Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nevergiveup nem baj, húzzatok bele, abból baj nem lesz! :-)
Nevergiveup
2016-01-05 21:00:24
Asszem ma lett egy pozi ovutesztem, szóval mindent bele :D.
Bár tojcsis nyák nincs :(
Arivett! Jó, hogy néztek spermium elleni antitestet, én mindig ezen agyalok, hogy nehogy az legyen...
Arivett07
2016-01-05 19:15:17
Mónika, Annácska bíztató!!! :-))) Annàcska holnap reggel nem szeretnél tesztelni?
Én pénteken megyek àtjàrhatósàgira+ az orvos javasolta, hogy akkor màr nézzünk egy spermium elleni antitest szűrést is, nehogy ez legyen gond. És akkor tényleg minden vizsgâlat kipipàlva. Szép lesz, ha kiderül, hogy "ölöm" a kiskatonàkat.
Amúgy egy kis öröm is èrt, azt mondta doki, hogy szépek a görbéim, mutogatni kellene. Magamba ok, mutogasd, de ezzel én sokra nem megyek :-))) Ma így àllok:
hugery
2016-01-05 18:25:41
Ovu után.....rosszul írtam.
hugery
2016-01-05 18:24:46
Elmult 6 hónapban sose esett így vissza az ovu tán, majd kiderül.
hugery
2016-01-05 18:23:15
Olyan mintha visszafelé sülne el az ovu :) jan 1 én erős csíkos volt az ovu tesz.
annácska75
2016-01-05 14:07:09
BKata igen kb a 13 nap környékén!Én dátum szerűen írtam!
annácska75
2016-01-05 14:02:20
Sziasztok!Kicsit esett a hőm!Igen BKata ma teszteltem ez is negatív.Mindenképpen 23-24-25 napokban lehetet peteérés akkor voltak erre utaló jelek.Bár Lh tesztet most nem csináltam,de felismerem mert annyira nyilvánvaló tüneteim vannak!A napokban várható a nem várt ez biztos!
De megyek vérvételre is,hogy tudjam mi a helyzet!
Ez volt a 6 próbálkozós hónap!Tudom vannak akik régebb ideje próbálkoznak sikertelenül,de én már sokat nem várhatok.De nem adom fel olyan könnyen,amit lehet megteszünk a férjemmel!Ő is minden hónapban a tesztelős napokat várja! :)
DTKata
2016-01-05 10:33:13
Krisz27 igen! én is így gondolkoztam, hogy időben tudjuk meg ha gond van.. szerettem volna megspórolni több havi csalódást. Remélem sikerült :-)
Kriszo ne haragudj elírtam a gyógyszert.. azt múlt hónapban szedtem. Most Utrogestan hüvelykapszulát kaptam. Én már menzesz előtt 1 héttel barnáztam... szerintem érdemes egy vizsgálat nálad is, legjobb esetben nincs gond és legalább te is kizárhatod ezt.
Nemrég mértem a hőm mert azt hittem nekem is megadta magát a hőmérőm.. 36,4. Ez nem gáz? vagy csak a hideg miatt.. nem vagyok betakarózva stb.
Mónika82
2016-01-05 10:12:09
Sziasztok így állok ma nem tudom mi lesz belőle,szurkál a hasam egy hete még a cicim fájt meg a bimbom de már nem annyira.