Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Edina az elsőn én sem igazán látok semmit,de a másodikon valami látszódik.
Nekem volt már szárazási csíkom és az nem ilyen volt.
2 nap múlva ismételd meg a tesztet,drukkolok nagyon:)
BKATA77
2016-04-15 22:54:48
Kolibri igen én is olvastam,akkor jó lenne ha holnap vissza menne a hő:)
Ági41
2016-04-15 22:31:59
Kriszo, nekem a mensim húsvét előtt pénteken késő délután jött meg. Előtte 1 napig nagyon halvány barnás folyásom volt.
A mensi óta semmi rendellenesség nem volt, jövő hét közepére várom a második ciklust.
A missed ab után nekem 30 napra jött meg.
Így állok:
csöpszi
2016-04-15 19:50:07
Kriszo!
Nekem is volt kis barnazas kb 4-5 hettel a mutet utan es en is megorultem hogy biztos megjon de nem jott meg. Ma kezdtem verezni rendesen de azt is a Norcoluttol amit felirt a doki. 8 hete 4 napja volt a mutetem.Szerintem mindenkinek teljesen egyeni hogyan regeneralodik a szervezete. Valakinel 4 hetre megjon, ok szerencsesek. de nalam meg most sem jott volna ha nem kapom meg a gyogyszert... azert ez a mutet eleg "hirtelen" beavatkozas, a szervezetnek meg ido kell hogy eszbekapjon, rendezodjenek a hormonok.
Kriszo
2016-04-15 15:12:51
Ági41, csöpszi és akinek még volt missed ab: ti nem tapasztaltatok hetekkel a műtét után barna folyást? Nekem tegnaphoz képest 1 hónapja volt és 3 napja olyan folyásom van, hogy először megörültem, hogy megjött, de nem, mert nem piros hanem sötét barna. Valaki tud erről bármit? Elvileg műtéttől számítva a menstruáció 4-6 hét.
Krisz27
2016-04-15 14:28:58
Edina: az első képen én nem látok semmit, Te láttál rajta valamit (reggel)? Mert azt írod hogy szinte nem látszódik rajta semmi. Így elsőre én is száradási csíkra gondolok. Most nem várod szombatra vagy vasárnapra? Lehet lesz ott babó, csak korai volt a teszt. Egy tipp ne tárolgasd a negatív teszteget és nézegesd órák múlva.... mert a száradási csík megtréfálhat. Szerintem, ha ezt tegnap csináltad, próbálj meg egy újat csinálni szombat reggel vagy vasárnap reggel. drukkolok! :)
Archangel85
2016-04-15 12:21:54
Edina, nekem is csinált ilyet ez a teszt. Nem volt baba a dologban. Nem számít a csíkosodás időn túl. :(
Edina1985
2016-04-15 12:19:37
Sziasztok. Véleményeznétek a képeim. Szombat, vagy vasárnap vana héten a nem vártam. Ez egy darab teszt, amit a két képen láttok. Tegnap lett csinálva. Az elsőn szinte nem is látni semmit, de ma reggelre erősebb lett. Mit szóltok hozzá?
Nekem volt már szárazási csíkom és az nem ilyen volt.
2 nap múlva ismételd meg a tesztet,drukkolok nagyon:)