Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
hugery
2016-01-07 22:02:35

Nem alszom jol mostanában, és nem szedem az E vitamint sem.
Anitacool és SzMZs mmeg fogom nézni a képfeltöltést amint laptop mellett leszek. Vigyázzatok magatokra! Sziasztok!
SzMZs
2016-01-07 21:51:53

Nincs behúzva Kata :D Nekem mindig ilyen beesett a bordáim alatt, mikor el voltam érzéstelenítve a császár alatt az asszisztens is el volt képedve, hogy Ő ilyen beesett hasat is ritkán lát :D Hát ez van :D
Anitacool
2016-01-07 21:51:42

Köszönöm Arivett! :-)
Arivett07
2016-01-07 21:50:21

Anita aranyos a pocid! Én így nézek ki, ha jól laktam :-)) Milyen vékonyak vagytok!!!
Anitacool
2016-01-07 21:33:40

SzMZs, nekem jobban megnőtt a pocakom :-)
http://kepfeltoltes.hu/160107/853134458image_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ez az alapállapot, ha nem húzom be. Ez már ruhán keresztül is látható, ha valaki figyel. :-)
Szólj, h kiderült a neme, kíváncsian várom! De szerintem ha nem biztosak, akkor tuti lány :-)

Zajlus, nekem a tojásfehérjeszerű nyák utoljára észlelt napján volt az ovum. Reméljük nem lesz legközelebb mostanában, de érdemes figyelni azt is a jövőben :-)

Hugery fura, hogy így ugrál a hőd, vajon sikerült a tüszőnek megrepednie?

Arivett próbálj meg nem stresszelni a holnap miatt, kellene aludnod! Nekem nem volt ilyenem. De drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Arivett07
2016-01-07 21:28:51

Nem tudom volt-e màr vki? Én az uh-os verzióra megyek, ami persze fizetős, és remélhetőleg nem fog fàjni. Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy mennyi idő múlva lehet lamúrozni? Egy csomó helyen olvastam, hogy a vizsgàlat utàn sokaknak egyből lett baba. Nekem elvileg szerda körül lesz ovu. Szóval bele kellene húznunk, persze ha minden rendben lesz. Az lesz!!!!!!!
Arivett07
2016-01-07 21:24:21

Annàcska veled mi újsàg?? Nem jelentkezel.
Kicsifény és FrauKriszi merre van? Régen írtak.
Lànyok! Holnap megyek àtjàrhatósàgira+összeférhetetlenségire. Nem hiszen, hogy sokat fogok aludni az éjszaka :-))
BKATA77
2016-01-07 20:03:08

SzMZs de ne húzd be a pocidat:) Mert itt úgy látom a fotón amit feltöltöttél,hogy be van húzva,de lehet rosszul látom:)
Dorka76
2016-01-07 20:00:50

Úgy legyen! Szívemből szólsz SzMZs :) Remélem igazad lesz ;)
BKATA77
2016-01-07 20:00:24

Zajlus gép szerint a 14.dpo napon vagy ha gondolod tesztelhetsz holnap reggel egyet ha nem jön meg.
Azért lett volna jó ha lh tesztelsz vagy nyákot nézel vagy hasszurkát érzékelsz,mert ezek mind megerősítésként lehetnek az ovu pontosabb megállapításában.
Mert ez csak egy gép és egyáltalán nem biztos,hogy jó helyre tette az ovudat,nekem sem teszi pontosan oda amikor valósággal van.
A gép nem tudja a testnek az érzéseit figyelembe venni,ő csak a hőt tudja és ez által teszi be az ovut is.Ráadásul a gép átlagot vesz figyelembe,és az által helyezi be amit szerinte gondol ovunak.
Közben meg nem úgy van.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!