Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Arivett07
2016-02-06 09:51:19

Huuu Mariann, én alád dugnék egy tesztet:-))) Főleg hogy a hőd is fent!! Vera szépen mész felfelé, ez szuper! Igen 1 tizedes, de most rendeltem 2 tizedeset.
Csöpszi nyugi! Ne gondolkozz minden hülyeségen! Látom te is olyan hipohonder vagy mint én ! :-)) Az a baba ott fog maradni, a ciszta meg eltűnik!!
csöpszi
2016-02-06 09:50:08

Koszonom Vera! Szepen alakul a gorbed, nagyon drukkolok!!!! :)
Bizom benne hogy hasonloan alakulnak a dolgaink mint Neked anno es jovo csutortokon mar ott lesz a pindurkank . :)

Arivett, szerintem sincs gond a vonalzoval, sot meg jo is hogy nincsenek nagy kilengesek :)
Vera7
2016-02-06 09:12:46

Jó reggelt!
Hű Mariann, egyetértek csöpszivel, nyugodtan tesztelhetsz. :) És a mindjárt megjön érzés bizony gyakori korai terhességi tünet. :) Jaj de izgi, szorítok! :)
Csöpszi ne aggódj, minden rendben lesz! A ciszta szépen fel fog szívódni, a palástfüvet pedig elvileg a 12. hétig ihatod.
Arivett, szerintem teljesen normális ez a vonalzó. :) Gondolom, a hőmérőd 1 tizedesig mér. Akkor ezek az értékek 36.35-től 36.44-ig bármik lehetnek, csak mindig 36.4-re kerekíti. :)
Én szépen kúszok felfelé, már az ovut is behúzta a gép.
csöpszi
2016-02-06 08:34:19

Sziasztok! Mariann, szerintem tesztelj. A furcsa mindjart megjon erzes nalam is elso jel volt, masnap halvany pozitiv lett a tesztem. A gorbed is szep es azt mondtad rovidebb szokott lenni a ciklusod! Egy probat meger!

Lanyok nekem meg furcsa gondolatom van... jobb petefeszkemben ugye van egy 26x26mm-es ciszta de azt mondtak ez terhessegnel elofordul, majd felszivodik. Viszont en mar ovu ota iszom a palastfu teat... ez nem baj? Marmint ciszta szempobtjabol... nem noveszti meg jobban? :/
Nagyon szeretnem ha mar csutortok lenne szornyu ez a varakozas... raadasul felek hogy mit fogok hallani... :((( de probalok pozitiv lenni csak nem olyan konnyu... nagyon szeretnenk ezt a kisbabat es egyszeruen nem ertem miert tortenhetne velunk ilyen... :( tudom furan hangzik csak probalok ertelmet keresni neki... de minden rendben lesz. Rendben kell lennie.
DTKata Te hogy vagy?
Többiek?
mariann81
2016-02-06 08:05:14

Mai....
A mindjárt megjon érzés mit takar? Hasi fura érzést is ami nem görcs ? Na ezt jól elmondtam...
Arivett07
2016-02-06 07:33:58

Jó reggelt! Szerintetek ez normális?
Arivett07
2016-02-05 23:02:13

Nevergiveup én úgy tudom, hogy 20-22 mm-nél reped, és naponta 1-2 mm-t nő. Ha nem reped szerintem akkor lesz ciszta.
Csilla84
2016-02-05 22:05:52

Sziasztok!Nevergiveup en is ebben a helyzetben vagyok.Az ovum elegge elcsuszott.valamikor a 24.nap kornyeken volt ovum.es meg nem jott meg.nem tudom hogy most csuszik a mensi vagy most mi tortenik.ma tartok a 34.napnal.soha nem volt meg ilyen velem.
Nevergiveup
2016-02-05 20:56:54

Vera, köszi, megírom majd!

Én is úgy gondoltam, hogy megérhet még, és rá 14 napra....de meddig lehet ezt húzni??:D Mert már 18. nap, és eddigi tapasztalat alapján nekem max 1mm-t nő egy nap. Az akkor is csak 13mm kb. mára. Nem tudom mennyinél reped. Gondolom nem húzom el mittudomén a 25. cn-ig azt az ovut........Na, mindegy, okoskodok, holott nem értek hozzá.:D

Csak jó lenne ha megjönne hamar, mert kezdeném a Clostyt.
Vera7
2016-02-05 20:30:35

Nevergiveup, szerintem ha megérik a tüsző és meglesz az ovud, akkor onnantól 14 nap múlva (vagy amennyi a luteálisod) jön a mensi.
Ha meg nincs ovu, akkor fogalmam sincs. :)
Nekem egyszer volt egy durva hányós-hasmenéses vírusos betegségem (pár napos) valamikor a ciklus közepén, és nem tudom, hogy volt e ovu vagy sem, de egy bő héttel tolta el a mensit. (Legalábbis gondolom, hogy attól volt.)
Na majd kiderül, mi lesz, írd majd meg légyszi.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!