Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kata sajnálom!!!! Reméljük most kicsit feltuningolják, és jobban lesz!!! A hőd szépen fent van, talán más örömhírt is tudsz majd neki mondani! Nagyon szorítok!
Én ma így állok:
BKATA77
2016-03-18 22:46:10
De sajnos már rég óta tudjuk. Agydaganatra műtötték 2000-ben ami életmentő műtét volt akkoriban neki. Szerencsére az jó indulatú volt.
2005 után ujra kialakult ami sajnos már nem volt műthető mert a karotiszt is befoglalta a daganat.
Szóval akkor mondták ,hogy ez a betegség lassú leépülést jelent:(
Anyukám ezek ellenére jött-ment...boltba,orvos,hozzám is.Tehát erre a mostani tünetre nem készültem fel:(
Ezek mellett persze sok minden kialakult neki ami nem műthető daganat után pl.(magas vérnyomás,elbutulás,stb..ami az idegrendszerhez agyi tartozik)
Tehát ennek ellenére anyukám mind idáig jól volt az ő betegségéhez képest persze. Lassabban de járkált,kissé le volt lassúlva,de értelmesen kommunikált,tehát ilyenekkel nem volt gond.
Mondjuk a feje már azóta nem fájt amióta megműtötték 2000-től. Nem tudta már mi az a fejfájás,mindig mondom is neki jajj de jó neked.
Hát nem jó neki:(
Sajnos most zavart állapotban van,azt mondták eddig rohama lett...
Nem igazán lehetett vele kommunikálni. Egyik percbe nem zavart a másikban igen:(
Tömören ennyi:(
BorESZTIKE
2016-03-18 22:21:33
Mennyire súlyos? Mi lett a baja ha szabad kérdezni? Stroke,agyvérzés,sm,agydaganat vagy epilepszia vagy még nem tudjak!?
Krisz27
2016-03-18 22:15:51
Kata: ha ne tolakodás, megkérdezhetem mi történt Vele?
BKATA77
2016-03-18 22:14:07
Köszönök Krisz kedves tőled. Nem túl jó állapotban van sajnos anyukám:(
Nem tudok elaludni így hát feljöttem ide hozzátok kicsit a gondolatot elterelni.
Krisz27
2016-03-18 22:07:20
Jaj Kata, hát ez nem jó hír. Remélem anyukádnak nincs komolyabb baja és gyorsan meggyógyul. Elhiszem, hogy ebben a helyzetben nem ezzel a foglalkoztál. Viszont a görbéd biztató, drukkolok, hogy legyen két csík azon a teszten, az anyukádnak is erőt adna. :)
Krisz27
2016-03-18 22:04:30
Nekem anno azt mondta a nődokim, hogy ha két tüsző repedne akkor az elsőtől repedésétől kell számolni a napokat. Nem tudom Neked hány nap szokott lenni a luteális szakaszod (ovutól mensiig tartó szakasz), (átlag kb. 14, nekem pl 12 nap, ez egyénenként változik, de mindig állandó) Szóval az ovu utáni napokat kell számlálni és akkor megkapod hogy mikorra "nem várod". Drukkolok, hogy sikeres legyen a hónapotok! :)
Igen én kismama vagyok 22 hetes, a második kisfiunkat várom. Mind a ketten 4 hónap után költöztek be, és mindkettejüknél itt vezettem a görbémet az oldalon. :)
BKATA77
2016-03-18 21:59:48
Sziasztok
Köszönöm lányok a drukkolást nagyon jól esik.
Sajna ma nem teszteltem mert anyukámat bevitte a mentő a neurológiára:(
Nem igazán volt eszembe se,kedvem sem ilyennel foglalkozni .
Eléggé rossz állapotban van az édesanyám:( Reggeltől este 7-ig rohangálás volt nekem a mai napom,nagyon elfáradtam.
De azért nagyon jól esik,hogy ennyire figyelmesek vagytok.
Nem boltba vettem amúgy a tesztet hanem patikába 25 érzékenységűt.
MA így állok
Maja08
2016-03-18 20:23:10
Huuuu hát ez nagyon jól hangzik :) remélem lesz egy kis ügyes katona és sikerül a kis babóca, már annyira várjuk! Ebben a hónapban volt petevezető átjárhatóságim, ugyhogy nagyon örülnénk ha sikerülne :) Kb hanyadikára ne várjam? ugy 27-28? OOO neked nagyon szép ez a görbe! akkor te már kismama vagy, GRATULÁLOK! ^_^♥ mennyi idő után sikerült?
Krisz27
2016-03-18 20:15:30
Nézd Maja a terhes görbém luteális szakaszában is vannak 0,1 fokos "ugrások"
Én ma így állok: