Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szia Erika! Az jó jel, hogy visszaugrott! Ovud tuti megvolt. Most neked is a legrosszabb jön: várni.
BKATA77
2016-03-20 06:53:47
Erika szép a görbéd idáig. Jó helyre rakta az ovu időpontot?
Arivett07
2016-03-20 06:53:14
Igen BKata most már nekünk kell jönni!!! :-)))
Erika16
2016-03-20 06:50:24
Sziasztok Lányok szép vasárnapot! Így állok ma. Véleményeznétek?
BKATA77
2016-03-20 06:41:34
Arivett szépen feltörtél:) drukkolok ez a mi hónapunk lesz:)
BKATA77
2016-03-20 06:37:41
Arivett én is abba reménykedek.
Ez nekem a mai. Jövőhéten már tesztelek
Arivett07
2016-03-20 06:22:05
BKata nyugodj meg, anyukád jobban lesz. Reméljük egy kis gyógyszeres kezelés helyre hozza. Te viszont szerintem tesztelj ma reggel!
Nekem ez a mai állásom. Esti zuhanyzásnál jelentkezett a cicifájás is. Ahogy hozzáért a víz, fájt a mellbimbóm. Hát majd kiderül, 1 hét...
BKATA77
2016-03-19 20:14:10
Köszönöm lányok mindenkinek,hogy gondoltok ránk,nagyon-nagyon jól esik.
Ma kétszer voltam bent egyszer végig aludt,másodszor pedig kicsit tudtam vele beszélni. Vagyis most én nem érzékeltem,hogy zavart lenne vagy értelmetlen dolgokat mondana. Kérdeztem,válaszolt...tehát a tegnapihoz képest sokkal jobban van.Főorvos nővel is beszéltem nagyon kedves volt.
Most addig fogják vizsgálni ameddig ki nem derül,hogy mi miatt lett(persze a daganat az meg van) de nem biztos,hogy az okozta ezt most.
Amit biztosra kizártak az a stroke,és az agyvérzés.
Szépen álltok görbékkel szerintem ez most sikeres hónap lesz remélem mindenkinek.
Nekem annyi tünetem van csak,hogy a mellbimbóm érzékeny és körülötte a mirigyek meg vannak duzzadva,meg persze nem jön meg szerencsére,meg a hőm magas.A mellem nem érzékeny csak a bimbóm de az eléggé.
Nem teszteltem ma reggel. Valamikor már azt is kellene de teljesen máshol jár az agyam:(
Reggel kicsit fejfájásra keltem,bevettem egy gyógyszert(algopirint) remélem ezzel nem ártok semminek.
Arivett07
2016-03-19 17:31:04
BorESZTIKE hajrá!!!!
BorESZTIKE
2016-03-19 17:17:59
Szép a görbétek lányok!
A legjobbakat kívánom.
Én most ingadozom ami érdekes mert sokáig egyfolytában emelkedett a hőm. 19-25 -re nem várom. Azért így írom mert még mindig nem szabályos a ciklusom. Kicsit ideges vagyok mert nem tudom megjön,nem jön meg meg minden. Ami biztos és már rég tudom,hogy ha lesz a párommal gyerekünk az Szerelem gyerek lesz.