Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszi Doriana, igazából nem vagyok elkenődve miatta, csak furcsállom.
Milyen színű a vérzés? Ha nem nyálkahártya, akkor nekem véralvadási dolog jut eszembe hirtelen.
doriana
2020-01-23 18:43:55
Erikasz, gratulalok az unokához!
Lion, ne keseredj el, holnapra már biztos feljebb megy!
Nekem megint lenne menseses kérdésem, bocsánat előre is. Baromi gyenge az ehavim, tegnapelőtt pecsételés, tegnap normális mennyiség, ma meg alig valami :( az előző ciklusban a progim 72 volt, azelőtt 52, azzal nem hiszem hogy gond van és a ciklusban pont voltam dokinál, a nyálkahártyám is teljesen jo vastagságú volt. Van valami ötletetek mitől lehet még ilyen? A hónapban nem ittam a palástfüvet, de azért ilyen hatása csak nem lehet :O
Lion86
2020-01-23 12:01:55
Erikasz, gratulálok az unokához :) Sajnálom, hogy új ciklust kezdtél.
Ez már megint nem valami biztató...
erikasz
2020-01-23 10:50:10
rosie :Köszönöm szépen !:)
Mindenkinek aki itt van , kívánom mihamarabbi gyermekáldást !!!!
Lion :Mit mértél ma ?
rosie:Gyönyörű a görbéd !:D
Köszönöm kérdésed jól vagyok .:D
Azért nem jelentkeztem ,meg lett az első unokám Kíra :D
Én ma igy :)
Meli19802
2020-01-23 07:44:01
Sziasztok,
Én ma így.
Tegnap voltam 3. napi vérvételen a dokim csak az fsh és lh-t kérte ezen a napon, a többit majd a 21. napon kell levetetnem.
Ezek már megjöttek:
FSH: 11,7 IU/L
LH: 7,5 IU/L
Ilyet még nem néztek nekem így nem tudom mit jelentenek az értékek.
rosie
2020-01-23 07:18:20
Józsa ez a görbe egy szép ovut mutat nem kell hogy rögtön 5 tizedet ugorjon a hő!
Nekem továbbra is szurkál a bal oldalam ....tejes cucc nincs ...a méhnyakat én most nem nézegetem...remélem nem valami cisztát vagy ne adj isten méhen kívülit gyűjtöttem be....kicsit aggódom ez miatt ..ba a hőmérőúzés is valahogy nem esett jól....én így állok.