Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nevergivup: az sosem árt ;), a tegnapi katonák ügyesen célba érhettek már :) Mi ovu napján nem voltunk együtt, csak az előző napon.
Hugery: a holnapi hő már magasabb lesz szerintem és aztán ott is marad.
Kata: Jól alakul az alaphőd :)
Mónika82: Nagyon szépen látszódik a görbéden minden :) Már csak várni kell
Csöpszi: Szerintem sem volt még ovu, figyeld magad
SzMZS. Anita: Remélem Ti is jól vagytok :)
Hajrá!
csöpszi
2016-01-06 13:56:46
Krisz most láttam a képet, nagyon aranyos :) gratulálok! :)))
Nevergiveup szerintem ma még érdemes együtt lenni :)
hugery
2016-01-06 13:52:15
Sziasztok! Mai hőm....ingadozok, jó lenne ha feljebb menne.
Nevergiveup
2016-01-06 13:39:12
Ma megvolt a tegnapi pizi ovuteszt után a hajnali-reggeli ovufájás, még most is érzem kicsit.:) Olyan szépen beállt.:) Egyik nap (ált.15-16.cn) pozi teszt, másnap fájás, de az nálam azt jelenti, megvolt az ovu (doki fájás reggelèn már nem látta a tüszőt, viszon progi utóleg igazolta, hogy megvolt :)). Szóval ezek alapján megvolt, remélem holnapra-holnaputánra felszalad a hőm.
Viszont az a Karácsonyi összevissza utazás, meg a későn kelések, rosszul alvások miatt (remèlem csak emiatt) nagyon magasan van az ovu előtti időszak hője..:/
Szerintetek ma még van “értelme” szexelni?:D ilyenkor még van esély babásodni? Tegnap tettük a dolgunk.:P
SzMZs
2016-01-06 12:11:42
Igeeen :D Kis cuki :-*
Most már látom, mi volt a gond az előzővel, a jobb oldali reklámok letakarták a link végét :-/
Nevergivup: az sosem árt ;), a tegnapi katonák ügyesen célba érhettek már :) Mi ovu napján nem voltunk együtt, csak az előző napon.
Hugery: a holnapi hő már magasabb lesz szerintem és aztán ott is marad.
Kata: Jól alakul az alaphőd :)
Mónika82: Nagyon szépen látszódik a görbéden minden :) Már csak várni kell
Csöpszi: Szerintem sem volt még ovu, figyeld magad
SzMZS. Anita: Remélem Ti is jól vagytok :)
Hajrá!