Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nekem most tök furi a görbém...2 napja nehezen alszom, ráadásul bejött a hideg is, azóta lent van a hőm...nem tudom ovura készülök, vagy csak a körülmények..:) Tegnapelőtt volt tojcsis nyák, de az ovuteszt 2 napja csak nagyon halovány csíkos.:(
Szerdára várom, de ki tudja.
BKATA77
2016-01-04 13:31:25
Sziasztok
Arivett igen a méhpempő kicsit rossz ízű,de meg birkózom vele:) nyelv alá szoktam tenni és hagyom még elolvad:(
Egy kúrát már végigcsináltam belőle.
Dorka76 mindent bele:)
Nekem így áll a mai tiszta egyenes:) És kíváncsiságból 1 órával később meg mértem amikor már mozgásban voltam és akkor már magasabbat mutatott úgy,hogy a lázmérőnek semmi baja,mert azt hittem lefagyott:)
SzMZs
2016-01-04 12:57:15
Na akkor hajrá :D Hipp-hopp lepörgetjük azt a 2 hetet :)
DTKata
2016-01-04 12:02:37
Én is ebben bízok! ☺ mostmár csak a türelem a fontos.. 14 nap is kiderül. Aznap ígyis úgyis tesztelnem kell.. ha negatív abba kell hagynom. Ha pozitív 12. hét végéig használni.
SzMZs
2016-01-04 11:25:14
Lehet, hogy akkor pont abban a 2 napban volt, amikor nem mértél és nem teszteltél. Igazából annyi, hogy a hődet valószínű meg fogja emelni a progi tabi.
DTKata
2016-01-04 07:45:35
SzmZs egész hétvégén éreztem ovus jeleket és folyásom is volt. A mai hőm szintén fennt van.
Monika egy másik program a ciklus 8. napjára tette az ovut, szóval van benne valami. Már a napokkal nem foglalkozunk a férjemmel.. együtt vagyunk mikor jól esik.
Engem inkább az aggaszt, hogy nehogy gátolja az utro a peteérést vagy hogy nem mértem Lh csúcsot és így nem is volt ovu.. na de ma elhasználtam az első hüvely tabit.. remélem csak jót teszek vele.
csöpszi
2016-01-04 07:31:21
Sziasztok! Ez a mai. Nem értem. Nem erősödött a csík az ovu teszten... és a hőm is feljebb kúszott... hátha a main majd látszik... eddig mindig jól látható volt...
monika80
2016-01-03 23:03:13
Sziasztok lányok
DTKATA
Anyit szólnék a grafikonodhoz hogy
Attól még hogy a gép oda teszi nembiztos hogy akkor vagy termékeny.
Nekem menstruáció után követő
3-4-dik napon vagyok termékeny
Szerintem próbálkozhatnátok akkor is nem csak a táblázat szerint. Azért sok sikert kívánok a babához és mindenki másnak itt az oldalon. Talán ez az év szerencsésebb lesz
SzMZs
2016-01-03 22:37:55
Köszi szépen Arivett, jól vagyunk, holnaptól újra ovi a Nagynak, pár hétig azt sem tudtam milyen nap van, most visszarázódunk :D
Derekam úgy van, hogy van :D Estére érzem is rendesen, meg hosszabb autóútnál, de már lényegesen jobb, mint az elején :) Csinálom szorgalmasan a gyógytornát, eddig úgy néz ki, szinten tart :)
Szerdára várom, de ki tudja.