Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok Lanyok,
Ma kellene megjonnie, de nem jott eddig es gondoltam csinalok tesztet, merz feszulnek a melleim es lent is feszulest erzek vmint fel is vagyok puffadva.
A teszt eleg erdekes lett 3 es 4 perc kozott neztem ra es ez lett... ez szaradasi csik vagy elindult vmi vagy lehet kemiai vagy kesobb foganhatott? Nem kell erolkodni, hogy lassam ezert kerdezlek titeket? Tudom hogy nagyon halovany...
Koszonom a segitseget!
https://kepkuldes.com/image/h8SOmP
Jozsa85
2020-01-18 20:29:29
Sziasztok!
Sztem ma volt ovum mert szurkalodik a hasam.
Csutortokon pozi volt az lh es penteken meg ma negativ.
Penteken es ma voltunk egyutt.Pozitiv vagyok!Pozitiv vagyok! Pozitiv v...
Holnapra egy 5-6 tizedes emelkedes rendel...
erikasz
2020-01-18 19:43:37
Lion :A negyedik nap is szokott leesés lenni ,holnap vissza megy !
Lion86
2020-01-18 19:26:58
Hát én ma belerondítottam :D
erikasz
2020-01-18 18:52:34
rosie :Nem kell még palást majd ha 3 nap emelkedett van és biztos az ovu !
Mert nagy bajt is tud csinálni ,ha mondjuk nem történt meg az ovuláció és bekavarsz megemelteted a progit véletlenül !
Remélem vagyis reménykedem !:)
GőVica34
2020-01-18 16:26:29
Jousa én is clostylt szedtem. Nekem sosem volt tojcsis nyákom. Mindig vizes/fehér folyásom volt.
rosie
2020-01-18 15:22:21
Sziasztok!
Málna olyan édes a két kis pötty :-) :-) :-)
Doriana:tesztelj szerdán ! nem mutat ez a görbe ereszkedést simán jó lehet.
Erikasz: Hűű haa szépen ent van gyanús vagy te nekem! :-) :-) :-)
Hát én meg kész hullámvasút na most mondjátok meg nekem palástozzak e már vagy sem este...most jelen pillanatban a semmit érzem....olyan nagyon csönd van hogy hihetetlen...képzeljétek a piacon ahol árulunk mindig vágyakozva szoktam nézni a babakocsikat meg a kicsiket ...ma eszembe se volt mondjuk ebben a cudar időben lehet nem is hoztak le egy picit sem....a pepco ban megsimítottam egy kis bodyt....de ennyi volt....valahogy jól esett hogy ki tudott kapcsolni az agyam....szóval csend van.
erikasz
2020-01-18 13:46:05
A görbém lemaradt !
erikasz
2020-01-18 13:43:40
Én ma igy , lutelár nekem 11.12 .nap
Lion :Mennyit mértél ma ?
erikasz
2020-01-18 13:39:14
Málna : Nagyon örülök hogy jól vannak a picik és te is !:D
Gyönyörű gyermekek lesznek és egyformák mint 2 tojás !:)
A képeknek örültem, hogy megosztottad drága !:D
Pihenj sokat !!!
Ma kellene megjonnie, de nem jott eddig es gondoltam csinalok tesztet, merz feszulnek a melleim es lent is feszulest erzek vmint fel is vagyok puffadva.
A teszt eleg erdekes lett 3 es 4 perc kozott neztem ra es ez lett... ez szaradasi csik vagy elindult vmi vagy lehet kemiai vagy kesobb foganhatott? Nem kell erolkodni, hogy lassam ezert kerdezlek titeket? Tudom hogy nagyon halovany...
Koszonom a segitseget!
https://kepkuldes.com/image/h8SOmP