Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Meli, én a hónapban már ellőttem egy predictort, 10.DPO-n, az ég világon semmi nem volt rajta, pedig szét is szedtem, elhiheted :D. Egyszer volt nekem eddig csak ennél a márkánál, hogy mutatott egy a tiedhez hasonló csíkot 9. napon, de az másnapra el is tűnt. Úgyhogy holnapra kiderül, én nagyon szurkolok és mindenképp írd meg mi újság! :)
Meli19802
2020-01-19 11:47:23
Nagyon-nagyon halvany rozsaszin. Ezert is kerdeztem a kontraszt anyagos csikot. Meglatjuk mikent alakul.
Sziszi259
2020-01-19 11:31:36
*élőben milyen?
Sziszi259
2020-01-19 11:31:18
Meli köszönöm! :) engem az zavar ebben a tesztben, hogy mintha nem rózsaszín lenne, hanem szürke/fehér. Elsőben milyen?
Natus
2020-01-19 11:08:54
A szöveg természetesen lemaradt....
A férjemmel tervezzük a kistesót a 14 hósunkhoz. Ebben a hónapban kezdtünk élesben dolgozni rajta.
Az expect lh teszttel próbáltam nézegetni az ovulaciomat, de annyira szar az a teszt... Hogy még az ellenőrző csík is alig látszódott. Pozitívat sose mutatott.
Pedig nagyon erős ovulacios fájdalmaim voltak.
Azóta is néha feszül a hasam, és a mellem is elég érzékeny néha. Pedig ezt nem igazán szoktam ilyenkor észlelni. De simán lehet hogy bekepzelem.
10-en voltam a nogyogyasznal éves kontrollon rakszuressel összekötve, és ő akkor látott tüszőt a petefészekben.
És a decemberi 21.napos hormonsorom alapján az endokrinológus is azt mondta, hogy termékeny vagyok, minden ok egy következő terhesseghez.
Totál elfelejtettem a 2 éve itt megszerzett tudnivalókat a babatervezessel kapcsolatban, igy ha valakinek lenne ideje és leirná azt nagyon megköszönném. Visszaolvasni nincs rá időm.
Mindenkinek drukkolok, és a kismamáknak jó egészséget kívánok!
Meli19802
2020-01-19 11:05:23
Vettem tesztet, mert nem volt itthon mar. Reggel csinalok, ha addig nem jon meg.
Meg egy kerdes, hogy a predictor produkalhat ikyen halvany csikot, ha nincs semmi(kontraszt anyagra gondolok)? Eddig ketszer csinaltam, akkor mindig egyertelmu pozi volt, de sajnos nem maradtak velunk. Es nem akarok belelatni semmit ezrt kerdezoskodom.:)
Sziszi gratulalok! :)
Natus
2020-01-19 10:57:48
Sziasztok!
Régi új visszatérő vagyok
Sziszi259
2020-01-19 10:56:35
Sziasztok!
Meli én is látok valamit, szerintem is tesztelj tovább.
Lion köszönöm kérdésed, eddig semmi ami a mensire utalna. :)
Tegnap reggel csináltam tesztet, szép erős pozitív lett most már :)
4-én tervezek orvoshoz menni
Lion86
2020-01-19 09:58:10
A tegnapit benéztem, este vettem észre a hőmérő mosásnál. Szóval így állok.
Sziszi, veled mi a helyzet?
Meli szorítok
Meli19802
2020-01-19 09:42:03
De-de reggelibol csinaltam. Mist us mindjart megjon erzesem van. Reggelente hohullamok ma reggel is.. meglatjuk mi sul ki belole.