Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kolibri! Nekem volt olyan, hogy meg voltam fázva, de a hőm nem változott, szóval nem biztos, hogy attól van, inkább az ovutól!:)
Kolibri84
2016-04-18 07:52:36
Jo reggelt lanyok!
Meg mindig meg vagyok fazva :( remelem a gyogyszerek nem kavarnak be.
Kata hogy allsz? Nagyon szoritok!
copfos
2016-04-17 22:36:56
Sziasztok. Én új hónapot kezdtem. Ahogy látom,megint 2 max 3 napos lesz a vérzésem. Nagyon lecsokkent mióta szedem a pajzsmirigy gyógyszert. Mondjuk a doki mondta,hogy változhat az intenzitása. De furi.
hugery
2016-04-17 20:24:11
Csajszik nekem ez egy laza hónap :) nagyon laza, mensi előtti napon voltam apajelölt közelében utoljára ...... az a fránya munka....A 14. napon voltam rákszűrésen és csak éretlen tüszőket látott, nem tudom lehetett e hamarabb ovu, a 8. napon ( 8 napot nem éltek túl a spermiumok). Majd kiderül.
Drukkolok Kolibri, Arivett, Nevergiveup, kihagytam valakit? Sziasztok! :)
Krisz27
2016-04-17 19:47:59
Arivett: Nem tudom mennyit ért meg belőle.... Azt szokta mondani hogy az ő köldökében van a tesó :) Múltkor odabújt a fejével a hasamhoz, öcsi pedig éppen rúgott egyet :), azon jól meglepődött. Azóta többször odateszi a kis kezét, hátha megint megmozdul. :D Szóval cuki :) Júli közepére vagyunk kiírva, addigra ő 2 és fél éves lesz.
Arivett07
2016-04-17 15:11:36
És megint!!!!!! Szorítasz!!!! :-))))
Csajok ! Nem vagyok àm bolond! De egyfolytàban felülír!!!
Arivett07
2016-04-17 15:10:28
:-))) ez a szövegszerkesztő àtírja amit én akarok! Szóval, szorítása akart lenni!
Arivett07
2016-04-17 15:09:33
Krisz örülök, hogy néha rànk nézel, és szorítása nekünk! Aranyos vagy. Nagy tesó vàrja màr az Öcsit?
Arivett07
2016-04-17 15:08:12
Esztike ilyenekre ne is gondolj! Ha zegi vagy én tudom neked ajànlani Dr. Gőgös Pétert, ő kanizsàn rendel, vagy Dr. Kovàcs Lakost, ő pedig Boncodfölde. Szerintem amelyiket keresd fel!
Hugery a hőd!!!! :-)))) olyan szépen kúszik felfelé! Nagyon szorítok, hogy ki kelljen hagynotok a Kaàlit!
Nevergiveup, Kata màr csak pàr nap!! :-)))
Kolibri honnét veszed, hogy a megfàzàst9l megy csak fel a hőd???? Ez nem biztos! :-)
Én ezt a hónapot totàl elengettem. Ma sem tudtam mérni reggel, mert elutaztak a bnőmhöz, és persze elfelejtettem eltenni azt a fránya hőmérőt. Apajelölt a legjobbkor kapta a vesegörcsöt is... Ez van! Majd talàn köv. hónap!
Krisz27
2016-04-17 14:43:52
Esztike: ezeket a gondolatokat gyorsan söpörd ki! Biztos vagyok benne hogy van megoldás, csak meg kell találni a megfelelő dokit. tudom nem könnyű, de nem szabad feladni!