Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
rosie
2020-01-27 16:22:34

Hát lányok dpo9 a negatívnál is negatívabb facelle-t produkáltam,kicsit a hőm is esett ...ez a hónap is kuka :-(
Lion86
2020-01-27 16:21:59

Köszi Edit :)
13 dpo, délutáni pisi :
https://kepkuldes.com/image/hp2RmQ

Nem is tudom miért csináltam, nem is akartam már tesztelni. De nagyon félek, hogy holnap full negatív lesz.
Így állok
Edit90
2020-01-27 16:16:01

Lion: Én azt használtam. Ha a predictor 10es, akkor a one step inkább 20as erősségű. De már nagyon korán látszott rajta halványan a csík, csak száradás után ez a teszt nem erősödik, hanem halványul. Nem volt sosem olyan halvány csíkos, mint a predictor szétszedve, amiről sosem tudjuk, hogy mit jelent. Hogy állsz most? Szurkolok még mindig :)
Józsa:Nagyon jól tetted, hogy telefonáltál, nem is baj, ha másik intézet, hátha ők mást is észre vesznek, ha más a protokoll. Próbáld meg most fejben elengedi ezt a ciklust, ha már úgyis azt érzed, hogy nem sikerült, akkor ne is foglalkozz vele. Hátha ez segít:)
Andi: Miújság veled? Úgy izgulok, hogy most sikerüljön nektek! :)
Mindenkinek nagyon szurkolok a háttérből :)
Lion86
2020-01-27 15:18:03

Lányok, One step 10-es vizeletsugaras tesztet ki használt már? Megbízható?
Jozsa85
2020-01-27 08:23:07

Marc 20-ra kaptam idopontot.Nagyon kedves hang vette fel a telefont. Ezt jo jelnek veszem. :)
Addig meg adunk egy utolso eselyt a termeszetnek.(Meg a clostynak.)
rosie
2020-01-27 07:07:46

Jól tetted Józsa,bár ilyen következtetést még nagyon korai levonni hogy nem sikerült....bár én is ezt érzem ma...és nekem is van időpontom meddőségi dokihoz....de nagyon jó lenne ha lemondhatnám...bár az is megfordult a fejembe hog eredménytől függetlenül lemondom és elengedem az egész témát...ahh nem jó a hangulatom ma nekem sem . Ma így...a csökkenés se tesz jót a hangulatomnak bár enyhe hányingert éreztem ma reggel de ezen kívül azt érzem hogy nem érzek semmit még a mellem se feszül
Jozsa85
2020-01-27 06:57:31

Sziasztok!
Arra az elhatarozasra jutottam hogy felhivom a meddosegi kozpontot.Megnyugtat a gondolat hogy kapok segitseget.Viszont most egy masik intezmenyt probalok meg.Erzem hogy nem sikerult most sem.
rosie
2020-01-26 20:33:20

Köszönöm Bevike...igen most szebb a görbém nincsenek ezek a leesések...pontosabban az ovu óta egyszer sem volt kopp kopp az előző ciklusban átlag 4 naponta leesett...hát talán azok a tüneteim hogy nagon nincsenek tüneteim...a mellem sem fáj nem is érzékeny annyira hanem inkább teltebb....ami feltűnt a méhszájam sokkal sokkal zártabb mintha el lenne simulva és van egy kis fehér tejes váladék de nem számottevő.....ha nem bukik be a hőm lehet holnapután tesztelek egyet bár a negatív nagyon rosszul og érinteni......lehet nem kéne tesztelni...nem is tudom.
bevike
2020-01-26 17:23:59

Józsa nagyon szép ez az emelkedés, nagyából egyforma ciklusidőben vagyunk, én 5. dpo :)
Rosie a te görbéd is nagyon szép, kiváncsi vagyok mi lesz belőle de elég pozitiv a görbe ;) Mikor tesztelsz? Érzel valamit?
Én ma így: kicsit nehezen emelkedett meg de végre fent van a hő...
Jozsa85
2020-01-26 16:25:25

.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!