Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
monika80
2015-12-13 17:49:36

szMsz

Holnap reggel 9-re maximum. 8- tol van mondta hogy Hétfőn azonnal menjek megnézz.Annyira ímátkozom hogy ne legyen semmi baj. Felkészülök mindenre,de reménykedem hogy minden rendeben lesz
Volt már vetélésem és az 3 napig egyfolytában véreztem,most hálaistenek csak szombaton volt de csak picike ami a wc-papíron volt,görcs semmi nem volt,amikor elvetéltem akkor már előtte görcsöltem és tudtam is hogy elfog menni.
SzMZs
2015-12-13 17:36:51

Figyel,készülj minden verzióra, lehet, hogy csak tényleg egy kis progeszteron pótlás kell, vagy egy kis vérgöb távozik. Elég sok terhességet kísér ilyen vérömleny az elején. Hányra mész dokihoz?
SzMZs
2015-12-13 17:33:23

Sajnos a terhességi tüneteket a hcg hormon okozza és az több nap alatt ürül ki :-/
monika80
2015-12-13 17:32:04

szMsz

Nem görcsölök jól érzem magam,semmi szurkálódás lent.ami jó hír.
Nem volt erős a vérzés,ha pisiltem nem jött csak amikor a papírral megtöröltem akkor volt rajta egy pici mennyiség. Holnap megyek reggel Dokihoz remélem hogy meg van a pici.
SzMZs
2015-12-13 17:32:02

Én az első vetélésnél iszonyúan görcsöltem mielőtt elöntött a vér, kb egy 2 órát biztos, de el is ájultam annyira. A második vetélésnél már tudtam, hogy üres a petezsák 7 hetesen, így vártam, hogy magától meginduljon. Akkor enyhe vérzéssel kezdődött 8 hetesen délután és estére elöntött a vér, akkor is erős görcsök kísérték, de azok már csak másnap. De a vérzés mindenképp erős vetéléskor.
monika80
2015-12-13 17:28:34

Nem tudom hogy az jó jel-e hogy feszülnek még a melleim. Ha lett volna vetélés akkor az már megszűnik nem?
SzMZs
2015-12-13 17:27:52

Mónika, simán lehet, hogy egy vérömleny távozik és nem érinti a petezsákot, az uh meg fogja tudni mondani szépen. Mennyire vérzel? Amikor elmegy a baba, az azért eléggé fáj.
monika80
2015-12-13 17:27:20

szMsz

Nem nem görcsölök hálaistenek .
De nincsen erős vérzésem,mikor wc-én vagyok nem jön nem csak mikor megtörlöm akkor a wc-papíron van rajta.
Volt már vetélésem sajnos nem iks egy,és ha jól emlékszem akkor erősebb vérzésnek kell lennie és 3-4 napig is tart ugye?
SzMZs
2015-12-13 17:26:18

Nekem mondjuk volt egy vetélésem előtte, de általában ha sokáig nem jön a baba, akkor érdemes a női hormonokat megnézetni, mert ezek eltolódása okozhat terméketlenséget, vagy korai vetélést.
monika80
2015-12-13 17:24:51

kicsifény,Gica

Jólesik hogy együtt éreztek velem.
Lehetséges hogy még nem ment el a baba??

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!