Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2020-01-20 14:49:17

Én ma igy :(
Mindjárt megjön ,zuhan a hőm !
Rosie :Ihatod a palástot már ,tuti az ovu !:)

Edit90
2020-01-20 09:59:42

Sziszi: Igen, azért lettem veszélyeztetett elsősorban, mert ikrek. Másod sorban a 12órás munkaidőm, és a munkahelyem miatt is. A patikában most az influenza szezon közeledtével túl nagy a megbetegedés veszélye, továbbá dolgozunk "veszélyes anyagokkal" is. Ha most nyár lenne, és megígértem volna a dokinak, hogy vigyázok magamra, és kímélem magam, többször leülök munka közben, akkor hagyott volna még dolgozni, mert amúgy jól vagyunk. De nem vagyunk elegen, rengeteg a munka,sosem ülök le 12 óra alatt...
Nagyon is ismerem ezt a lelki állapotot, amiben most vagy. Én ugyan ezen mentem keresztül.Két kémiai terhesség után, amikor először pozitív lett a teszt nem a felhőtlen öröm, hanem a rettegés jött előbb. Nagyon szerettem volna elmenni HCG vérvételre, és ha látom, hogy 2 naponta duplázódik engem megnyugtatott volna.De karácsony időszak volt...Így maradt a tesztelés.Jó sok teszt volt itthon szerencsére. Én minden nap csináltam a teszteket addig, amíg nem késett annyit, amennyit még eddig sosem. Aztán lazítottam kicsit ezen, akkor már csak 2 naponta csináltam. Volt itthon 2 digitális, azokat 1hét különbséggel csináltam meg, azon is szépen látszott, hogy minden oké.Az elsőn 2-3hét volt, a másodikon 3+. Karácsony után még örültem is, hogy mehetek dolgozni, mert amíg otthon voltam sokkal többet járt az agyam, mint a munkában. Nekem kínszenvedés volt kivárni az első ultrahangot, ami 6+2 volt. Ami folyton megnyugtatott, hogy sosem volt vérzés, se barnázás, semmi ilyen, a hőm végig fent volt, azért is mértem ilyen sokáig, és a kimerültség is megvolt minden nap. Folyamatosan volt egy húzódó elnehezedő érzés a hasamban főleg pihenő pozícióban és bal oldalt inkább. Ezt az érzést figyeltem napról napra, hogy megvan e még, és tiszta pánikban voltam, amikor egy fél órát nem éreztem.Ezek a tünetek kényszerítették az agyamat, hogy elhiggyem, hogy minden oké. Így is volt kiborulásom, sírtam a férjemnek az ultrahang előtt pár nappal, hogy tuti csak beképzelem a tüneteket, és nem is lesz baba. Aztán eljött az a nap is, és ott voltak, mindketten.
Próbálj meg a pozitív dolgokba kapaszkodni, és lekötni magad, amennyire tudod. Nekem ez segített. Kitartást kívánok :)
doriana
2020-01-20 09:31:20

Jó reggelt Lányok!
Meli, sajnálom, hogy megjött, de biztos vagyok benne, hogy ez azt jelenti, valami elindult, ami már egy jó dolog! Úgyhogy ne keseredj el :)

Én már esek lefele, teszt ma is nega, úgyhogy kiszálltam erre a hónapra is, de majd talán a következő :)

Többiek hogy vagytok? :)
Málna27
2020-01-20 09:22:04

Sziaszi: Igen, az ikerterhesség veszélyeztetettnek minősül.
Gratulálok neked! :) De azt tanácsolom, hogy ne agyalj ilyeneken, mert még legalább 2 hét mire hallhatod a szívverését (ha később volt ovud, akkor lehet, hogy még több idő). Csak nyugodtan, minden rendben lesz! :)
Meli19802
2020-01-20 08:50:01

Akkor holnap én is azzal mérek már reggel aztán meglátjuk mi lesz.
A harmadik napi hormonnál a doki nekem csak az lh és fsh-t kérte érdemes azért a synlabos csomagot megnézetni (FSH (Follikulus Stimuláló Hormon)
LH (Luteinizáló Hormon),Ösztradiol,Total tesztoszteron,SHBG (Sex Hormone Binding Globulin),Albumin,Szabad és biológiailag aktív tesztoszteron ( számított ),Anti-Müllerian Hormon (AMH),Prolaktin)? Mert pl a 21. napon kéri pl a SHBG hormont.
GőVica34
2020-01-20 08:41:39

Edit szívből gratulálok Neked is! De jó ketten vannak!
Sziszi259
2020-01-20 08:33:44

Rosie igen első :) aranyos vagy, köszönöm! :) most kicsit jobban érzem magam :D
rosie
2020-01-20 08:24:44

Sziszi! Első baba?...Hááát örülj neki nyugodtan de az anyukák már csak ilyenek...elkezdünk aggódni a fogantatáskor és kitart míg élünk...ami nem baj csak nem szabad hogy az aggódás uralkodjon felettünk :-) :-) ...én is rohangáltam a wc re hogy jajj most tuti megjött .....de nem :-) aztán majd jönnek a szűrések a szülés a fogzás a mozgás az ovi iskola majd kamaszkorban hogy cigizik e ...megkörnyékezi valami pasi v milyen csaja lesz..felvételi....szerelmi bánat...stb stb stb ...örülj neki bátran!

Meli én áttértem a hagyományosra 10 percig mérem hüvelyben leolvasáskor lefotózom és kinagyítom így pontosan látom az értéket :-) nekem ez vált be...örülök hogy rábeszéltelek,ügyes leszel!
Sziszi259
2020-01-20 08:06:22

Meli sajnálom... :( igen, ovu utáni 7. napon kell menni.

Hülye kérdés, de akinek sikerült a baba az nem félt, amíg el nem ment az orvoshoz és nem látta a szívverést? Reggel éreztem, hogy van valami nyák, és azon imádkoztam, hogy csak ne vér legyen, csak ne vér legyen. Boldog vagyok, ha arra gondolok, hogy pozitív lett a tesztem, de közben rettegek... :/ nem merek örülni egyszerűen.
Meli19802
2020-01-20 08:05:02

Hát jó rábeszéltél teszek egy próbát. :) Milyennel érdemes mérni van otthon higanyos(régi) és digitális is egy tizedet mutat?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!