Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nagyon régen írtam, de olvasgatlak titeket most is csak azért írok mert BKata nagyon nagyon szorítok neked! Tesztelj holnap reggel! Kívánom, hogy ott legyen a picuri :)
Renata1989
2016-03-18 14:13:57
Nevergiveup Boldog szülinapot! Akkor egy idősek vagyunk :)
Eprike
2016-03-18 13:59:40
Nagyon boldog szülinapot :)
Arivett07
2016-03-18 13:58:16
Nevergiveup Boldog Szülinapot!!!!!!!!!
Nevergiveup
2016-03-18 13:48:17
Arivett! Szép eddig!;)
Encsiga! Érdemes lenne dokival peteérés követni, mert hő alapján nehéz nálad megtudni van-e nagyobb tüsző, megreped-e...stb! Vagy követitek?
Én ma lettem 27 éves, hát évekkel korábban azt hittem ilyenkorra már lesz egy babám, de az élet nem ezt szánta nekem! De tudom, hogy mostmár hamarosan eljön az én időm is!:)
Eprike
2016-03-18 12:42:27
Sziasztok!
Kriszo nagyon sajnálom, hogy neked is át kellett ezt élni :( Fel a fejjel napról napra picit mindig könnyebb lesz!!
Lányok megvannak az eredményeim ma megyek dokihoz, de ezek alapján miért nem lesz peteérésem? Progi szintem alacsony az tény, de hát peteérés nélkül jó, hogy alacsony... Ismerősömnek dokija mondta, hogy kapnom kellett volna missed ab után valami gyógyszert, mert úgymond alvó üzemmódva váltott a testem és nem jön helyre. Tudtok erről valamit?
Nagyon fura ez az egész és remélem a doki tud valami magyarázattal szolgálni :(
Csöpszi, drukkolok, hogy minél hamarabb megjöjjön. Eléggé vicces így.
Én múlt hét szombaton éreztem a peteérést, bal oldalon fájt. Nekem február 26-án volt a missed ab, meg is lepődtem, hogy éreztem az ovus fájdalmat, remélem nem csapott be a szervezetem. Igy jövő hét szombaton kell megjönnie.
BorESZTIKE
2016-03-18 09:43:13
Termékenységem február 29-én kezdődött és a menstruációm február 20-tól volt. Együtt voltunk 1,2,11,16
BorESZTIKE
2016-03-18 09:25:31
Átlalában 18-19 naposak a luterális fázisok de van amikor 12-14. Az ovut itt 11-re rakta de az átlagot véve lehetett hamarabb is.A nem várt 19-25 körül kell megjönnie. Kb. 33 napos de változó ez is. Múltkor 30 napos volt.
Nagyon régen írtam, de olvasgatlak titeket most is csak azért írok mert BKata nagyon nagyon szorítok neked! Tesztelj holnap reggel! Kívánom, hogy ott legyen a picuri :)