Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Nevergiveup
2016-03-19 16:52:38

Én hétfőre nem várom! Semmit sem érzek, szóval bármi lehet :D
hugery
2016-03-19 16:50:10

Egy két nap ês kiderül.
Renata1989
2016-03-19 15:44:21

Arivett07
Velem is történt már ilyen,annyi kulonbséggel hogy én amit eddig nem szerettem,azt kívántam !! Ugyan ezek a tünetek voltak,mint most neked..
De reméljuk neked más miatt! :)
Maja08
2016-03-19 15:43:06

Arivett, mikor tavaly terhes voltam, én is sírtam még 3-4 nappal a nemvárt előtt :D Elutaztunk néhány napra és azon sírtam, hogy a kutyusunkat otthon hagytuk :D akkor még nem is sejtettem :D de bizony már akkor is a hormonok voltak :) de már volt példa, hogy ismerősömnek is minden tünete meg volt, hő fent, már émelygett, fájt a cicije, szurkált a hasa, és végül csak meg jött neki sajnos. Amúgy most nekem is szurkál néha párat a méhemnél :) nagyon reménykedem :) kívánom mindenkinek hogy pozitivat teszteljen! :)
Arivett07
2016-03-19 15:37:18

Renáta szerintem még nem volt!!!!
Arivett07
2016-03-19 15:36:41

Nekem is lenne egy fura kérdésem. Kb 3 napja szúrkál a petefészkem amiben volt a tüsző, ugye vasárnap repedt, szerda óta érzem, most már a méhemben, de inkább csak ülèsnél. Mindenen bőgők!!! A zsepigyártók szerintem kaszálnak velem! Egész nap émelygős a gyomrom, amit eddig imádtam, a számba nem tudom venni!!! Tudom, hogy korai lenne tüneteknek, de ezek vannak!!!!! Ez normális, vagy csak hogy annyira szeretném már, képes vagyok ilyeneket produkálni??? Ugye nem bolondultam meg????
Renata1989
2016-03-19 15:33:50

Most nekem nem volt meg peteérésem ugye ha jol gondolom? :) majd most ,vagy tévedek?valaki?
Arivett07
2016-03-19 15:31:46

Hát Maja, a görbéd gyönyörűen fent, bízzunk benne, hogy pozitívat jelent a cickó fájás!!! :-)) Kolibri fej-fej mellett haladunk!!! Remélem most már elindul a zebrásodás csajok!!! Tiszta szívból kívánom! BKata kezdi, és libasorba követjük!
Hugery, Nevergiveup ti hogy álltok?
Arivett07
2016-03-19 15:26:08

BKata nem szeretnél reggel tesztelni?? Gyanús a te görbèd nekem :-))
Maja08
2016-03-19 14:12:36

Bkata én is jobbulást kívánok anyukádnak! Képzeljétek, tegnap már éreztem, hogy fájdogál kicsit a mellem. gondoltam ezt még a férjecském csinálta :D DE ma még jobban elkezdett fájni :O Nagyon izgulok :O Tudom, hogy korainak számít, de már volt egy terhességem egy éve, csak sajnos 9edik héten elvetéltem :( És akkor is a mellfájás jelentkezett először, még a nemvárt előtt jócskán elkezdett fájni. mondogattam is a férjemnek, hogy meg fog jönni, meg fog jönni. És rá másfél hétre pozitív lett a tesztem :O Nem akarom magam álomvilágban éltetni, de annyira örülnék ha az lenne :/

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!