Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Maryanne
2020-01-22 20:31:04

ANDI, de jó hogy jelentkeztél, nagyon szorítok én is, hogy sikerüljön! :)
Viszont, ha mégse, akkor se így fogd fel, hogy "100 ezret fizettetek a menzeszért", mert ha nem próbálnátok meg orvosi segítséggel, akkor meg azzal ostoroznátok magatokat, hogy meg se próbáltátok! Hidd el, itt nem az összeg számít, hanem hogy mindent megtettetek a babáért! :)
zsuzsi09
2020-01-22 19:37:33

Sziasztok
ebben a ciklusban újra elkezdtem mérni a hőmet - már csak a gyógyszer miatt is amit felirt az endokrinológus / Euthyrox 50/ olvastam róla, hogy meghosszabithatja a ciklust + magasabb hőket is mérnek akik szedik... a görbe szerint akár lehetett volna ovum, de még nem volt az utolsó fél évben a 12. vagy max a 15 ciklusnapon volt az ovu, de most semmi.... nézem minden nap ovuteszttel - méhnyak magas alig érem el és lágy, nyák semmi ovu meg sehol... kiváncsi vagyok ennek a hónapnak a kimenetelére nagyon...

Andi, Józsa - szoritok nagyon-nagyon, hogy sikerüljön mindkettőtöknek, tudom min mentek most keresztül és ez a jó pár nap ovu után nagyon kimeritő főleg lelkileg...
rosie
2020-01-22 13:44:38

Lion! Nekem is volt/van ilyen és nekem is bal oldalon...a tejfehér is megvan,bár nálam most ugye külterületen zajlott/zajlik ez a fertőzés amit tegnap írtam....nekem még az van hogy nem fájnak de úgy érzem óriásiak a melleim....te iszol palástot?
Andi198729
2020-01-22 13:41:52

Ma vagyok a 20.ciklusnapon, 6. DPO. A tüneteket inkább nem keresgélem, mert hajlamos vagyok bebeszélni magamnak, ezidáig is mindig így volt, már szinte mellfeszülést éreztem, meg hasonlókat, mert annyira azt akartam érezni mint a 2017-i terhességemnél, aztán persze vaklárma volt mindig, mert mindig menzesszel zárult a ciklus. Hát nem igazán vagyok jól lelkileg, igazából rettegek, hogy fölösleges kör volt, és megint mensi lesz a vége.Annyira nem akarom. Ha most azért futottuk ezt a kört, és fizettünk ki 110.000 Ft-ot, a menzeszért, akkor semmi értelme nem volt, megjön az enélkül is alapjáraton. Azt mondták, a 14. nap körül teszteljek, persze teszem hozzá ha addig meg nem jön, mert sajna a luteálisom nem bírja ki odáig, volt már hogy csak 11. napos volt, legutóbbi 12. napos. Bár remélem az emelt progi adag valamelyst segít. Amúgy mondták, hogy mind a 4 megtermékenyülhet, nincs kizárva, de én már egynek is felhőtlenül örülni fogok, ha egy megtermékenyül, és meg is marad. Lehet hogy nem is a megtermékenyülésért kell imádkoznom, hanem inkább azért, hogy meg is maradjon. Bár magába a megtermékenyítésbe is csúszhat hiba.
Ha sikerült, örömmel jelentkezem, ha meg nem akkor inkább nem terhelnélek titeket a csalódásommal, mert tuti össze fogok omlani lelkileg, hogy még így se. A munkahelyen sem mondtam el csak 2 közelálló barátnőmnek, mert nem akartam azt, hogy mindenki kérdezgesse, sikerült-e, eleve idegtépő a várakozás. Utána meg olyan baromi rossz érzés azt mondani, hogy még ez sem jött össze.
Lion86
2020-01-22 13:18:40

Köszi, én is erre gyanakszom. Csak sajnos nálam a pozi teszteknek sosincs folytatása. De eddig ilyen jellegű tünetek nem voltak, talán ez most jót jelent.
Jozsa85
2020-01-22 12:50:46

Lion!

Nekem akkor volt sok feher mikor pozi volt a tesztem.
Lion86
2020-01-22 12:38:43

Köszönöm Lányok :)
Tegnap ömlött belőlem valami tejszerű fehér cucc (fertőzés tuti nincs), ma meg mensiszerű görcsök és időnként hatalmas szúrások a bal petefészkem környékén, eddig ilyenem sose volt. Gyanús dolgok... Volt valakinek ilyen tünete?

Andi, hányadik ciklusnapon vagy?
Edit90
2020-01-22 12:24:35

Andi: Gratulálok a vizsgához! Én úgy tudom az Ovitrelle HCG tartalmú tüsző repesztő injekció.A HCG miatt okoz extra erős pozitív ovutesztet. De végülis ez már lényegtelen, mert szépen megrepedtek, ez a fontos :) Nagyon szép eredmény a 4db, bár én már ettől megijedtem volna. Nagyon nagyon szurkolok nektek, össze kell jönnie! Az írásodból úgy érzem, most lelkileg is jól vagy, tudod, hogy ez is milyen sokat számít :) Az Ovitrelle miatt ne is csinálj korán tesztet, mert a 12dpo körül még lehet álpozitív.
Józsa: Mondtam én, hogy még tegnap repednek meg. Nem kell azonnal nagy hő ugrásra várni, gondolj bele, ha délután repedtek még reggelig csak pár óra telt el, addig nem tud olyan sok progi termelődni.Majd szépen megy az felfelé. Nekem a sikeres hónapban teljesen átlagos megszokott hőim voltak a luteálisban, az előző hónapban 40volt a progim, most meg 128, ez a görbén mégsem látszott. A petefészkek körüli fájdalom nekem nem szűnt meg ovu napján, csak az a nagy feszítő érzés lett jobb, de még 2-3napig érzetem, hogy van ott valami.
Lion: Lehet,hogy pont azért lesz ez a hónap sikeres,mert más a görbéd,mit szokott;) szurkolok!
Guculke: Azért lehet ilyen ugrálós a görbéd, mert nem minden nap ugyan akkor mérsz. Gondold át, hogy mikor mérsz többször, inkább fél7körül, vagy inkább fél9, azokat az értékeket vedd alapnak.Ahhoz képest ha máskor mérsz, ha egy órával korábban, akkor adj hozzá 1tizedet, ha egy órával később, akkor vonj le 1tizedet.
doriana
2020-01-22 11:15:32

Andi, most láttam amit tegnap írtál! nagyon-nagyon drukkolok és szurkolok!
Guculke33
2020-01-22 11:11:35

Nyilván, valahol biztos a mérésnél szúrom el. Változó, fél7 és fél 9 közt, amikor épp felébredek. Ráadásul digitális egyszámjegyes Lázmérő van. Méla tjuk. Mindenesetre az előző luteális fázisban 37 feletti hők voltak, csak így az ovut nem fogom észlelni. Mindenesetre a 10. Naptól csinálok majd lh teszteket, hátha elkapom. Ha nem, legalább kiderül, milyen hosszú is a luteális szakaszon.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!