Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kata, valaki multkor bemasolt egy cikket arrol, hogy a lutealis kozepen leeshet a ho 1 napra, ez progeszteron ujratermeles miatt ha jol emlekszem.
En ma igy allok.
Szaby86
2016-04-15 09:05:31
Copfos, igazad van jól tetted, hogy több időt mondtál.
Én 30 éves leszek idén, akkor 1 évet ajánlott mondani a dokinak a próbálkozásnál.
Edina, amikor hozzászólsz a fórumhoz,lejjebb van olyan hogy grafikon csatolása és ott tudod beállítani, hogy csatolsz-e grafikont, vagy sem, és melyik hónapot.
Edina1985
2016-04-15 08:52:54
sziasztok.
Hogy tudok képet felrakni?
copfos
2016-04-15 08:39:17
Szaby,
A dokinak mindig több időt ajánlott mondani, ha nem akarsz várni sokat a vizsgálatok elkezdéséhez... 35 év alatt min. 1 évet, 35 év fölött min. fél évet.
Amikor én elkezdtem a vizsgálatokat, gyakorlatilag nulla hónapja próbálkoztunk, de a családi anamnézis miatt egyből dokinál kezdtem és egyből ki is jöttek a problémák, amiket orvosolni kell. Ha vártam volna, akkor én már elvesztegettem volna egy csomó időt, és inkább töltöm javulással azt az időszakot, ameddig hiába próbálkoztunk volna...
BKATA77
2016-04-15 08:36:22
Sziasztok
Szaby mindenképp jó a méhpempő:)
Nekem ez a mai egy jó nagy hőeséssel:( Még csak a 9 dpo napon vagyok pedig.
Szaby86
2016-04-15 08:16:20
BKata, Köszönöm a sok információt, segítséget, elolvastam mindent.
Ha megjön akkor utána elmegyek a nőgyógyászhoz ez ügyben.
Ezek szerint első körben hormonvizsgálat és ultrahang lesz szükséges, hogy megtudja állapítani hogy történik-e tüszőrepedés vagy sem.
De tartok attól, hogy ha meghallja, hogy még csak pár hónapja próbálkozunk, akkor nem veszi még annyira komolyan a dolgot.
Olvastam, hogy a méhpempő, vagy a Barátcserje kapszula is segíthet az ovulációban.
Szerintetek érdemes valamelyiket elkezdenem?
Este 6 -kor csináltam egy ovu tesztet, de csak halvány csík jött ki.
Ez pedig a mai hőm:
Nevergiveup
2016-04-15 07:56:51
Csöpszi!
Szurkolok, hogy ne legyen ott az a ciszta és hamarab belevághassatok újra!!! De az a tudat, hogy egyszer már sikerült, nyugtasson meg abban, hogy megint fog, és a gyògyszerek segítségével meg is marad Nektek a baba!!!
csöpszi
2016-04-15 07:33:13
Sziasztok!
Eljott az en uj ciklus kezdesem is.
8 het 4 nap telt el a missed ab mutetem ota, de csak most tudom (remelhetoleg) lezarni a tortenteket.
Ma kezdtem verezni, persze ez sem ment magatol, mint ahogy a veteles sem...kellett hozza a Norcolut.
Ha elmulik a verzes, kontroll UH, hogy megvan-e a ciszta. Ha megvan, 3 honapig fogamzasgatlot kell szednem, hogy elmuljon. Kepzelhetitek milyen boldog vagyok.... Ha felszivodott, clostyt es progeszteron, hogy megtamogassuk a teherbeesest es megtartsuk az esetleges kovetkezo terhesseget. Voltam endokrinologusnal is. a TSH es IR eredmenyeim azt mondta jok, nem kell gyogyszer, csak dieta es sport. viszont a progeszteron a beka feneke alatt volt a teherbeeses korul, es ha nem a veletlen muve akkor valoszinuleg progi hiany miatt veteltem el. Hat ez van lanyok... valamiert varat magara ez a baba... de meg mindig jobban viselnem a honapokig tarto meregetest mint ezt a kialakult helyzetet.... :(
Nevergiveup
2016-04-15 06:56:10
Köszi Csajok! Még 5 nap, nem 4, egy nappal előrébb tette, pedig 6-án volt ovu!
Az egész mellem fáj, mellbimbók is (ez nem szokott lenni, de nem vészesen érzékeny, csak kicsit), vagy este felkelek pisilni, vagy reggelre iszonyatosan kell :D, ez sem szokott lenni. Picit szurkálgat itt-ott a hasam, de ez akkor is van, amikor megjön, plusz jönnek a pattanások is, ami szintén mensi jel.
Plusz olyan sok babásnak kinéző görbét prokdukált már a csopi, amikből nem lett semmi, hogy nem merek reménykedni. Hőben sem bízhatok, az elmúlt pár alkalommal reggel magasat mértem, du. megjött.:(
En ma igy allok.