Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó lesz az Meli...csináld csak! Itt vagyunk majd mondod az "idegbajt"...én is beborulok minden cikk -cak nál kicsit de hidd el jó az sokat lehet belőle tanulni!
Meli19802
2020-01-20 07:54:05
A hőméréstől kicsit idegbajos leszek egyszer próbáltam, de lehet megpróbálkozom vele a tesztelés az megy minden hónapban.
rosie
2020-01-20 07:44:40
Óóóó sajnálom :-( :-( ...igen szerintem az ovu utáni 7.nap de mindenképpen vezessél hőt és ovuteszteljél is hogy igazolható legyen az ovu.
Meli19802
2020-01-20 07:13:38
Sziasztok,
Hát új ciklust kezdek, ma reggelre rendesen megjött így tesztet sem csináltam.
Kicsit most ráugrottam, hogy nem jött meg akkor mikor szokott és így a nemvárt napján teszteltem. :(
Most kell majd menjek szerdán 3. napi vérvételre aztán meg majd 21.re. Vinnem kell majd kontrollra az endodokihoz. A 21. napi vérvételt az melyik nap kell megcsináltatni, ha 32 napos a ciklusom? Ovuhoz kell nézni?
rosie
2020-01-20 06:58:22
Sziasztok!
Meli mi újság a teszttel?
Edit...jajj de jó hogy rendben vagytok..és bizony bizony jó hogy otthon leszel!!...Most mi se mászkálunk sehova közösségbe mi táncolunk de most kihagytuk ezt az idényt mert tavaly benyeltük az influenzát ,most nagyon nem kéne.
Erikasz mi újság nálad?
Én ma így vagyok emelkedő fázisban ....hajnalban volt egy kellemetlen késszúrás szerű élményem bal oldalt petefészek tájékon ...nem esett jól ijesztő is volt...nyákügyileg is van diszkomfort érzésem ....sűrű krémes és nem kevés...ugyanakkor mellfeszülős tünetem meg semmi ....Ti nem figyeltetek meg olyat hogy peteérés után egy két nappal fáj a fejetek? Én már a 3. ciklusban figyelek meg ilyet hogy amikor elkezd felmenni a hőm fejfájós leszek egy napra minimum....nem elviselhetetlen de kellemetlen...
tegnap már ittam egy lightosabb palástot ma azt hiszem már áttérek rá rendesen.
Sziszi259
2020-01-19 21:32:29
Edit igen, pihentem egész hétvégén :) szerencsére a munkám sem megerőltető. igen, most már hivatalosan is késik! :D
örülök neki, hogy minden oké mindkét babával! :) a munkahelyeden szóltál már? Azért vagy veszélyeztetett, mert ketten vannak?
Edit90
2020-01-19 20:14:11
Sziasztok!
Sziszi: Köszi az érdeklődést :) Veled minden oké? Remélem pihensz sokat. Most már ér gratulálni, már hivatalosan is késik? :D
Minden rendben volt a dokinál. Ma vagyok 8hét2nap-os, a doki 8hét 1naposnak mérte őket, ami szerintem nagyon jó, főleg, hogy a 16-17.nap körül volt az ovu. Van köztük különbség, de minden oké, mindkettőnek hallottuk a szívhangját. Csodás érzés volt. Most már kezdjük elhinni, hogy maradnak ketten, nem is kell mennem két hét múlva ultrahangra, csak majd a 12.heti genetikai lesz a következő. Nehéz lesz kivárni ezt az egy hónapot, de közben mennem kell védőnőhöz, háziorvoshoz, vérvételre...lesz mit intézni :) Képet nem kaptunk, mert megint a kórházi géppel nézte, ami nem tud nyomtatni. A papíromra veszélyeztetett terhes került, és táppénzt javasolt a doki. Nem is ellenkeztem, jobb lesz ha influenza szezonban szépen itthon leszek.
Sziszi259
2020-01-19 20:01:07
Edit mi újság, mi volt a dokinál?
Meli19802
2020-01-19 13:18:15
Koszi lanyok! :) Mindenkeppen jelentkezek reggel!
Sziszi259
2020-01-19 12:43:37
Meli a predictor eléggé megbízható. Tévesen nem mutat semmit, legalábbis én még nem hallottam ilyenről. Drukkolok! :)