Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kriszo
2016-01-05 08:51:56

DTKata Nagyon kíváncsi vagyok hogy alakul ez a ciklusod így, hogy szeded a duphastont. Nekem is volt barnázás az előző ciklusban mensi előtt 3 napig. Most megvárom, hogy ez a hónap hogy alakul, mert nem mindig tapasztalom a barnázást. Ha megint jelentkezik irány a doki...
BKATA77
2016-01-05 08:37:55

Annácska hogy állsz? Teszteltél masikat?
Nem lehetséges,hogy 12.ciklusnapon volt ovud?
Azt olvastam ovu előtti nap fenlmegy a hő ovukor lecsökken és ovu utan ismét felmegy.Neked pont ilyen:)
BKATA77
2016-01-05 06:53:23

Sziasztok
DTKata nincs tapasztalatom én nem szedtem,csak olvastam róla.
Ez nekem a mai
Krisz27
2016-01-04 21:54:48

DTKata: Nagyon jól tetted, hogy utána jártál ennek a dolognak. Úgy tudom, hogy az sosem jelent jót, ha valaki menzesz előtt barnázik. Nem szabad hónapokat-éveket várni ezekkel a vizsgálatokkal. Ha valami baj van, az derüljön ki minél hamarabb, hogy lehessen rajta segíteni. Lehet nálad eddig "csak" ez okozta, hogy nem sikerült a baba. Így, hogy ezt rendezitek, lehet pikk-pakk össze is fog jönni. Ezt kívánom! :) És szerintem is meg volt az ovud. :)

Kata: tényleg, mintha vonalzóval húznád a vonalat :)

Én holnap megyek a dokimhoz, már 11 hetesek vagyunk. Jövőhét meg a genetikai uh. Nagyon várom már, remélem minden rendben van.
DTKata
2016-01-04 17:52:33

Nevergiveup én múlt hónapban 1 héten át csináltam ovu tesztet. Az első 2 nap alig láttam valamit. 3-4-5 nap már halványan de ott volt. Aztán 6. nap bumm nagyon erős második csík volt 2 perc alatt.

A minuszok miatt nálunk is nagyon hideg van.. ráadásul távhős kis lakásunk van( nem viszik túlzásba a fűtést:D:D:D) És mégis magas reggel a hőm 36, 7 . Mikor nem volt nagy hideg akkor 36,3. Szóval szerintem inkább a szerelmes nap következik.:)))))
DTKata
2016-01-04 17:46:56

BKata77 a múlt ciklusomat vérvétellel töltöttem.. mert barnáztam menzesz előtt, amivel sokáig nem foglalkoztam. Sok nőgyógyásznál voltam.. de senki nem mondta, hogy ez gond lenne.:-) Édesanyám tanácsára elmentem ahhoz a dokihoz aki már akkor tudta hogy lány leszek mikor anya a 4. hónapban volt UH nélkül. Szóval én már csak a 70 év körüliekben bízok. Rögtön elküldött hormonvizsgálatra. 3. vérvételem eredménye progeszteron szint 8.9 nmol/l az alsó határ 16,40 nmol/l. Menzesz előtt két nappal 8 mm-es méhnyálka. Sajnos nem vagyok tapasztalt, de ezek alapján nagy szükségem van a támogatásra. Felírt 2 adagot, hogy ha összejön ne kelljen futkosnom újabb adagért.

BKata77 neked volt valami rossz élményed a gyógyszerrel?

Első próbálkozós hónapban menzesz előtt 1 héttel pozítívat teszteltem.. majd napról napra eltűnt a 2. csík.. Remélem mostmár csak erősödni fog.

SzmZs ma is csináltam LH tesztet már egyáltalán nincs halvány csík.. Szóval sancos hogy csütörtök vagy péntek volt.:) Így nyugodtan használom a gyógyszert.
SzMZs
2016-01-04 16:21:56

Én is Utrogestant kaptam, progeszteron pótlásra írja fel a nőgyógyász, nekem semmilyen mellékhatása nem volt. Annyira nem veszélyes azért ;) Ovu után a progeszteron támogatására való, a nem várt napján tesztelni kell és ha negatív, akkor el kell hagyni és megjön, ha pozitív akkor tovább támogatja a progeszteron termelést :) Én csak megelőzésképp kaptam, mert januárban elhalt a terhességem, még csak progeszteron hiányom sem volt ;)
BKATA77
2016-01-04 14:15:33

DTKata olvastad ennek a gyógyszernek a mellékhatását?
És azt,hogy pontosan mire van és meddig lehet szedned?
Amint utána olvastam ez egy nagyon magas hormontartalmú készítmény.
BKATA77
2016-01-04 13:56:17

Nevergiveup a 6 óra alvás legyen meg az a lényeg.
Nevergiveup
2016-01-04 13:33:03

Ja, meg korábban is mértem az utolsó két nap, olyan 1-2 òrával..

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!