Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
zsuzsi09
2020-01-24 17:48:56

sziasztok

Rosie, Lion - nagyon szépen álltok, csak így tovább
Józsa - emlékszem, hogy clostyl után nekem is így emelkedett mint ahogy most neked, szoritok
Andi - kitartást, erősnek kell lenni próbálj meg csak pozitivan hozzá állni, mindig van további lehetőség nem szabad feladni. a kiadott pénzt már nem számolom felesleges, tudom, hogy megtettem mindent amit csak tudtam, ez miatt nincs lelkiismeretfurdalásom...max.azt bánom, hogy hamarabb kellett volna felébrednem, hamarabb elkezdenem ezt az egészet - lassan 36 leszek szeretnék már én is egy babát. Máshogy élik meg azok akiknek már sikerült és máshogy mi, akiknek még nincs - igy szerintem sokkal nehezebb...
Erikasz - gratulálok az unokához, legyen egészséges

én ma igy állok, végre pozitiv az ovu- teszt, ebben a hónapban ennek is nagyon örülök és bizony nem adom fel a próbálkozást, lehet sikerül spontán is teherbe esnem
szép hétvégét mindenkinek
Andi198729
2020-01-24 17:31:55

Köszi az érdeklődést Doriana.nem tudom úgy érzem hogy nem sikerült.bár tegnap tegnapelőtt éreztem először egyik majd másik oldalt nyilallást de sztem ez semmit nem jelent.hajlamos vagyok bebeszélni magamnak.eddig is volt már olyan mintha éreztem volna ilyet és mégse volt belőle semmi.mindenesetre fel vagyok készülve hogy ennek is mensi lesz a vége.az aktuális napokon teszek be betétet ne érjen váratlanul.aztán ha tényleg igy lesz akkor nem tudom hogyan tovább
rosie
2020-01-24 15:51:55

Meli...én most úgy csinálom hogy ugye heti kétszer 3 kor kelek...nálam ez bezavart ...amióta felkelek 3 kor megmérem majd visszaalszom azóta tisztább és érthetőbb a görbém....én erre szavaznék :-)
Guculke33
2020-01-24 11:11:47

Talán stabilizálódik a hőm. Lehet hogy ma elkezdek ovu tesztet csinálgatni. Szerintem nagyon későre tippelni a program, vsz hamarabb lesz az.
doriana
2020-01-24 10:37:31

nagyon szépen visszament, Lion, látod, mondtam én :) tegnap lehetett a beágyazódás a leesés alapján, szóval ha van még, holnap-holnapután is csinálj még jóstesztet és azt nézd, erősödik-e a csík :) nagyon drukkolok!
Lion86
2020-01-24 09:13:57

Így állok. Csináltam jóstesztként egy ovutesztet reggel, de totál halvány.
doriana
2020-01-24 08:52:23

Lion, köszi a tippet :) hogy állsz ma?

Rosie, Józsa, nagyon szép görbék :)

Andi, veled mi újság?
Jozsa85
2020-01-24 07:51:27

Szerintem 9.en es 12.en volt peteeresem.Az lh teszt es az ultranag is ezt igazolta.9-13-ig minden nap egyutt voltunk.. Kivancsi vagyok hova fogja berakni az ovut.
Meli19802
2020-01-24 07:05:30

Erikasz Gratulálok! :)
Lányok hajrá... :)

Egy olyan kérdésem lenne, hogy hétköznap 5-kor mérek,hétvégén is akkor kell? Ha mondjuk tovább alszom és később sikerül 1-2 órával akkor mit írjak be?

Köszönöm! :)
rosie
2020-01-24 06:36:53

Józsa, ez a görbe szuper jó!

Én ma így!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!