Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
hugery
2016-01-07 13:45:21

Sziasztok! Ide oda ugrál a hőm, pedig az ovu teszt erős pozitiv volt jan 1-én, ez az időjárás megvisel, nem alszom jól.
Krisz27
2016-01-07 12:03:54

Mónika: az nem jó szó hogy "kell". Mindenki más. Nekem például egyáltalán nem fájt a cicim. A 7. dpo-n vagy, még várni kell egy picit :) Ne kattogj ezen, úgy lassabban telik az idő.
Mónika82
2016-01-07 11:42:24

Itt a gőrbém
Mónika82
2016-01-07 11:41:25

Sziasztok!Nekem tavaly december 12-volt utoljára mensim olyan egy hete fájdogál a hasam meg szurkál a hüvelyembe vagy folyamatosan fáj.
Mikortól kell fájni a cicinek.
Dorka76
2016-01-07 10:25:39

Csajok...én elkezdtem szedni az OVANT-ot, meg szedem a gravidát is és zöld teát iszom. Az elmúlt hónapokhoz képest most ...ez hülyén hangzik...de kiegyensúlyozottabb a hőm ingadozása. Nem ugrál össze vissza...legalábbis idáig :) Remélem ezek a vitaminok segítenek az áldásban :) Az OVANT baromi drága, de igen jók a visszajelzések. Remélem én is csatlakozhatom a pozitív visszajelzők közé hamarosan :) Valaki próbálta már egyébként?
Dorka76
2016-01-07 10:20:23

Sziasztok Lányok! :) Huuu nagyon izgalmas mindenkinek a göbéje...szurkolok. Bocsi ha pár nap kimarad, de dolgoznom is kell és olyankor ébredésnél hőmérőzés aztán készülés, indulás este meg már késő mikor hazaérek, zuhi, vacsi ágybaomlás. Kedden volt is egy nem aludtam 6 orát sem, mert korábban kellett bemennem :(
Az enyém a mai nappal így alakult:
mariann81
2016-01-07 09:10:25

Sziasztok! Új vagyok az oldalon. Ez a második hónapom, hogy vezetem a hőmet. Tesót szeretnénk a kislányomnak, ezért kezdtem el vezetni... Az ovu utáni hőugrálás normális? Köszi a segítséget: Mariann.
BKATA77
2016-01-07 08:53:24

Zajlus a mostani görbédnél kar,hogy ovu napján gep szerint nem volt hő mérés,mert lehet nem is akkor volt ovud.
Ovus tüneteket nem éreztel?has szurka vagy a nyák esetleg lh teszt?
BKATA77
2016-01-07 08:48:56

Zajlus a mult ciklusod jobb volt a mostaninál.Nem voltak benne ugrálasok hő szempontból
csöpszi
2016-01-07 08:44:29

Persze, tudom hogy van olyan hogy nem mutatja a teszt. Csak remenykedem hatha meg lemegy, aztan fol. Bar ki tudja mi a jobb, igy most rendezodni latszik a ciklusom. Elso figyelt ciklusban 24.cn-on volt ovum, masodikon 19.cn-on. Most ezek szerint a 14.cn-on. Pontosan 12 napos a lutealisom ha nem jott ossze most a baba legalabb hamarosan uj ciklust kezdek. Bar attol tartok ez alapjan nem jol idozitettunk... kesobbre vartam az ovut. :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!