Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Krisz27
2016-03-18 20:14:34

Maja: ez a mai csökkenés nem nagy csökkenés 0,1 fok (ez még simán belefér) és a hőnek ovu után van kb 5 napja felmenni a helyére, az igazolja hogy tényleg meg is repedt az a tüsző
Krisz27
2016-03-18 20:12:07

Maja: Most lehet meredeket írok, de én eltudom képzelni hogy repedt a tüsző 14. én és volt még egy tüsző volt ami megrepedt tegnap vagy tegnap előtt. :) Egy két napos eltéréssel repedhet több tüsző is, így lesznek az ikrek :) de ez csak egy tipp.
Maja08
2016-03-18 19:56:09

Köszönöm szépen Krisz! Mostmár kb értem mi a helyzet, viszont az még mindig nem világos, hogy ha megtörtént az ovu, ami ugye 100% mert látta a doki is uh-n, akkor csökkent ma reggel a hőm? Ez sárgatest elégtelenségre, vagyis alacsony progiszintre utal? Vagy ennyivel nem is kell foglalkoznom?
Ági41
2016-03-18 19:52:33

Kriszo, én megvárom a mensi első napját, akkor kezdem újra a hőmérőzést.
Kriszo
2016-03-18 19:31:38

Csöpszi, Ági a műtét után mikortól kezdtetek el újra hőmérőzni? Egyenlőre nem látom értelmét.
Krisz27
2016-03-18 19:03:44

Esztike: továbbra is azt mondom az ovu napját próbáld meg belőni és onnan számolj! :) hagyd az alkalmazást, az max csak támpont de ebben az esetben arra sem igazán jó.
BorESZTIKE
2016-03-18 18:50:04

Szia Krisz!

Nem,nem az alapján írom. Szerintem itt az összes átlagát veszi. Voltak nagyon rövid ciklusaim is és nagyon hosszúak is. Nem tudom mi szerint van itt meghatározva a termékenység. Én egy mobil alkalmazásba írom. Volt olyan,hogy 2,4,6,7,10 ,15 és ilyen rövidek is meg 30-52 napos is. ami 2 ill 10 valahány napig tartott. A mobil alkalmazásom az utolsó 3 hónap alapján számol.
Krisz27
2016-03-18 18:27:05

Szia Maja! Először is üdv a fórumon :) jó helyen jársz. azt azért érdemes tudni az ovu tesztekről, hogy nem a pozitív napon van az ovu. A pozitív teszt után 24-36 órával reped. Neked két napig volt pozitív vagyis az lh csúcs fel és leszálló ágát is sikerült elkapnod. :) Ilyenkor az utolsó pozitív teszttől kell számolni. Ovu napján leeshet a hő ( ha hajnalban reped), ez is jelzés a szervezettől és utána van pár napja a hőnek hogy felkússzon a helyére.

Esztike: a termékeny napjaidat az alapján írod amiket a grafikon jelez? Mert azért arra nem vennék mérget :) az ovu idejét kell meghatározni és onnan számolod napokat a mensiig (az ovu napját nem számoljuk bele) ebből tudod hogy hány napos a luteális fázisod. És ez minden hónapban kb ugyanannyi lesz :) Remélem tudtam segíteni :) Az hogy ovu mikor van, azt egyrészt érezni is lehet (ha a szerencsések közé tartozol), vannak testi tünetei (Pl: tojásfehérjéhez hasonló nyák jelenik meg ovu előtt néhány nappal, változik a méhnyak állapota, teshő...) erről itt az oldalon is sok hasznos infó van, és az ovu tesztek is nagy segítséget nyújthatnak. :)
Maja08
2016-03-18 17:43:02

Kedves Arivett! Általában 30-31 naposak, mult hónap volt 37 napos, most pedig már a 32edik napon járok. Én is azt gondoltam, hogy 11-edikén, vagyis a ciklus 25-ödik napján volt, de akkor hogy látott a doki tegnap, 17edikén, vagyis a ciklus 31 edik napján egy megrepedt tüszőt? :O folyadék is volt szóval tegnap hajnalban repedhetett meg kb. :/ és ha igy is volt, esett a hőm, hát ez hogy lehet? :/
Arivett07
2016-03-18 17:22:56

Amúgy hány naposak a ciklusaid? Eddig is ilyen későn szokott lenni az ovud?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!