Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szia Maja! A hôd alapján én 11.-ét mondanék ovura, mert utána meg szépen fent vagy!!
BorESZTIKE
2016-03-18 16:37:06
Boldog Születésnapot kívánok én is
Hugery grat a minősítéshez
Maja08
2016-03-18 16:33:54
Sziasztok. Én még új vagyok itt! Abban a reményben jöttem ide, hogy itt vannak tapasztaltabb "görbe szakértők" :) 11-edikén este pozitív lett az ovu teszt, 12-edikén ismét, aztán elhalványult, így nem is csináltam többet, biztosra vettem, hogy akkor volt ovu, mert fájt is a pocakom. Na most tegnap voltam uh-n, és látott a doki egy megrepedt tüszőt, ami tegnap vagy tegnapelőtt repedt meg :O No most akkor hogy is van ez? És még ma lejebb is ment a hőm :O Már teljesen el vagyok tévedve :/ Szerintetek mi akar ez így lenni? A hormonok álitólag rendben vannak :/
BorESZTIKE
2016-03-18 16:11:53
Krisz: múltkor úgy volt,hogy február 20-tó 24-ig vagy 25-ig menstruáltam, 29-től március 6-ig voltak a termékeny napjaim és most 24-én kéne megjönnie.
Januárban 21-27-ig menstruáltam 28-tól 2-ig voltak a termékeny napjaim. Akkor valamit elszámoltam ezzel a 12-14 nappal. Amikor gyakran voltak a akkor nem voltak termékeny napjaim de ez csak néhány alkalommal volt 2013-ban és 2014-ben
Krisz27
2016-03-18 15:29:57
Kata: megy a drukk!!!!
Nevergivup: Boldog szülinapot, a 27 jó szám :) (én is 27 voltam amikor az első kisfiammal teherbe estem)
Hugery: Nagyon gratulálok a minősítéshez, így egy stressz faktor kilőve :)
BorESZTIKE: ezt írod: " Átlalában 18-19 naposak a luterális fázisok de van amikor 12-14" A luteális fázis (ovutól a mensig tartó szakasz) hossza mindig ugyanannyi, egyénre jellemző, de állandó (persze 1-2 nap lehet belefér, de olyan hogy egyszer 12 máskor meg 19 szerintem nem valószínű) a 18-19 napos luteális fázist én nagyon hosszúnak gondolom, de lehet hogy tévedek...
A follikulás szakasz hossza ugyanannak a nőnek lehet különböző, ezért van hogy a ciklus hossza valamikor 1-2 nappal rövidebb vagy hosszabb. Ezt nem kioktatásnak szántam, és lehet nincs is igazam, de nem lehet hogy rosszul állapítod meg az ovud időpontját és emiatt gondolod a hogy a luteális fázisaid között ilyen nagy különbségek vannak? ajánlom ezt az oldalt: http://www.gyereketszeretnenk.hu/noi-szakasz
Renata1989
2016-03-18 15:06:10
Úgy érzem vannak itt olyanok,akiknek sikeres lesz a hónap :) Lesznek babások :)
hugery
2016-03-18 15:05:11
Nevergiveup kívánok neked olyan szakértőt, mint aki nálam járt!!! :)
Nevergiveup boldog születésnapot! :)
A héten 5- kor keltem, előtte 2 hétig 7-8 tájékán, tehát a hőmérésnél a 6 óra alvás figyelembevétele bizonyított :)