Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nagyon köszönöm lányok a biztatást, bízom a legjobbakban, hogy most ezzel a segítséggel nem esem pofára, mint ezidáig a spontán próbálkozásokkal. Ha nem jön össze, akkor viszont újabb kör az endodokinál, az ir miatt, viszont ezúttal Koppány Viktóriánál, nem elég a javulás, én teljes gyógyulást akarok, nem gyógyszerkísérleteket.
Lion, nagyon szép a görbéd, ne aggódj a leesés miatt, holnapra felmegy az megint :)
doriana
2020-01-22 10:12:54
Lion, nagyon bíztató ez a 8. napi leesés =) remélem beágyazódás :) csudaszép görbe!
Lion86
2020-01-22 09:17:15
Andi ezek nagyon jó hírek. Szerintem sikerülni fog, nagyon szorítok :)
Gratulálok a vizsgához :)
Én így állok, kicsit fura nekem most ez a görbe
Meli19802
2020-01-22 07:04:00
Sziasztok,
Így állok ma, tegnaptól kezdtem el mérni. Ma megyek 3. napi vérvételre. Közben várom, hogy mi hogyan alakul.
Andi, Gratulálok a vizsgához és meglátod a kis angyalka is jönni fog. :)
Jozsa85
2020-01-22 06:20:29
Sziasztok!
Este 11kor begyulladt a vallam es vettem be Panadolt.Nem tudom miben modositja a reggeli homet.Lehet hogy nem szamit bele..
Megint faj minden noi reszem.
rosie
2020-01-22 06:01:42
Jajj Andit akartam írni...de lökött vagyok!
Apropó Meli....görbe?
rosie
2020-01-22 06:00:39
Jajj Meli olyan pozitív erős elszántság árad az írásodból hogy kis híján megkönnyeztem :-) szuper ügyesen vizsgáztál és a kiskatonák is célba érnek meglásd csak pihenj sokat.Nagyon drukkolok neked!
Bevike épp tegnap jutottál eszembe ! :-)
Nálam beindult keltető.....remélem lakik is benne kiscsibe :-)
Jozsa85
2020-01-21 21:51:48
Edit!
Csinaltam lh tesztet ma is es meg mindig pozi, tegnap is az volt.Ma is voltunk egyutt.Sztem ezt annyira kimaxoltuk amennyire csak lehetett.
5 napig minden nap..
Du. Olyan delutan 4ig marhara feszitett a petefeszkem alig tudtam felallni leulni a munkahelyen.De aztan ez elmult es mar nem erzek fajdalmat.Szerintem kiszabadultak a petesejtek.
Andi198729
2020-01-21 20:52:36
Bevike merckformint csak abban az esetben lehet szedni ha inzulinrezisztenciád van. Ez nem feltétlenül a babásodásban segit csak akkor ha ir-es vagy és rendezi az ir-t.én is ir-es vagyok.merckforminnal kezdtem most eucreast szedek jelenleg abból már csak napi 1-et merckből napi 2-őt kellett. Az eredményem javult.-20 kg-ot adtam le az 1 év alatt.jelenlegi súlyom 48 kg 68 voltam.kicsit most magamra kell szednem legalább 4 kg-ot mondta a doki.nekem a merck gondot nem okozott viszont sajna sikert sem hozott ezidáig.pedig az előző endodoki aki először kezelésbe vett azt ígérte h.fél éven belül teherbeesem.ennek már kb 1 éve.
Andi198729
2020-01-21 20:44:12
Sziasztok!köszönöm az érdeklődést Lion:) túlvagyunk az inszemináción:)
Legutóbbi ciklusom 3.napjátol a 7.napig napi 2 szem clostyt szedtem.a 11.ciklusnapomon volt ellenörző ultrahang és 4 tüszőm érett:) másnap este kellett beadnom az ovitrelle tüszőrepesztő injekciót hasfalba.
Másnap csináltam kíváncsiságból ovutesztet és most először volt igazi nagyon erős pozitív vagyis a tesztcsík sokkal erősebb volt mint a kontroll.eddig is voltak pozi tesztjeim de visszaemlékezve a tesztcsik sose volt erősebb mint a kontroll.épphogy azonos volt de inkább erősebb volt a kontroll. A 14.ciklusnapomon csinálta Krizsa doki az inszemet.pont elötte való nap vizsgáztam polgárjogból 4-re;)úgyhogy szerencsére nem ütközött a vizsgákkal mert pont a vizsgaidőszakom kellős közepén vágtunk bele. Inszem elött még 1 ultrahang mind a 4 tüszőm megrepedt és 4 petesejt várakozott.kérdezte hogy éreztem-e a repedést -bizony éreztem aznap hajnalban rendesen a négyszeres tüszőrepedést konkrétan felébresztett és azt hittem kiugrom az ágyból.Felhelyezte a tisztított spermiumokat picit kellemetlen volt a beavatkozás utána feszített az alhasam de estére elmúlt.most utrogestan hüvelygyöngyöt használok.reggel 2 délben 2 este 2.most várakozó üzemmód van.tűkön ülök és annyit agyalok.nem akarom hogy menzesszel záruljon egyrészt a procedúra nem szeretném elölről kezdeni plusz 110.000 ft pénzkidobás lenne.de már annyiszor csalódtam hogy nem is merek reménykedni annyira hozzászoktam már hogy mióta meghalt a babánk utána 2018 májusától próbálkozunk és mindig menzesz lett a vége.ez már megszokott nálam.többször volt olyan hogy bíztam benne hogy bizony most sikerült aztán mindig jött a csalódás.lesz ami lesz minden eshetőségre fel kell készülni.ha nem megyünk tovább.addig fogok menni míg legalább 1 babám össze nem jön ha kell a lombikig is elmegyek.
Lion, nagyon szép a görbéd, ne aggódj a leesés miatt, holnapra felmegy az megint :)