Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szia Lion!
Nem nagyon tudom ezt hova tenni...A hőd full terhesgorbe 9dpo. leesessel
...Viszont en is ilyet teszteltem a facellevel hetvegen.Azt meg tudom hogy fals..
Szoval nem tudom..
Lion86
2020-01-28 10:19:42
Hát tiszta ideg vagyok... A felső 2 a tegnapi, az alsó a mai. A hőm is megy lefelé, megint ugyanaz lesz mint decemberben.
https://kepkuldes.com/image/hFDJE3
bevike
2020-01-28 09:47:01
Jozsa hasonlóan állok én is...elkezdett esni a hőm. De nem értem mi van, mert máskor mindig mensi előtt 1-2 nappal kezd el esni... :( És még messze a mensi...
Jozsa85
2020-01-28 08:33:32
Rosie!
Nem tudom Ti hogy tapasztaljatok, de az eddigi nődokik pont letojtak a hőgörbeimet.Nem nagyon tudnak vele mit kezdeni.Az az erzesem hogy nem tartjak megbizhatonak.
Tegnap vegul megkaptam a reumatologian az iteletet: autoimmun artritiszem
van. Szteroiddal csokkenthetoek a fajdalmak, de majd csak baba utan.A teherbeesest nem befolyasolja.Egyelore jo a kozerzetem.Lekopogom.Viszonylag ritkan vannak fajdalmaim,nem tudjak megmondani hogy lesz e sulyosabb.Legalabb mar tudom mi ez.
Guculke33
2020-01-28 07:59:58
A görbe
Guculke33
2020-01-28 07:58:51
Hát, nem tudom, el vagyok kenődve. Vasárnap 24ben dolgoztam, aznap reggel még jó volt a hőm. Tegnap nem tudtam mérni, mert még a munkahelyemen voltam, ma meg az ébredési így felugrott. Mondjuk hulla voltam tegnap egész nap, meg rossz napom is volt tegnap, de nem tudunk együtt lenni, mert csak szombaton jön a párom. Ráadásul minden nap csináltam lh tesztet, minden nap negatív volt. Pedig úgy tűnik az elmúlt két napban történt valami.
rosie
2020-01-28 07:16:53
Sziasztok!
Józsa ne hagyd abba mérést a dokiknak is kellhet a görbe! Bár ne legyen rá szükség.
Meli ...jó lesz mérd csak szorgosan!
Lion.....mi a helyzet ma?
Én dpo10 teszt negatív ...én már nem hiszek a görbének nekem sajnos akkor zuhan amikor megjön....ez a hónap 90% hogy nem sikerült :-( :-( szomorú vagyok.
Mi kedden megyünk orvoshoz (remélem akkor megjön pénteken és keddig letudom) A férjem Nemzőképességi vizsgálatra én nőgyógyászhoz....tök rendesek voltak maguktól visszahívtak és mondták hog össze tudjuk hozni mindkettőnk vizsgálatát keddre...jól esett a figyelmesség.
Meli19802
2020-01-28 07:08:01
Sziasztok Lányok,
Én ma így.
Nagyon szorítok nektek. :) Andi szép a görbéd. :)
Jozsa85
2020-01-28 06:08:10
Andi!
Nagyon szep!
Szerintem en nem merek tovabb a honapban.Majd koviben.
Andi198729
2020-01-27 17:20:20
Köszönöm Edit és mindenkinek hogy szurkoltok.én is úgy érzem hogy nem sikerült.a mùltheti szerdai csütörtöki szurkán kívül semmi tünetem nincs.
Várom a nem vártat mert tuti meg fog jönni úgyis mindig az van hozzászoktam nálam ez a törvényszerű ha itt az idő akkor megjön.már ma is gyomorgörccsel ébredtem és fogok is a héten hogy mikor fog megjönni mert sztem az lesz a vége.szerintem kezdhetjük elölről az egészet.de nem vágunk bele rögtön megint szerintem.várnék vele. Azért mutatom a görbém.ebből simán lehet egy jó nagy leesés még a napokban. A 14.napon volt az inszem akkor repedtek a tüszők.
Nem nagyon tudom ezt hova tenni...A hőd full terhesgorbe 9dpo. leesessel
...Viszont en is ilyet teszteltem a facellevel hetvegen.Azt meg tudom hogy fals..
Szoval nem tudom..