Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
SzMZs
2016-01-08 08:56:13

DTKata, sajna én csak 7.héttől használtam, de szerintem ez a hő még jó helyen van ;)

BKata, ovulálhatsz? Hogy érzed?

Zajlus, hogy ébredt a hőd?

BKATA77
2016-01-08 08:30:35

Sziasztok

Arivett szorítok:)
SzMZs értem,akkor érdekes a pocid :)
Ma így állok
DTKata
2016-01-08 07:59:01

Jó reggelt lányok!

Nem is olyan rossz dolog az életmód váltás. Egy bnőm épp tegnap szült meg, egészségügyi gondjaik nem voltak mégis 2 évet vártak. Akkor lett terhes mikor már nem foglalkozott a témával és új hobbija lett.. fitness versenyekre járt.

Én sem dohányzok már és a férjemmel egészséges ételeket készítünk nap mint nap. Sok sok gyümölcs és zöldség.

Csak egy a gond.. én nem tudok nem foglalkozni a témával, hisz peteérés után gyógyszert kell szednem ami miatt ugye már eleve figyelem. Szívás!

Jah azt majdnem elfelejtettem, hogy nincs vkinek utros görbéje? Sajnos nem tudok mihez viszonyítani.. és így nem jó érzés.

Anitacool
2016-01-07 22:49:14

Kicsifény jó hallani felőled! Szuper terveid vannak, csináld kitartóan a diéta + sportot, az tök jó figyelem elterelő és igen csak hasznos is ;-)
Zajlus
2016-01-07 22:33:29

SzMZs
Nem mindég ilyen rövid a menszim csak most ebben a ciklusban volt,se görcs se semmi és 2 nap alatt lezajlot.Eddig átlagba 4-5 napos volt mindég meg 2 nap jó erös görcsökel.Nem tudom mi változott.Ha reggelre nem kapom meg akkor tesztelek.
Kata most néztem meg h a 17. napra feljegyeztem h szurkált baloldalt,meg enyhe hányingerem is volt aznap.+tojásfehérjés volt a váladék.
SzMZs
2016-01-07 22:17:46

Gratulálok Kicsifény a házikóhoz ;) Új hely, új lendület, bébike is belendül, majd meglátod ;) :D
Kicsifény
2016-01-07 22:13:55

Arivett, drukkolok holnapra! Hol csinálják?
Kicsifény
2016-01-07 22:10:40

Sziasztok!

Arivett, köszi az érdeklődést. :-)
Ritkán olvaslak benneteket, mert december 29én végre beköltöztünk a házikónkba és azóta meg sem állunk. Konyhabútor szerelés, dobozolás, stb...
A hőmet sem mérem ebben a ciklusban, nem is vagyok így olyan stresszes.
Clostit beszedtem, ugy kB. hétvége körül lesz ovum, ha az előző 2 ciklusból indulok ki. De most még nődokihoz sem mentem el, hogy megmondja kB.mikor lesz.
Nagyon laza vagyok ebben a hónapban. :-)
Felirta az utrogestant, 20.naptól kell hasznalnom, mert kb 35 napos a ciklusom. Bár egyébként a decemberi progi szintem jó volt, sőt, túl jónak tűnt.

Elkezdtem ismét a 160gros diétát, jövő héttől tornázni is szeretnék, fogyni és csinosodni szeretnék, nagyon elszántan. Aztán a bébi majd jön, ha akar. Remélem 2016ban megszületik. :-)

Mindenkinek drukkolok!
SzMZs
2016-01-07 22:08:01

Arivett megy a drukk holnapra :) Szerdáig szerintem simán mehet tovább a menet :) De kérdezz rá ott helyben, az a tuti :)
SzMZs
2016-01-07 22:04:05

Pörög az agyad vagy mi lehet az oka? Én is nagyon rossz alvó vagyok, sajnos tanácsot épp ezért nem is tudok rá adni :-/

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!