Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
csöpszi
2016-03-17 22:15:51

BKATA ez nem jelent meg semmit!!! Nagyon korai lenne delutani pisibol pozit teeztelni. Nekem 13.dpo-n reggelibol lett nagyon halvany, annyira hogy csak sejteni lehetett. Ra ket napra meg mindig halvany de mar latszott rendesen. Reggel tesztelj de amig nem jon meg nincs veszve semmi!!! Nagyon drukkolok!!!
BKATA77
2016-03-17 22:05:16

Arivett köszi és igazad van valóban magasan voltam folyamatosan mindig is luteális fázisban,de ez valóban más most ezt már én is észre vettem.
Neked most jó helyre tette az ovu időpontot? Mert én is így éreztem amikor ovum volt sok folyás barnás rózsaszínes maszatolás,és nekem is feszült a hasam is,reméljük jót jelent és nálam is:)

Nevergiveup köszi:)

BorEsztike én nem hallottam arról,hogy ilyen van súly és hő összefüggés.
De az nem azt jelenti,hogy nincs ilyen csak speciál én még nem hallottam ilyenről.

Egyébként lányok vettem 2 tesztet...ma megcsináltam az egyiket délután nem tudtam várni:( én ezt negatívnak látom.
Holnap reggel csináljam a másikat ha minden jó lesz?
Most amikor délután csináltam alig volt még vizelet is a pohárba. Csak kicsit elszomorodtam,vártam a csodát:(
csöpszi
2016-03-17 21:09:16

Kriszo! Az en nogyogyaszom is azt mondta h minden rendben es biztos nem fog tobbszor elofordulni... es vizsgalatokat sem csinalnak csak a 3.veteles utan. :( az oep csak azt tamogatja akinek mar legalabb 3 vetelese volt. Ezert en magan laborba es magan endokrinologushoz jarok, hogy ha van anyai ok arra feny deruljon es tudjuk kezelni hogy ne legyen tobb ilyen... az ido segit csak... eleinte borzaszto nehez volt de naprol napra konnyebb. Kitartast, gyogyulast!
A prananadi tenyleg nagyon jo! Anyukamnak miomaja volt, a nogyogyasza eu kuretet javasolt de nem engedte nadishoz kezdett jarni es a mioma a kezelesektol eltunt! Biztosan Neked is segiteni fog!
Kriszo
2016-03-17 20:54:07

Sziasztok, délután 4-kor kiengedtek a kórházból, testileg minden rendben van a lelkemet kell még ápolni. Csöpszi teljesen igazad van, hogy még egy ilyet ne éljen át soha senki! Az én nőgyógyászom viszont nem javasolt további vizsgálatokat. Azt mondta, hogy úgy össze fog jönni megint a baba ahogy most és akkor keressem fel, hogy figyelemmel kísérje az első kritikus heteket. Jövő héten elkezdem a pránanadit, csak jókat hallottam róla és nagyon bízom benne.
hugery
2016-03-17 20:09:49

Arivett megnéztem a görbéd. Szépen felugrott, nem vagyok szakértő....:) reménykedjünk :). Nekem tegnap óta fájdogál, mintha megnőtt volna :) vasárnapra várom a mensit :(
Április elején kaáli, de olyan hosszu a várolista, hogy nem sokat várok :(
Arivett07
2016-03-17 19:57:16

Sziasztok! Nyugtassatok meg picit!! Olyan mensi szerű érzésem van, szúrkál a hasam, feszül az alhasam, mintha bedurrant volna a cickó is, még nagyon nem kellene megjönnie! Több folyásom is van. Múlt héten voltam dokinál rákszűrésen, nincs semmi fertőzésem. Remélem nincs bajom!!!
Arivett07
2016-03-17 15:36:29

Hugery talán most nálad lesz változás, ha mész Kaáliba :-)
hugery
2016-03-17 14:42:18

Sziasztok! Eddig fent járok...de meddig? :)
Nagyon sajnálom, hogy a gólya elkerüli ezt az oldalt! :( remélem értitek?
Én sehogy sem állok :(
Arivett07
2016-03-17 12:45:16

Àgi de jó neked!! Az én kis 38,8-am , te jó ég!!
Ági41
2016-03-17 12:21:10

Nevergiveup, nekem 66,9 nmol/L volt, a referencia tartomány a luteális fázisban 16,40-59,02 nmol/l.

Az én progim az egekben volt. Ekkor még terveztük a babát.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!