Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Mónika sokat olvasgattam már és változó amit írnak.
Van aki szerint ha 37 fok felett marad a hő több napig esély a terhességre( de ugye mindenkinél más az alaphő)
Van aki szerint a menzesz előtt már el kezd leesni a hő 1-2 nappal, ha fennt marad jót jelent.
Van aki azt mondja hogy ha a luteális fázis átlagos hosszánál több napig fennt marad, az jó.. ha leesik akkor terhesteszt helyett vehetjük elő a tampont.
Szóval inkább az előtte lévő napokból lehet megállapítani, de bízni kell hogy végig fennt marad
BKATA77
2016-01-06 10:45:15
Mónika végig:) Az a jó ha már le sem megy ovu után
Mónika82
2016-01-06 10:28:41
Sziasztok!Meddig kell magasnak lenni a hönek?
BKATA77
2016-01-06 09:24:16
Sziasztok
Krisz ez jó hír,örülök.
Csöpszi akkor valószínű nem volt még ovud.
Ma így állok
DTKata
2016-01-06 08:13:32
Csöpszi nekem is ilyen volt.. szerintem a mai napot hagyd ki és holnap tesztelj. Elméletileg 7 napod van az ovuig, nekem 6 nappal előtte volt egy nagyon halovány és napról napra erősebb.
Krisz nektek további jó egészséget és fejlődést! ☺
Nekem az utro felvetti a hőmet..
DTKata
2016-01-06 08:13:06
Csöpszi nekem is ilyen volt.. szerintem a mai napot hagyd ki és holnap tesztelj. Elméletileg 7 napod van az ovuig, nekem 6 nappal előtte volt egy nagyon halovány és napról napra erősebb.
Krisz nektek további jó egészséget és fejlődést! ☺
Nekem az utro felvetti a hőmet..
csöpszi
2016-01-06 07:33:21
Sziasztok! Elhamarkodott volt azt irnom hamarabb lesz ovu... nem ertem a gorbem. 5 napja csinalom az LH tesztet es folyamatosan negativ. De mi ez az ugras? A nyakom meg abszolut nem mutat ovut...
Eprike
2016-01-06 07:00:43
Krisz vigyázz magatokra, és a képecske a picurról szuper :)
Én ma így állok, látszólag szépen rendeződök végre ciklus elejére.
Arivett07
2016-01-05 22:12:55
Krisz ez szuper! És gratulálok! Remélem követünk!
Krisz27
2016-01-05 21:54:36
Sziasztok Lányok!
Egy kis pozitív energiát küldök Nektek:
Ma voltam dokinál. Az én kis 11 hetes manócskám fejtől fenékig már 55 mm (ami 12 hetesnek felel meg). Nagyon élénk volt, ugrándozott, integetett :) Nagyon jó volt látni. Kívánom hogy mihamarabb Ti is átélhessétek ezeket a pillanatokat :)
Van aki szerint ha 37 fok felett marad a hő több napig esély a terhességre( de ugye mindenkinél más az alaphő)
Van aki szerint a menzesz előtt már el kezd leesni a hő 1-2 nappal, ha fennt marad jót jelent.
Van aki azt mondja hogy ha a luteális fázis átlagos hosszánál több napig fennt marad, az jó.. ha leesik akkor terhesteszt helyett vehetjük elő a tampont.
Szóval inkább az előtte lévő napokból lehet megállapítani, de bízni kell hogy végig fennt marad