Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Nevergiveup
2016-02-05 19:47:23

Na, szóval nem azt akartam írni, hogy a 20. cn-on érik meg, hanem elképzelhető, hogy annyival eltolódik a dolog, hogy ez a kis 10 mm-es megérik mondjuk pár nap múlva...és akkor elképzelhető, hogy lesz egy több mint 32 napos ciklusom....?

(Nem volt még ilyen, hogy a 18. napig ne érezzem az ovum, vagy hogy a doki ennyire pici tüszőt lásson, nem tudom ilyenkor mi a "forgatókönyv")
Nevergiveup
2016-02-05 19:44:46

Sziasztok!

Ha nincs peteérésem ebben a clikusban, akkor mikor fog megjönni? Ugyanúgy mint kellene??
Most vagyok a 18. napon. A 15. napon csak kis 10 mm-es tüszőm volt, valószínű ez már nem fog megérni....vagy hogy van ez?? Eltolja a ciklusom, és lehet megérik a 20.ciklusnapon??

(Beteg vagyok egy hete, szerintem ez lehet rá kihatással, volt már nekem ilyen, de akkor csak 2 nappal tolta ki....)
Krisz27
2016-02-05 19:19:19

Elvileg az utolsó pozi teszttől számítva 24-36 órán belül van a repedés. De ez majd úgyis kiderül :) Mindenesetre hajrá! :)
Vera7
2016-02-05 17:25:28

Köszi Krisz! Akkor lehet, hogy még csak holnap lesz ovum, bár a hőm meg már ma elkezdett felfelé menni. No majd meglátjuk. :)
Krisz27
2016-02-05 17:04:55

Vera: nekem mindig 3 napig volt pozitív... pedig normál érzékenységűvel csináltam. És mindig az első negatív napon volt ovum. Az hogy két napig pozitív simán lehet, ha az LH csúcs fel és leszálló ágát is elkapod. A 3 naposra nem igazán találtam magyarázatot... De baj biztos nem volt :)
Vera7
2016-02-05 17:01:24

Csöpszi, az nagyon jó, ha a doki ilyet mond, szerintem elhiheted neki, biztosan minden rendben lesz. :)
Tényleg alig ír ide valaki mostanában. Én még itthon vagyok gyes-en a kisfiammal, így be tudok nézni napközben is, de a többiek talán dolgoznak, és nincs idejük...
Ma megint full pozitív az ovutesztem, pedig már tegnap is az volt. Jaj de nem szeretem ezt. :( Nektek is szokott 2 napig pozitív lenni?
Dorka, hogy állsz? ;)
csöpszi
2016-02-05 16:30:23

Jovo het elejen lesz meg az eredmeny. Levettek 5 vagy 6 fiolaval nem tudom, mert nem mertem odanezni... :p de a doki azt mondta h szerinte nincs gond csak koran voltam.... nagyon remenykedek...
Ági41
2016-02-05 16:17:19

Csöpszi, várjuk a laboreredményedet (hcg).

Tényleg csendes ez a fórum.
Vera7
2016-02-05 09:09:29

Jó reggelt mindenkinek!
Hű Mariann, a görbéd nagyon biztató! :)
Zajlus, a tiéd is nagyon szépen fent van. :)
Hajrá lányok, szorítok! :)
Arivett, uncsi vagy sem, az bizony egy igen csinos vonalzó. :)
Az enyém ma már elindult felfelé, pedig az ovuteszt tegnap volt pozitív, akkor ma kéne lenni az ovunak, és csak holnaptól felmenni. De a múlt hónapban is pontosan így volt, úgy látszik, én így működök. :)
Zajlus
2016-02-05 08:02:06

Arivett én is avonalzot huzom,mind te érdekel meddig,nem sok van már hátra a végétöl h megtudjam h teljesitettünk a párommal.Olyan lassan mulnak a napok.Ma reggel mikor felkeltem a balpetefészkemen egy szuro fájdalom átsuhant,más semmi különös nincs.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!