Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Zajlus
2016-01-07 08:37:32

BKATA77
A luteális fázisom átlagban 12-14 naposak szoktak lenni ettöl hosszab nem volt

Zajlus
2016-01-07 08:35:30

DTKata
Köszi a válaszod.Itt a mult ciklusom.Akkor igy alakult a höm.
BKATA77
2016-01-07 08:34:58

Zajlus hány naposak a lutealis fazisaid?
Én mindig azt nézem és nem a ciklus hosszt.
A luteális ált.mindíg ugyanannyi hosszúságú.
DTKata
2016-01-07 08:31:12

Csöpszi ezt találtam neked egy másik oldalon:

Én használtam már LH tesztet, sajnos elég kevés sikerrel. Mellette hőmérőzöm is, és volt olyan, hogy leesett a hőm - ez azt jelenti, hogy akkor van tüszőrepedés - de előtte nap(okon) és aznap is negatív volt az LH teszt. És amúgy hormonvizsgálat is megerősítette, hogy volt peteérésem.
A tájékoztatóban benne van, hogy ha pozitív, akkor sem tuti a peteérés, és ha negatív, attól még lehet peteérés - lásd az én esetemet.

Szóval ha a hőd fent marad akkor valószínű megvolt.. :-) Legalábbis én eddig mindent úgy értelmeztem ahol olvasgattam, hogy ha a hő leesik és nem megy fel a luteális fázisban akkor nem volt pé.

Zajlus ha holnap felmegy a hőd, vagy stagnál, szerintem tesztelhetsz. Mert ha 30 napos a ciklusod, akkor már túlmentél. Az alaphőd ahogy számoltam ilyen 36,2-3 között van. Szóval még most a képzeletbeli cover line felett van. Bár azt nem tudom hogy a PCOS hogy befolyásolja a hődet a ciklus 2. felében.

Csajok köszi az Lh teszttel kapcsolatos válaszokat. Én így állok ma: aminek örülök, mert úgy látszik az utro használ :-)))))) még ha baba nem is lesz a végén.

BKATA77
2016-01-07 08:30:50

Sziasztok
Anita igen de csak ovuig maradjon így a hőm,ovu után pedig jó magason sokáig:)
Nagyon örülök,hogy a kismamák jól vannak.
Tegnap este kicsi hasszurka jobb oldalon hamarosan ovuhoz közeledek
Annak is örülök,hogy az alaphőm rendeződni látszik és ez a mult hónapi ciklusban kezdődött,de ez a mostani ciklusban még jobb:)
Így állok ma
Zajlus
2016-01-07 08:10:10

Sziasztok.
Még új vagyok az oldalon,ez az 3.ciklusom h hömérözöm és volna egy kérdésem.Szerintetek mikor érdemes tesztelni?
Átlagosan 30 naposak szoktak lenni a ciklusaim.A babával már 2 éve és 9 hónapja probálkozunk,amellett PCOS vagyok.Köszönöm elöre is a válaszokat
csöpszi
2016-01-07 07:45:19

Sziasztok. Betette az ovumat, de szerintem (remelem) nem akkor volt. Nem volt meg egy pozitiv tesztem sem a ciklusban... de meg egz irinyo pirinyo halvany csik sem. Ilyen meg nem volt eddig... :(
Anitacool
2016-01-07 06:53:33

SzMZs lemaradtam! Nálad bejött a kislány jóslat a placenta helye alapján?
Nem tudom, mindenkinek eltérő, elég vékony vagyok, és az én pocim már csúcsosodik a köldököm alatt. :-) Neked még tök lapos?
SzMZs
2016-01-06 23:48:31

DTKata, neked már megvolt az ovud, ez tuti ;) Előfordul hogy van kimutatható LH hormon a luteális szakaszban is, az nem jelent problémát :)
SzMZs
2016-01-06 23:46:44

Én is az LH tesztre voksolok ;)

Szexelni pedig mindig érdemes Nevergiveup, mert jóóó :D

Köszi Krisz, jól vagyunk, nálam is dübörög a kis Pocok, Szilveszterkor Apci is kapott a tenyerébe 2 dobbantást :D Nekem még mindig nincs pocakom, de a többieknél is mindig fél idő körül kezdett növögetni, én is ma vagyok pont 17 hetes, úgyhogy pár hetem még van rá :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!