nekem szerencsére nincs olyan magasan az alaphőm ebbe a ciklusba idáig,de nem akarom elkiabálni:)
csöpszi
2015-12-09 09:27:42

A vege lemaradt. Tehat, akkor most van elvileg az ovum? Meg 1-2napig erdemes osszebujnunk baba szempontbol? Szurkal, feszit a hasam...
csöpszi
2015-12-09 09:26:07

Sziasztok! Ma mar negativ az Lh a tegnapi full pozitivbol... A hom meg visszaesett... De tegnap volt szerelem
FrauKriszi
2015-12-09 08:04:29

Jo reggelt Lanykak
En is ugy tudom, hogy a pozi teszt utani napon - azaz az elso negativ teszt idejen van ovu. Ezert erezhetitek ugy, hogy "utana" faj. Persze az ovus fajdalom minden honapban valtozhat, raadasul nem is ugyanolyan mindenkinek - termeszetanyank tuti jol szorakozik rajtunk..:(

Hugery, alterhes tunetek... Meselhetnek. Ebben az evben kb minden honapban TUDTAM(!!!), hogy terhes vagyok, A letezo osszes tunetet tudtam produkalni - es nem csak ugy ereztem, hogy. Volt honap, hogy konkretan minden reggel hanytam. Volt honap, hogy nem tudtam megenni csak az edes dolgokat. Volt honap, hogy minden hajnalban fel haromkor pisilni mentem.
Sorolhatnam...Ha egy no gyereket akar, akkor az elme elkepeszto dolgokat kepes csinalni a szervezettel.
Azt gondolom nem kell hozzatennem, hogy mekkora volt minden honapban a pofaraeses. Itt azt kellene mondanom, hogy probalj meg nem ragorcsolni - de tudom ez keptelenseg. Nekem a homerozes segitett. Mert a szervezetem meg mindig, minden honapban eljatsza ezt velem - de addig nem veszem komolyan amig leglabb 18 napig nem tart a lutealisom, es nem marad kotben a hom 37.2 felett.

Kitartas lanykak!!
Nevergiveup
2015-12-09 06:36:09

Én felszaladtam kicsit, remélem megvolt az ovu, sok szerelem volt az utóbbi napokban :)

Hugery! Utolsó mondatod szívemből szól!:(

Arivett07
2015-12-09 06:08:43

Szia Hugery! Igen, ezzel mind így vagyunk, nagyoooon! Úgyhogy tudom mit érzel.
Nekem kivette az ovut, áttette pont arra az időre, amikor a párom nem lesz itthon. Úgyhogy nálunk nem lesz 2 csíkos a karácsony! :-(((( Bőgni tudnék én is.
hugery
2015-12-09 05:56:48

Lent vagyok, ahelyett, hogy kúszna felfelé. Csodát várok ettől a mérős-számolgatós módszertől. Álterhes tüneteket produkálok, hajnali 3 környékén arra ébredtem, hogy én nagyon éhes vagyok és ez a kávé sem esett jól. Jajj csajok én akarok egy kisbabát!
Krisz27
2015-12-08 21:39:51

Csajok: a pozitív ovu teszt után 24-36 órával reped a tüsző! Tehát maga az ovu napján már negatívat mutathat a teszt. Az én esetemben, amikor csináltam ovu tesztet mindig 3 napig volt pozitív (furcsáltam is), ugye pozitív akkor ha a két csík ugyanolyan erős, vagy a tesztcsík még erősebb is a kontroll csíknál. A 4. napra lett negatív, és a repedés is akkor történt. És tadááám :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!